Хрустики – рецепт

Хрустики – рецепт на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і сіллю дочиста. Додаємо до яєць кефір, кількість останнього може залежати від розміру яєць, тому його може знадобиться як більше, так і менше. Тепер просіваємо борошно і змішуємо її з содою. Підсипаємо борошно порціями до яєчно-кефірної суміші і замішуємо дуже густе, але липке тісто. Ділимо тісто на дві частини, кожну з яких розгортаємо в тонкий пласт. Нарізаємо тісто на прямокутники, в центрі кожного робимо вертикальні надріз і протягуємо крізь нього один з кінців тесту. Обсмажуємо хрустики в розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору.
Хрустики, за цим рецептом можна приготувати і на кислому молоці, результат буде аналогічним. За рахунок молочної кислоти, яка погасить соду, тісто вийде повітряним і легким.
Хрустики на горілці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з кефіром і цукром до однорідності. Додаємо в суміш горілку, сіль і просіяне борошно. Отримане тісто має бути густим і досить щільним. Ділимо тісто на кілька частин, кожну тонко розкачуємо і нарізаємо на смужки. Обсмажуємо смужки тіста в розігрітій олії до золотистого кольору, надлишки жиру вбираємо і подаємо хрустики, посипати їх цукровою пудрою.
Як робити хрустики на воді - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з содою, куминой і сіллю, додаємо 1/8 склянки рослинного масла і перетираємо тісто до утворення грудок. Вливаємо в отриману суміш теплу воду і замішуємо густе тісто. Розкачуємо тісто в тонкий пласт, нарізаємо ромбиками і обсмажуємо на розігрітій олії до готовності.
Гостренькі хрустики на пиві – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, паприкою і гострим перцем – це базовий набір спецій, тому якщо ви хочете доповнити хрустики сумішшю сушених трав, сушеної гірчицею, часником або меленим коріандром – сміливо імпровізуйте. Після того, як сухі інгредієнти змішані,

Рекомендуємо добрі рецепти

Вергуни на кефірі - рецепт
Вергуни - це смачна українська солодкість, яка схожа на всіма улюблений хмиз. В основному вона готується із суміші яєць, води і цукру. Пропонуємо вам

Хмиз на кефірі
Хмиз - хрусткі м'які палички з цукровою пудрою, смажені на олії, мають безліч аналогів по всьому світу. Його роблять на молоці, сметані. І зараз ми

Рецепт хрусткого хмизу
Бажаєте скуштувати хрусткого хмизу, посипанного цукровою пудрою, прямо як з дитинства? В такому разі ми ділимося з вами відразу кількома рецептами

Медові шулики з маком
Медові шулики - це традиційна українська селянська випічка, яку зазвичай готують на Маковія. І зараз ми вам детально розповімо, як їх спекти з

"Хрустики" на горілці - рецепт
"Хрустики"- печиво родом з дитинства. По-іншому його називають хмиз. Смачне, засмажене, хрустке - неможливо відірватися поки все не з'їси! А багато