Тісто для печива

Пісочне тісто – рецепт для печива
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з цукровою пудрою і ванільним цукром в мисці. Додаємо до сухих інгредієнтів яєчні жовтки і розм'якшене масло. Перетираємо все до однорідності і формуем борошняну крихту в єдиний ком. Загорнути тісто харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 1 годину.
Духовку розігріваємо до 180°С, розкачуємо тісто до товщини 2 мм, нарізаємо і випікаємо 10 хвилин.
Тісто для печива у формочках на сметані
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і розтираємо в крихту з холодним вершковим маслом. Яйця збиваємо з цукром дочиста, додаємо сметану і знову збиваємо масу до однорідності. Додаємо в яєчно-сметанную суміш борошняну крихту і гашену лимонним соком або оцтом соду. Замішуємо гладке тісто і випікаємо з нього печива у формочках на повільному вогні.
Сирне тісто для печива
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Окремо збиваємо м'яке масло з цукром дочиста, близько 3 хвилин, потім починаємо поступово вбивати по 1 яйцю за раз, до повного вимішування і додаємо сир. Доповнюємо тісто лимонним соком і цедрою для смаку. Печиво з сирного тіста випікається 15-20 хвилин при 180°С.
Тісто на пиві для печива
Інгредієнти:
Приготування
Пиво наливаємо в сотейник і ставимо на максимально повільний вогонь. Через 30-50 хвилин уварювання вміст сотейника має становити близько 2 столових ложок.
Змішуємо соду з просіяним борошном і сіллю. Масло збиваємо з цукром і кавою в окремому посуді до утворення повітряної маси. До масляної суміші вбиваємо яйця, а коли яйця будуть повністю вымешаны, починаємо поступово підсипати муку. Додаємо шоколадну крихту (за бажанням).
Випікаємо печиво при 180°С 6-8 хвилин.
Як зробити шоколадне тісто для печива?
Інгредієнти:

Приготування
Нарізане кубиками масло і чорний шоколад ставимо на водяну баню і розтоплюємо до однорідності. Даємо суміші охолонути 10 хвилин. Тим часом збиваємо яйця з цукром до однорідності, додаємо до яєчної суміші теплий шоколад, ваніль і просіяне борошно. Доповнюємо тісто подрібненими горішками і шоколадними шматочками. Печиво з такого тіста випікається на застеленому пергаментом деку 10 хвилин в розігрітій до 180°С духовці.
Розбавляти тісто для такого ласощі можна різними добавками: сухофрутками, різними видами шоколаду і цукерок, ароматними прянощами. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій

Печиво «Хризантема»
Набридла звична випічка, і не знаєте, що б такого новенького і смачненького приготувати на десерт? Тоді рекомендуємо спекти дивовижні печеньки під

Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і

Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І

Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити