Булочки з гарбузом

Дріжджові булочки з гарбузом
Інгредієнти:
Для опари:
Для тіста:
Приготування
Гарбуз очищаємо, подрібнюємо дрібними кубиками і висипаємо в сковороду з розтопленим вершковим маслом. Потім присипаємо за смаком цукром і обсмажуємо на сильному вогні, помішуючи, поки не випарується вся волога, і гарбуз не стане схожа на цукати. Після цього пересипаємо всі тонким шаром на тарілочку і швиденько остуджуємо. Далі переходимо до приготування опари: наливаємо в миску окріп, додаємо розтоплений маргарин і підсипаємо трохи борошна. Швиденько замішуємо однорідне тісто без грудочок і даємо йому трохи подстыть. Дріжджі розводимо в невеликій кількості тепленької водички з цукром і дрібкою солі. Потім з'єднуємо заварені тісто з дріжджами, поступово всипаємо борошно і замішуємо негусте тісто. Накриваємо його плівкою і даємо підійти, а потім знову перемішуємо і знову даємо піднятися. Цим часом готуємо тісто: з'єднуємо в чаші тепленьке молоко, розбиваємо яйця, кладемо гарбуз, топлений маргарин, всипаємо цукор і все перемішуємо. Далі виливаємо підійшла опару, всипаємо борошно і замішуємо мягенькое тісто, не прилипающее до рук. Викладаємо його в миску, накриваємо плівкою і даємо йому підійти. Тепер поділяємо тісто на шматки, катаємо товсту ковбаску і розрізаємо її на однакові частини. З кожного шматочка катаємо руками кругленькі булочки, викладаємо на деко, змащуємо збитим яєчком і випікаємо м'які булочки з гарбузом в гарячій духовці до готовності.
Рецепт булочок з гарбуза
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для глазурі:
Приготування
У великій мисці змішуємо борошно з дріжджами, всипаємо цукор і сіль. В глибокому мірному стаканчику збиваємо яйця, додаємо гарбузове пюре і масло. В середині борошняної суміші робимо поглиблення і вливаємо яєчну масу. Замішуємо тісто, викладаємо його на робочу поверхню і розминаємо близько 10 хвилин. Після цього накриваємо тісто і залишаємо підніматися в

Рекомендуємо добрі рецепти

Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок

Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо

Булочки в мультиварці
В даний час мультиварка є відмінною помічницею у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми розповімо, як спекти в ній булочки з родзинками, маком,

Булочки на молоці
Булочки - смачна випічка, яку обожнюють багато. Їх готують з родзинками, корицею, ягодами, шоколадом. А щоб вони вийшли повітряними, давайте сьогодні

Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій