Булочки на швидку руку
Навіть незважаючи на те, що випічка, як правило, вимагає величезних витрат часу на своє приготування, сучасні господині і професійні кулінари вже давно зуміли придумати способи перехитрити технологічні премудрості і готувати страви швидко і без втрати якості. Далі ми поговоримо про рецепти швидких булочок.
Інгредієнти:
борошно - 120 г;
розпушувач - 5 г;
сода - 6 г;
тертий пармезан - 35 г;
сир з травами (плавлений) - 65 г;
молоко - 110 мл;
яйце - 1 шт.
Приготування
Виставляємо температуру духовки на позначку 180°С, а самі беремося за тісто. За допомогою блендера, або вручну, спершу змішуємо сухі інгредієнти, а вже потім додаємо до них рідини. Коли тісто стане гладким, перекладаємо його на ледь посипаний борошном або манкою стіл і розкачуємо до товщини в кілька сантиметрів. Нарізаємо кружечками і розподіляємо на деку.
Випікаємо смачні булочки на швидку руку 15 хвилин, а після, поки гарячі, змащуємо розтопленим маслом.
Інгредієнти:
Для булочок:
борошно - 360 г;
цукор - 45 г;
вершкове масло - 35 г;
молоко - 210 мл;
яйце - 1 шт.;
ванілін;
дріжджі - 4 р.
Для глазурі:
мед - 120 мл;
вершкове масло - 28 г;
кориця мелена - 7 р.
Приготування
Довівши температуру духовки до позначки 180°С, змащуємо форму для мафінів з 12 осередками маслом. В чашу кухонного блендера закладаємо борошно з цукром і дріжджами, заливаємо все теплим молоком, кладемо яйце і м'яке масло. Для аромату використовуйте ванілін або ванільну есенцію. Замісіть однорідне тісто близько 10 хвилин. Тісто розділіть на 12 порцій (десь по столовій ложці) і дайте підійти до подвоєння в обсязі, а позику випікайте 12-15 хвилин. Булочки відразу ж перекладіть на тарілку і полити глазур'ю з суміші меду з розтопленим маслом і кориці.
Інгредієнти:
Для булочок:
борошно - 420 г;
розпушувач - 11 г;
яйця курячі - 2 шт.;
вершкове масло - 123 г;
йогурт або сметана - 145 г;
цукор - 80 р.
Для начинки:
вершкове масло - 50 г;
цукор - 120 г;
кориця - 7 р.
Приготування
Всі інгредієнти зі списку для булочок з'єднуємо разом з допомогою міксера, скачуємо тісто разом і залишаємо в теплі хвилин на 15-20. Ділимо тісто на 3 частини, кожну формуем качалкою в прямокутник, заправляємо сумішшю масла, кориці і цукру, а потім згортаємо в «равлика». Нарізаємо рулети шматочками завдовжки 2-25 см і розкладаємо на пергаменті. Випікаємо 22 хвилини при 150°С, попередньо покривши поверхню невеликою кількістю молока або збитим яйцем.
Інгредієнти:
Для булочок:
вершкове масло - 170 г;
цукор - 60 г;
горіхи - 50 г;
листкове тісто (заморожене) - 1 упаковка.
Для начинки:
вершкове масло - 34 м;
цукор - 125 г;
кориця - 7 г;
родзинки - 80 р.
Приготування
Доводимо температуру духовки до 200°С. Масло розтираємо з цукром і викладаємо по чайній ложці суміші на дно форми для мафінів. Туди ж відправляємо горішки. Після випікання масло з цукром перетворяться в золотисту карамель, яка буде покривати булочки глянцем.
Залишки цукру з'єднуємо з корицею. Тісто розморожуємо і викладаємо на припорошений борошном стіл. Змащуємо тісто половиною масляної суміші, розподіливши її таким чином, щоб залишити один край вільним, шириною в 25 см. Поверх масляного шару викладаємо родзинки, який, при необхідності, слід попередньо розпарити.
Звертаємо пласт тесту «равликом» і нарізаємо його шматочками висотою вашу форму. «Равлики» з тіста кладемо в осередку форми і змащуємо залишилися олією. Поверх розкладаємо половину родзинок. Випікаємо швидкий булочки півгодини, а перед витягом з форми чекаємо 5 хвилин.
Випічка на швидку руку: булочки
Інгредієнти:
Приготування
Виставляємо температуру духовки на позначку 180°С, а самі беремося за тісто. За допомогою блендера, або вручну, спершу змішуємо сухі інгредієнти, а вже потім додаємо до них рідини. Коли тісто стане гладким, перекладаємо його на ледь посипаний борошном або манкою стіл і розкачуємо до товщини в кілька сантиметрів. Нарізаємо кружечками і розподіляємо на деку.
Випікаємо смачні булочки на швидку руку 15 хвилин, а після, поки гарячі, змащуємо розтопленим маслом.
Здобні булочки на швидку руку
Інгредієнти:
Для булочок:
Для глазурі:
Приготування
Довівши температуру духовки до позначки 180°С, змащуємо форму для мафінів з 12 осередками маслом. В чашу кухонного блендера закладаємо борошно з цукром і дріжджами, заливаємо все теплим молоком, кладемо яйце і м'яке масло. Для аромату використовуйте ванілін або ванільну есенцію. Замісіть однорідне тісто близько 10 хвилин. Тісто розділіть на 12 порцій (десь по столовій ложці) і дайте підійти до подвоєння в обсязі, а позику випікайте 12-15 хвилин. Булочки відразу ж перекладіть на тарілку і полити глазур'ю з суміші меду з розтопленим маслом і кориці.
Солодкі міні-булочки з корицею на швидку руку
Інгредієнти:
Для булочок:
Для начинки:
Приготування
Всі інгредієнти зі списку для булочок з'єднуємо разом з допомогою міксера, скачуємо тісто разом і залишаємо в теплі хвилин на 15-20. Ділимо тісто на 3 частини, кожну формуем качалкою в прямокутник, заправляємо сумішшю масла, кориці і цукру, а потім згортаємо в «равлика». Нарізаємо рулети шматочками завдовжки 2-25 см і розкладаємо на пергаменті. Випікаємо 22 хвилини при 150°С, попередньо покривши поверхню невеликою кількістю молока або збитим яйцем.
Булочки на швидку руку – рецепт
Інгредієнти:
Для булочок:
Для начинки:
Приготування
Доводимо температуру духовки до 200°С. Масло розтираємо з цукром і викладаємо по чайній ложці суміші на дно форми для мафінів. Туди ж відправляємо горішки. Після випікання масло з цукром перетворяться в золотисту карамель, яка буде покривати булочки глянцем.
Залишки цукру з'єднуємо з корицею. Тісто розморожуємо і викладаємо на припорошений борошном стіл. Змащуємо тісто половиною масляної суміші, розподіливши її таким чином, щоб залишити один край вільним, шириною в 25 см. Поверх масляного шару викладаємо родзинки, який, при необхідності, слід попередньо розпарити.
Звертаємо пласт тесту «равликом» і нарізаємо його шматочками висотою вашу форму. «Равлики» з тіста кладемо в осередку форми і змащуємо залишилися олією. Поверх розкладаємо половину родзинок. Випікаємо швидкий булочки півгодини, а перед витягом з форми чекаємо 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Булочки з дріжджового тіста
Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з
Булочки з корицею - рецепт
Пам'ятайте запах здобних булочок з корицею? Такий яскравий, теплий, солодкий - він навіває святковий настрій. Порадувати сім'ю цією смачною випічкою
Булочки на кефірі
Булочки на кефірі - це ніжна і повітряна випічка, яка сподобається як дітям, так і дорослим. Пропонуємо вам прості рецепти цієї дивовижної смаколики.
Булочки на молоці
Булочки - смачна випічка, яку обожнюють багато. Їх готують з родзинками, корицею, ягодами, шоколадом. А щоб вони вийшли повітряними, давайте сьогодні