Овочеві галети рецепт
Овочева галета – відкритий пиріг з прісного тіста з начинкою з свіжих овочів. Така випічка неодмінно доведеться всім до смаку, і гості вимагатимуть у вас рецепт приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно цільнозернові – 150 г;
борошно пшеничне – 50 г;
борошно гречана – 50 г;
масло рослинне – 60 мл;
вода – 120 мл
Для начинки:
сочевиця – 05 ст.;
помідори черрі – 6 шт.;
цукіні – 2 шт.;
гарбуз – 200 г;
печериці – 150 г;
болгарський перець – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
мелений чебрець – щіпка;
мелений розмарин – щіпка;
мелений базилік – щіпка;
майоран мелений – щіпка;
спеції;
коричневий цукор – 1 ст. ложка;
маслини – 10 шт.;
панірувальні сухарі – 1 ст. ложка.
Приготування
Змішуємо оливкова олія з усіма травами. Овочі та гриби чистимо, шаткуємо великими кубиками, складаємо в миску, заливаємо ароматним маслом, приправляємо спеціями і акуратно перемішуємо. Після цього викладаємо всю начинку у форму для запікання, зверху рівномірно присипаємо цукром, накриваємо фольгою й запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці хвилин 20. Цим часом поки давайте приготуємо тісто. Отже, з'єднуємо в одній мисці всі сухі інгредієнти, а в іншій – рідкі. Тепер обережно з'єднуємо обидві маси в єдине ціле, активно вимішуючи, до отримання однорідного тіста. Далі, загортаємо його в пакетик і відставляємо на деякий час в сторону. Сочевицю промиваємо і відварюємо протягом 8 хвилин. Готову овочеву начинку дістаємо з духовки, додати сочевицю, нарізані кружечками маслини, акуратно перемішуємо і даємо охолонути. Стіл присипаємо пшеничного борошном, розкачуємо тісто в тонкий коло, кладемо на деко, застелене пергаментом, присипаємо панірувальними сухарями і викладаємо начинку, не доходячи до країв 5-7 см. Після цього загортаємо овочеву галету по колу, збризкуємо оливковою маслом і посипаємо морською сіллю. Випікаємо пиріг при температурі 200°С приблизно 40 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
масло вершкове – 20 г;
олія оливкова – 1 ст. ложка;
спеції, кмин.
Приготування
Очищений картопля шаткуємо тонкими кільцями. Оливкова масло розігріваємо з вершковим маслом, кладемо кмин, викладаємо нарізану картоплю і розмішуємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями. У змащену маслом форму кладемо шар картоплі, потім покриваємо цибулею і чергуємо так, поки не закінчаться інгредієнти. Ставимо пиріг в духовку і випікаємо 60 хвилин. Готову картопляну галету, перевертаємо на тарілку і подаємо до столу.
Овочева галета з сочевицею і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо оливкова олія з усіма травами. Овочі та гриби чистимо, шаткуємо великими кубиками, складаємо в миску, заливаємо ароматним маслом, приправляємо спеціями і акуратно перемішуємо. Після цього викладаємо всю начинку у форму для запікання, зверху рівномірно присипаємо цукром, накриваємо фольгою й запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці хвилин 20. Цим часом поки давайте приготуємо тісто. Отже, з'єднуємо в одній мисці всі сухі інгредієнти, а в іншій – рідкі. Тепер обережно з'єднуємо обидві маси в єдине ціле, активно вимішуючи, до отримання однорідного тіста. Далі, загортаємо його в пакетик і відставляємо на деякий час в сторону. Сочевицю промиваємо і відварюємо протягом 8 хвилин. Готову овочеву начинку дістаємо з духовки, додати сочевицю, нарізані кружечками маслини, акуратно перемішуємо і даємо охолонути. Стіл присипаємо пшеничного борошном, розкачуємо тісто в тонкий коло, кладемо на деко, застелене пергаментом, присипаємо панірувальними сухарями і викладаємо начинку, не доходячи до країв 5-7 см. Після цього загортаємо овочеву галету по колу, збризкуємо оливковою маслом і посипаємо морською сіллю. Випікаємо пиріг при температурі 200°С приблизно 40 хвилин.
Рецепт овочевий галети
Інгредієнти:
Приготування
Очищений картопля шаткуємо тонкими кільцями. Оливкова масло розігріваємо з вершковим маслом, кладемо кмин, викладаємо нарізану картоплю і розмішуємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями. У змащену маслом форму кладемо шар картоплі, потім покриваємо цибулею і чергуємо так, поки не закінчаться інгредієнти. Ставимо пиріг в духовку і випікаємо 60 хвилин. Готову картопляну галету, перевертаємо на тарілку і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Пиріг з сиром - рецепт
Напевно, сир люблять багато. Його додають в багато страви: салати, супи, закуски. І сьогодні ми поговоримо про те, як спекти чудовий пиріг з сиром.
Галети з сиром
Якщо вам набридло харчуватися бутербродами в перервах на роботі чи навчанні, спробуйте приготувати галети. Галети можна спекти з сиром, а можна з
Рецепт галетів
Галета - це ситний і легкий сніданок, поживна заміна хліба і взагалі вкрай зручний перекус. Різноманітними рецептами цієї перевіреної часом закуски
Галета з яблуками
Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.