Морозиво з ківі – відмінний освіжаючий десерт, який підійде в якості оригінального ласощі для ваших рідних.
Рецепт морозива з ківі
Інгредієнти: шоколад – 100 г; ківі – 3 шт.; масло вершкове – 50 г; молоко – 2 ст. ложки. Приготування Ківі очищаємо акуратненько від шкірки і нарізаємо кружальцями товщиною близько 2 сантиметрів. Тепер кожен шматочок вставляємо дерев'яні палички і кладемо заготовки в морозилку приблизно на 30 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки з вами глазур. Для цього шоколад подрібнюємо на крупній тертці. Вершкове масло розтоплюємо, додаємо шоколад і вливаємо молочко. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Заморожені фруктові заготовки дістаємо, акуратно обливаємо шоколадною глазур'ю і кладемо в морозильну камеру на 2 години.
Морозиво з ківі
Інгредієнти: ківі – 2 шт.; згущене молоко – 200 мл; питний йогурт – 200 мл Приготування Ківі чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо фрукти в блендер і збиваємо до однорідної маси. Після цього додаємо згущене молоко, вливаємо питний йогурт і ретельно перемішуємо. Викладаємо приготовану суміш в одноразові стаканчики, всередину вставляємо дерев'яну паличку і прибираємо заготовки на 3 години в морозилку. Готове морозиво на пару секунд опускаємо в миску з гарячою водою і з легкістю витягуємо з стаканчика.
Морозиво з ківі і апельсина
Інгредієнти: ківі – 3 шт.; апельсин – 1 шт. Приготування Ківі і апельсин очищаємо, вичавлюємо з апельсина сік, а ківі розрізаємо на 3 частини і збиваємо в блендері до утворення густої маси. Потім додаємо вичавлений сік і знову включаємо блендер. Тепер беремо чайну ложечку і накладаємо приготовану масу у формочки. Вставляємо зверху палички і прибираємо в морозильну камеру приблизно на 2-3 години.
Морозиво з ківі і банани
Інгредієнти: молоко – 65 мл; яєчний жовток – 3 шт.; вершки – 185 мл; ківі – 2 шт.; цукрова пудра – 110 г; банан – 05 шт. Приготування Жовтки гарненько збиваємо з цукровою пудрою до отримання крему. Вершки з'єднуємо окремо з молоком, ставимо на вогонь, нагріваємо майже до кипіння і поступово вливаємо в яєчну масу. Все перемішуємо і варимо крем на слабенькому вогні, помішуючи, до загустіння. Ківі і банан очищаємо, подрібнюємо окремо блендером і додаємо фруктове пюре в гарячий крем. Потім розмішуємо і ставимо в морозильну камеру приблизно на годину. Після цього гарненько збиваємо міксером і знову прибираємо морозиво на 3 години в морозилку.
Морозиво з ківі з маскарпоне
Інгредієнти: вершки 20% жирності – 200 мл; сир маскарпоне – 500 г; цукор – 200 г; м'ята для прикраси; ківі – 5 шт. Приготування Ківі акуратно очищаємо від шорсткою шкірки і нарізаємо дрібними шматочками. Сир маскарпоне виймаємо з холодильника заздалегідь, а вершки навпаки охолоджуємо до початку приготування. Тепер обережно перекладаєте м'який сир з баночки в
глибоку миску, додаємо цукор і злегка перетираємо все ложкою до однорідного стану. Потім включаємо в мережу міксер і збиваємо сирну масу, поступово збільшуючи швидкість. В результаті у нас повинен вийти густий і повітряний крем. Не припиняючи збивання, тоненькою цівкою вливаєте охолоджені вершки, і чекаємо, поки маса не загусне і не стане щільною. Далі вимикаємо міксер, викладаємо в вершкову основу подрібнені шматочки ківі, перемішуємо і складаємо все в пластиковий контейнер. Закриваємо її кришкою і прибираємо морозиво на 3 години в морозильну камеру. Готове ласощі розкладаємо по креманкам, прикрашаємо шматочками ківі і м'ятними листочками.