Юмбрики – це оригінальні, повітряні і хрусткі тістечка або печива, приготовані з смачного тіста. Їх рідко можна знайти в магазині, тому ми розповімо вам, як приготувати юмбрики будинку.
Рецепт печива юмбриков
Інгредієнти: борошно – 400 г; яйце – 3 шт.; цукор – 150 г; масло вершкове – 70 г; сир – 750 г; крохмаль – 30 р. Приготування Отже, яйця гарненько збиваємо міксером з цукром і маслом, а потім поступово додаємо крохмаль і кладемо розтертий виделкою сир. Збиваємо все до отримання однорідної кремоподібної маси і якщо консистенція трохи густовата, розбавляємо її злегка молоком. Тепер додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в пластину, кладемо на дошку, посипану цукром, і ще зверху присипати цукром. Далі скачуємо тісто до середини з двох сторін і нарізаємо кружечками. Деко змащуємо маслом і випікаємо печиво 5-7 хвилин, а потім акуратно перевертаємо їх на іншу сторону і тримаємо до готовності.
Юмбрики з сиром
Інгредієнти: Для тіста:
борошно пшеничне – 150 г; масло вершкове – 100 г; яйце – 2 шт.; вода – 100 мл; молоко – 50 мл Для крему:
сир – 400 г; цукор – 50 г; згущене молоко – 150 мл; масло вершкове – 50 г. Для прикраси:
цукрова пудра – 50 р. Приготування Духовку заздалегідь запалюємо і виставляємо на 190°С розігріватися. Тепер беремо невелику каструльку, наливаємо в неї воду і молоко, додаємо вершкове масло, додаємо за бажанням щіпку солі і ретельно розмішуємо. Потім ставимо посуд на повільний вогонь і,

як тільки суміш закипить, тонкою цівкою висипаємо просіяне борошно. Далі продовжуємо уварювати все на самому слабенькому вогні, безперервно помішуючи дерев'яною лопаткою, до загустіння. Знімаємо каструлю з плити, трохи охолоджуємо вміст і вбиваємо яйця. В результаті у нас з вами повинно вийти однорідне, в'язке і липке тісто, схоже на теплий пластилін. Після цього беремо деко для випічки, покриваємо його шаром пергаментного паперу і акуратно відсаджуємо тісто невеликими кульками або кільцями. Випікаємо заготовки 25 хвилин в гарячій духовці при температурі 200°С. Потім охолоджуємо їх, а цим часом готуємо поки крем. Для цього сир розтираємо з цукром і збиваємо 2-3 хвилини, а потім виливаємо згущене молоко і кладемо шматочок розм'якшеного вершкового масла. Тістечка юмбрики розрізаємо трохи, наповнюємо кремом і зверху присипаємо цукровою пудрою.