Юмбрики

Рецепт печива юмбриков
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яйця гарненько збиваємо міксером з цукром і маслом, а потім поступово додаємо крохмаль і кладемо розтертий виделкою сир. Збиваємо все до отримання однорідної кремоподібної маси і якщо консистенція трохи густовата, розбавляємо її злегка молоком. Тепер додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в пластину, кладемо на дошку, посипану цукром, і ще зверху присипати цукром. Далі скачуємо тісто до середини з двох сторін і нарізаємо кружечками. Деко змащуємо маслом і випікаємо печиво 5-7 хвилин, а потім акуратно перевертаємо їх на іншу сторону і тримаємо до готовності.
Юмбрики з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для прикраси:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і виставляємо на 190°С розігріватися. Тепер беремо невелику каструльку, наливаємо в неї воду і молоко, додаємо вершкове масло, додаємо за бажанням щіпку солі і ретельно розмішуємо. Потім ставимо посуд на повільний вогонь і,

Рекомендуємо добрі рецепти

Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий

Заварні тістечка з кремом
Заварні тістечка з кремом - відмінний десерт і для святкового столу, і для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Пропонуємо вам декілька універсальних

Тістечко «Наполеон»
Один з найпопулярніших десертів, який мало кого залишає байдужим - тістечко «Наполеон», з ніжним кремом і приголомшливо тонкими коржами. І в нашій

Заварні трубочки
Всі ми любимо солодке. І якщо ви хочете порадувати близьких чудовим ласощами, пропонуємо вам спекти повітряні заварні трубочки. Приготувати їх досить

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити

Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з