Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Овочеві галети рецепт

Овочеві галети рецепт

5-07-2015, 21:11
1 087
Овочеві галети рецепт
Овочева галета – відкритий пиріг з прісного тіста з начинкою з свіжих овочів. Така випічка неодмінно доведеться всім до смаку, і гості вимагатимуть у вас рецепт приготування.

Овочева галета з сочевицею і грибами


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно цільнозернові – 150 г;

  • борошно пшеничне – 50 г;

  • борошно гречана – 50 г;

  • масло рослинне – 60 мл;

  • вода – 120 мл


  • Для начинки:

  • сочевиця – 05 ст.;

  • помідори черрі – 6 шт.;

  • цукіні – 2 шт.;

  • гарбуз – 200 г;

  • печериці – 150 г;

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • мелений чебрець – щіпка;

  • мелений розмарин – щіпка;

  • мелений базилік – щіпка;

  • майоран мелений – щіпка;

  • спеції;

  • коричневий цукор – 1 ст. ложка;

  • маслини – 10 шт.;

  • панірувальні сухарі – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Змішуємо оливкова олія з усіма травами. Овочі та гриби чистимо, шаткуємо великими кубиками, складаємо в миску, заливаємо ароматним маслом, приправляємо спеціями і акуратно перемішуємо. Після цього викладаємо всю начинку у форму для запікання, зверху рівномірно присипаємо цукром, накриваємо фольгою й запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці хвилин 20. Цим часом поки давайте приготуємо тісто. Отже, з'єднуємо в одній мисці всі сухі інгредієнти, а в іншій – рідкі. Тепер обережно з'єднуємо обидві маси в єдине ціле, активно вимішуючи, до отримання однорідного тіста. Далі, загортаємо його в пакетик і відставляємо на деякий час в сторону. Сочевицю промиваємо і відварюємо протягом 8 хвилин. Готову овочеву начинку дістаємо з духовки, додати сочевицю, нарізані кружечками маслини, акуратно перемішуємо і даємо охолонути. Стіл присипаємо пшеничного борошном, розкачуємо тісто в тонкий коло, кладемо на деко, застелене пергаментом, присипаємо панірувальними сухарями і викладаємо начинку, не доходячи до країв 5-7 см. Після цього загортаємо овочеву галету по колу, збризкуємо оливковою маслом і посипаємо морською сіллю. Випікаємо пиріг при температурі 200°С приблизно 40 хвилин.

    Рецепт овочевий галети


    Інгредієнти:

  • картопля – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло вершкове – 20 г;
  • Овочеві галети рецепт

  • олія оливкова – 1 ст. ложка;

  • спеції, кмин.


  • Приготування
    Очищений картопля шаткуємо тонкими кільцями. Оливкова масло розігріваємо з вершковим маслом, кладемо кмин, викладаємо нарізану картоплю і розмішуємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями. У змащену маслом форму кладемо шар картоплі, потім покриваємо цибулею і чергуємо так, поки не закінчаться інгредієнти. Ставимо пиріг в духовку і випікаємо 60 хвилин. Готову картопляну галету, перевертаємо на тарілку і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
    Пиріг з сиром - рецепт
    Пиріг з сиром - рецепт
    Напевно, сир люблять багато. Його додають в багато страви: салати, супи, закуски. І сьогодні ми поговоримо про те, як спекти чудовий пиріг з сиром.
    Галети з сиром
    Галети з сиром
    Якщо вам набридло харчуватися бутербродами в перервах на роботі чи навчанні, спробуйте приготувати галети. Галети можна спекти з сиром, а можна з
    Рецепт галетів
    Рецепт галетів
    Галета - це ситний і легкий сніданок, поживна заміна хліба і взагалі вкрай зручний перекус. Різноманітними рецептами цієї перевіреної часом закуски
    Галета з яблуками
    Галета з яблуками
    Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.