Тістечко «Наполеон»
Пропонуємо вам дуже смачний рецепт приготування десерту, який, безумовно, доведеться всім до смаку!
Інгредієнти:
Для коржів:
борошно - 1 кг;
маргарин - 400 г;
пиво - 1 ст.
Для крему:
маргарин - 100 г;
згущене молоко - 4 ст. ложки;
цукрова пудра - 1 ст. ложка.
Приготування
Маргарин перекладаємо в миску насипаємо борошно і розтираємо виделкою. Потім викладаємо олійно-борошняну суміш гіркою на обробну дошку, робимо поглиблення і вливаємо акуратно пиво. Замішуємо однорідне тісто і прибираємо його на годину в холодильник.
Після цього розкачуємо з нього довгу ковбаску, ріжемо її на 20 невеликих шматочків, кожен з яких розгортаємо в тонкі коржі. Тепер перекладаємо коржики на деко і ставимо хвилин на 10 в розігріту духовку до максимуму. Змішуємо в мисці маргарин зі згущеним молоком, гарненько збиваємо суміш міксером. Кожен корж ретельно промазуємо кремом, формуємо торт і посипаємо його зверху цукровою пудрою.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 1 упаковка;
згущене молоко - 200 мл;
цукрова пудра - за смаком;
масло вершкове - 200 р.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати тістечко «Наполеон». Листкове тісто розморожуємо і нарізаємо на квадрати. Вершкове масло і згущене молоко ретельно розтираємо, а потім злегка збиваємо міксером до пишного стану. Випікаємо коржі 5 хвилин в розігрітій духовці, а потім формуємо з них торт, помазуючи кожен шар кремом. Зверху присипаємо листкове тістечко «Наполеон» крихтою і цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 40 0г;
борошно - 600 г;
коньяк - 3 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
оцет - 1 ст. ложка;
холодна вода - 150 мл;
сіль.
Для крему:
яєчні жовтки - 7 шт.;
цукор - 300 г;
молоко - 15 л;
ванілін - за смаком;
масло вершкове - 200 г;
борошно - 100 р.
Для прошарку:
свіжа полуниця - 500 г;
цукор - 60 г;
кукурудзяний крохмаль - 1 ст. ложка.
Приготування
Змішуємо в чашці воду з оцтом і коньяком. Окремо збиваємо яйця з сіллю, а потім обережно вливаємо оцтово-коньячну суміш. Борошно просіваємо, а охолоджене масло нарізаємо кубиками, викладаємо на борошно і рубаємо ножем до отримання дрібної крихти. Потім збираємо її гіркою, робимо невелике поглиблення і виливаємо яєчно-коньячну суміш.
Замішуємо однорідне тісто, ділимо його на 2 частини, прибираємо в пакети і кладемо мінімум на 2 години в холодильник. Потім кожну частину розрізаємо на 6 частин, формуємо колобки, розкачуємо їх на столі і наколюємо виделкою. Після цього випікаємо коржі в розігрітій духовці 5-7 хвилин при 200 градусах.
Жовтки гарненько розтираємо з цукром, вливаємо кілька ложок холодного молока і перемішуємо. Потім поступово всипаємо борошно і перемішуємо до однорідності. Час, що залишився молоко і ваніль доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і проціджуємо. Повертаємо каструлю на плиту і тонкою цівкою, вливаємо желточную суміш. Доводимо до кипіння, знімаємо з плити і охолодити під харчовою плівкою. Остиглий крем збиваємо міксером до пишноти і додаємо розтоплене масло.
Полуницю пюрируем, всипаємо цукор і розтираємо до однорідності. Ставимо ягідне пюре на слабенький вогонь, доводимо до кипіння і вливаємо поступово крохмаль, розведений у невеликій кількості води. Знімаємо масу з плити, охолодити і відкладаємо трохи в іншу миску для прикраси.
Тепер переходимо до складання торта: перший корж густо промазуємо кремом, на другий викладаємо трохи крему і полуничної просочення і т. д. Боки ретельно обмазуємо, обрізки збираємо в мішок і прокатуємо качалкою до утворення крихти, якій обсипаємо боки і кант зверху. Серединку десерту заповнюємо полуничним желе, даємо «Наполеону» постояти 30 хвилин при кімнатній температурі, а потім наполягаємо мінімум 6 годин у холодильнику.
