Шоколад в домашніх умовах

Класичний рецепт домашнього шоколаду
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб приготувати в домашніх умовах справжній шоколад, спочатку розтоплюємо в мікрохвильовій печі охолоджене масло, порізане заздалегідь на шматочки. Після цього ставимо посуд на плиту, додаємо до маслу ложку цукру і висипаємо какао. Ретельно перемішуємо суміш і, постійно заважаючи, доводимо до закипання. Тепер засікаємо рівно 2 хвилинки і знімаємо посуд у плити. Чекаємо, поки маса злегка охолоне, а потім переливаємо її в будь-яку форму і прибираємо шоколад в морозилку для застигання.
Рецепт домашнього молочного шоколаду з какао
Інгредієнти:
Приготування
На водяній бані розтоплюємо вершкове масло. Молоко злегка прогріваємо в сотейнику, додаємо какао і цукровий пісок, ретельно розмішуємо, щоб не утворилися грудки, але не доводимо до закипання. Потім вливаємо розтоплене масло, перемішуємо, даємо закипіти і тримаємо на плиті ще 2 хвилинки. Розливаємо шоколад по формочках і поміщаємо десерт в холодильну камеру до повного затвердіння. Після 5 годин, молочний шоколад в домашніх умовах готовий!
Рецепт шоколаду в домашніх умовах з ваніллю
Інгредієнти:
Приготування
Для виготовлення шоколаду в домашніх умовах наливаємо в каструльку молоко, злегка прогріваємо і додаємо цукровий пісок з ваніллю. Розмішуючи, вводимо розтоплене масло, додаємо какао і розчинне молоко. Коли всі інгредієнти добре розчиняться, додаємо подрібнені горіхи і тушкуємо шоколад протягом 25 хвилин на слабкому вогні. Після цього розливаємо масу по формах, остуджуємо і прибираємо для затвердіння в холод.
Шоколад в домашніх умовах з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Споруджуємо першим ділом водяну баню, так щоб денце верхній каструльки не стикалося води в нижній посуді. Після цього розтоплюємо на ній какао-масло, поламане шматочками. Слідом додаємо брусочки тертого какао, вливаємо трохи вершків, кидаємо цукор і вершкове масло. Кладемо промитий ізюм, перемішуємо масу і тушкуємо на маленькому вогні до тих пір, поки всі інгредієнти повністю не розчиняться. Потім знімаємо шоколад з плити і гарненько збиваємо на невеликих обертах міксером, хвилин 10. У процесі збивання суміш стане однорідною, пишною і почне поступово густіти. Перекладаємо шоколад в силіконові формочки і відправляємо в холод.
Гарячий шоколад в домашніх умовах
Інгредієнти:

Приготування
Плитку шоколаду розламуємо на шматочки, кладемо в ємність і поставити в пароварку. В розтоплений шоколад додаємо трохи водички і перемішуємо до однорідності. Потім вливаємо підігріте окремо молоко, вводимо тоненьким струменем вершки і безперервно збиваємо масу віночком. Тепер розливаємо шоколад по чашечці, заправляємо збитими вершками і кладемо за смаком цукор.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити шоколадне морозиво в домашніх умовах?
Серед інших переваг морозива — його можна легко зробити в домашніх умовах. Навіть якщо немає морожениці. Немає нічого складного в приготуванні цього

Домашній шоколад рецепт
Складно знайти людину абсолютно байдужого до шоколаду. Хтось любить гіркий чорний, хтось молочний з горіхами, хтось взагалі білий. Благо, зараз вибір

Як приготувати шоколад?
Дана стаття буде дуже цікава всім, оскільки в ній ми розглянемо приготування шоколаду, як звичайного чорного, так і молочного і навіть білого. А ще

Шоколадна паста
Шоколадна паста - це смачне ласощі, яке сподобається і дорослим, і дітям. Її можна подавати як самостійно, так і використовувати в якості начинок для

Шоколадне масло в домашніх умовах
Шоколадне масло - смачний продукт, який обожнюють і дорослі, і діти. Приготоване в домашніх умовах воно не містить консервантів, ароматизаторів і

Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить