Арахіс в глазурі
Пропонуємо вам приготувати сьогодні приголомшливо смачне ласощі, яке сподобається всім без винятку - арахіс в глазурі.
Інгредієнти:
цукор - 1 ст.;
кип'ячена вода - 05 склянки;
сирий арахіс - 2 ст.
Приготування
Отже, першим ділом вмикаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Цим часом змішуємо на слабенькому вогні цукор і воду. Доводимо сироп до кипіння, і розмішуємо до повного розчинення кристалів. Після цього кидаємо очищений сирий арахіс і варимо, помішуючи, на середньому вогні. Потім акуратно виймаємо горіхи з каструлі, розкладаємо на аркуші для випічки і запікаємо в духовці близько 20 хвилин, перевертаючи арахіс кожні 5 хвилин.
Інгредієнти:
сирий арахіс - 1 ст.;
шоколад - 100 г;
сік лимонний - 2 ст. ложки;
цукор коричневий - для прикраси.
Приготування
Спочатку арахіс очищаємо і добре смажимо на сухій сковороді до рум'яного кольору, періодично, заважаючи. Тепер давайте приготуємо глазур. Для цього змішуємо в сотейнику цукор і лимонний сік, відправляємо посуд на середній вогонь і прогріваємо масу до тих пір, поки кристали повністю не розчиняться. Далі кидаємо шматочки шоколаду , розтоплюємо його. Перемішуємо все і вимикаємо вогонь. Потім кидаємо в готову глазур смажений арахіс і ретельно перемішуємо. Після цього акуратно викладаємо горіхи одним рядом на велику плоску тарілку, посипаємо зверху коричневим цукром і залишаємо арахіс приблизно на годину, до повного застигання.
Інгредієнти:
сирий арахіс - 300 г;
вода - 3 ст. ложки;
пудра цукрова - 1 склянка;
кокосова стружка - 2 ст. ложки.
Приготування
Спочатку на сухій сковороді обсмажуємо до золотавості арахіс, а потім остуджуємо його протягом 25 хвилин. Не втрачаючи часу дарма поки готуємо глазур. Для цього кип'ятимо в сотейнику воду з цукром до загусання. Після закінчення часу остиглі горіхи поливаємо зверху теплою глазур'ю і ретельно перемішуємо. Тепер посипаємо арахіс цукровою пудрою і кокосовою стружкою. Залишаємо горіхи на добу, щоб вони, як слід, висушилися і підсохли!
Інгредієнти:
арахіс - 300 г;
цукровий пісок - 200 г;
вода - 75 мл;
сіль - 1 р.
Приготування
Змішуємо арахіс з водою, цукром і варимо на помірному вогні, постійно помішуючи, поки рідина не загусне, і горішки не затвердіють.
Рецепт арахісу в глазурі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, першим ділом вмикаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Цим часом змішуємо на слабенькому вогні цукор і воду. Доводимо сироп до кипіння, і розмішуємо до повного розчинення кристалів. Після цього кидаємо очищений сирий арахіс і варимо, помішуючи, на середньому вогні. Потім акуратно виймаємо горіхи з каструлі, розкладаємо на аркуші для випічки і запікаємо в духовці близько 20 хвилин, перевертаючи арахіс кожні 5 хвилин.
Арахіс в шоколадній глазурі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку арахіс очищаємо і добре смажимо на сухій сковороді до рум'яного кольору, періодично, заважаючи. Тепер давайте приготуємо глазур. Для цього змішуємо в сотейнику цукор і лимонний сік, відправляємо посуд на середній вогонь і прогріваємо масу до тих пір, поки кристали повністю не розчиняться. Далі кидаємо шматочки шоколаду , розтоплюємо його. Перемішуємо все і вимикаємо вогонь. Потім кидаємо в готову глазур смажений арахіс і ретельно перемішуємо. Після цього акуратно викладаємо горіхи одним рядом на велику плоску тарілку, посипаємо зверху коричневим цукром і залишаємо арахіс приблизно на годину, до повного застигання.
Арахіс в кокосової глазурі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку на сухій сковороді обсмажуємо до золотавості арахіс, а потім остуджуємо його протягом 25 хвилин. Не втрачаючи часу дарма поки готуємо глазур. Для цього кип'ятимо в сотейнику воду з цукром до загусання. Після закінчення часу остиглі горіхи поливаємо зверху теплою глазур'ю і ретельно перемішуємо. Тепер посипаємо арахіс цукровою пудрою і кокосовою стружкою. Залишаємо горіхи на добу, щоб вони, як слід, висушилися і підсохли!
Арахіс в цукровій глазурі
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо арахіс з водою, цукром і варимо на помірному вогні, постійно помішуючи, поки рідина не загусне, і горішки не затвердіють.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажений арахіс
Смажений арахіс - це дуже смачне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Якщо ви бажаєте порадувати сім'ю хрусткими горішками, то читайте цю статтю. У
Козинаки в домашніх умовах
Якщо ви любите козинаки, то напевно купуєте їх досить часто. А що якщо зробити це ласощі будинки, використовуючи лише найсвіжіші, корисні і смачні
Запіканка з моркви
Морква - корисний овоч, в якому міститься велика кількість вітаміну А. З неї готують безліч смачних і цікавих страв. І зараз ми вам розповімо, як
Арахіс - рецепти
Арахіс належить до сімейства бобових і не є горіхом. Але з-за своєї низької ціни він дуже популярний. Давайте розберемо кілька рецептів, що з нього
Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в
Пряники на кефірі
Пряники - це смачна і ароматна випічка, яка подобається як дорослим, так і дітям. А якщо вона ще приготовлена в домашніх умовах - це взагалі чудово.