Рецепт тістечка «Наполеон»
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Маргарин перекладаємо в миску насипаємо борошно і розтираємо виделкою. Потім викладаємо олійно-борошняну суміш гіркою на обробну дошку, робимо поглиблення і вливаємо акуратно пиво. Замішуємо однорідне тісто і прибираємо його на годину в холодильник.
Після цього розкачуємо з нього довгу ковбаску, ріжемо її на 20 невеликих шматочків, кожен з яких розгортаємо в тонкі коржі. Тепер перекладаємо коржики на деко і ставимо хвилин на 10 в розігріту духовку до максимуму. Змішуємо в мисці маргарин зі згущеним молоком, гарненько збиваємо суміш міксером. Кожен корж ретельно промазуємо кремом, формуємо торт і посипаємо його зверху цукровою пудрою.
Тістечка «Наполеон» з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати тістечко «Наполеон». Листкове тісто розморожуємо і нарізаємо на квадрати. Вершкове масло і згущене молоко ретельно розтираємо, а потім злегка збиваємо міксером до пишного стану. Випікаємо коржі 5 хвилин в розігрітій духовці, а потім формуємо з них торт, помазуючи кожен шар кремом. Зверху присипаємо листкове тістечко «Наполеон» крихтою і цукровою пудрою.
Тістечко «Полуничний Наполеон»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для прошарку:
Приготування
Змішуємо в чашці воду з оцтом і коньяком. Окремо збиваємо яйця з сіллю, а потім обережно вливаємо оцтово-коньячну суміш. Борошно просіваємо, а охолоджене масло нарізаємо кубиками, викладаємо на борошно і рубаємо ножем до отримання дрібної крихти. Потім збираємо її гіркою, робимо невелике поглиблення і виливаємо яєчно-коньячну суміш.
Замішуємо однорідне тісто, ділимо його на 2 частини, прибираємо в пакети і кладемо мінімум на 2 години в холодильник. Потім кожну частину розрізаємо на 6 частин, формуємо колобки, розкачуємо їх на столі і наколюємо виделкою. Після цього випікаємо коржі в розігрітій духовці 5-7 хвилин при 200 градусах.
Жовтки гарненько розтираємо з цукром, вливаємо кілька ложок холодного молока і перемішуємо. Потім поступово всипаємо борошно і перемішуємо до однорідності. Час, що залишився молоко і ваніль доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і проціджуємо. Повертаємо каструлю на плиту і тонкою цівкою, вливаємо желточную суміш. Доводимо до кипіння, знімаємо з плити і охолодити під харчовою плівкою. Остиглий крем збиваємо міксером до пишноти і додаємо розтоплене масло.
Полуницю пюрируем, всипаємо цукор і розтираємо до однорідності. Ставимо ягідне пюре на слабенький вогонь, доводимо до кипіння і вливаємо поступово крохмаль, розведений у невеликій кількості води. Знімаємо масу з плити, охолодити і відкладаємо трохи в іншу миску для прикраси.
Тепер переходимо до складання торта: перший корж густо промазуємо кремом, на другий викладаємо трохи крему і полуничної просочення і т. д. Боки ретельно обмазуємо, обрізки збираємо в мішок і прокатуємо качалкою до утворення крихти, якій обсипаємо боки і кант зверху. Серединку десерту заповнюємо полуничним желе, даємо «Наполеону» постояти 30 хвилин при кімнатній температурі, а потім наполягаємо мінімум 6 годин у холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
Торт «Наполеон» в домашніх умовах
Наполеон - це не тільки великий полководець, хороший коньяк і салат. Це приголомшливий торт, який можна їсти знову і знову, насолоджуючись кожним
Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
Торт «Наполеон» можна готувати за різними рецептами. Ми вирішили розповісти вам про рецепти цього десерту зі згущеним молоком. Таке ласощі нікого не
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
Торт «Наполеон» з заварним кремом
Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий