Штрудель з сиром

Штрудель з сиром та родзинками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Щоб приготувати тісто досить збити яйця з водою або молоком, додати до рідини масло, а потім влити її до просіяної муки. Замішану масу загорнути плівкою і залишаємо в холодильнику хвилин на 30-40 тим часом, займаючись начинкою.
Для начинки жовтки яєць змішуємо з рідким медом і лимонною цедрою, додаємо до них сир і йогурт, а слідом і рослинне масло. Збиваємо білки, що залишилися до стійких піків і додаємо пінну масу до сиру.
Розкачати тісто, покриваємо його сирною сумішшю і посипаємо все родзинками. Звертаємо тісто в рулет і ставимо в духову шафу, температура якого дорівнює 185 градусів. Випікання займе близько півгодини.
Штрудель з сиром з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Перетираємо сир з цукровою пудрою, а м'якуш трьох середніх скибочок м'якою булочки заливаємо вершками. Булочки віджимаємо і додаємо м'якуш в сир разом з родзинками, горішками і шматочками яблук без шкірки.
Тісто розгортаємо і покриваємо шаром начинки. Звертаємо яблучний штрудель з сиром і змащуємо яйцем або маслом. Випікатися йому належить 210 градусах 35 хвилин.
Рецепт солоного штруделя з сиром

Приготування
Гарбуз відварюємо або запікаємо в духовці до м'якості, після нарізаємо кубиками, скроплюємо маслом і посипаємо травами. Фарш із сосисок підрум'янюємо на сухій сковороді. Розкачати тісто, викладаємо в його центр сир, м'ясо і скибочки гарбуза. Краї тіста скріплюємо і відправляємо штрудель в духовку на 25 хвилин при 215 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грушевий штрудель
Сьогодні приготуємо штрудель з грушею! Цей рецепт за мотивами популярного яблучного штруделя в доступній для початківця кулінара інтерпретації.

Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування

Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.

Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити