Десерт з малини
Літо - найкраща пора для кулінарів, так як це сезон свіжих овочів і фруктів. Саме останні стають відмінною основою для смачних і яскравих десертів, якими можна побалувати себе і своїх близьких. Якщо ви любите малину, то готувати десерти з використанням цієї ягоди буде суцільним задоволенням для вас, тим більше що рецептів десертів з малиною існує безліч і кожен знайде щось собі до смаку.
Це малиновий крем дуже легко готується і вимагає мінімальний набір продуктів, але відірватися від нього просто неможливо.
Інгредієнти:
малина - 250 г;
цукор - 100 г;
йогурт - 300 мл
Приготування
Малину переберіть, помийте, обсушіть і розітріть в пюре. Потім протріть масу через дрібне сито, щоб таким чином позбутися від кісточок. Збийте блендером йогурт із цукром, змішайте його з малиновим пюре і ретельно все перемішайте. Розкладіть готовий крем в піали або скляні келихи і поставте в холодильник на пару годин.
Інгредієнти:
свіжа малина - 4 ст.;
яблучний сік - 1/4 ст.;
нежирний фруктовий йогурт - 2 ст.;
лимонна цедра - 1/2 ч. ложки;
апельсинова цедра - 1 ч. ложка.
Приготування
Ягоди малини переберіть і промийте. Змішайте їх з цедрою лимона і покладіть цю суміш по розеток. Полийте її яблучним соком, зверху домашнім фруктовим йогуртом і в кінці посипте апельсиновою цедрою. Добре охолодіть десерт і тільки після цього подавайте.
Інгредієнти:
малина - 300 г;
дієтичний сир - 400 г;
сметана - 3 ст. ложки;
цукрова пудра - 2 ст. ложки;
печиво - 5-6 шт.;
шоколад - 50 г;
листочки м'яти для прикраси.
Приготування
Для початку збийте сир з цукровою пудрою. Якщо сир попався кислий або ви любите десерти якнайсолодше, то можете додати більше пудри, ніж зазначено в рецепті, орієнтуйтеся на свої уподобання. У процесі збивання додайте до сиру сметану, і продовжуйте збивати, поки у вас не вийде однорідна маса - сирний мус .
Візьміть скляний келих йди креманку, на дно викладіть ягоди малини, а зверху - по кілька столових ложок сирного крему. Печиво розкришите і посипте їм сирну масу. Потім знову покладіть ягоди малини, зверху - сирний крем, а потім знову ягоди. Натріть або розкришите дрібно шоколад, посипте їм десерт і прикрасьте гілочками м'яти. Перед подачею до столу охолодіть десерт в холодильнику протягом 30-40 хвилин.
Десерт з малиною
Це малиновий крем дуже легко готується і вимагає мінімальний набір продуктів, але відірватися від нього просто неможливо.
Інгредієнти:
Приготування
Малину переберіть, помийте, обсушіть і розітріть в пюре. Потім протріть масу через дрібне сито, щоб таким чином позбутися від кісточок. Збийте блендером йогурт із цукром, змішайте його з малиновим пюре і ретельно все перемішайте. Розкладіть готовий крем в піали або скляні келихи і поставте в холодильник на пару годин.
Малиновий десерт
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди малини переберіть і промийте. Змішайте їх з цедрою лимона і покладіть цю суміш по розеток. Полийте її яблучним соком, зверху домашнім фруктовим йогуртом і в кінці посипте апельсиновою цедрою. Добре охолодіть десерт і тільки після цього подавайте.
Сирний десерт з малиною
Інгредієнти:
Приготування
Для початку збийте сир з цукровою пудрою. Якщо сир попався кислий або ви любите десерти якнайсолодше, то можете додати більше пудри, ніж зазначено в рецепті, орієнтуйтеся на свої уподобання. У процесі збивання додайте до сиру сметану, і продовжуйте збивати, поки у вас не вийде однорідна маса - сирний мус .
Візьміть скляний келих йди креманку, на дно викладіть ягоди малини, а зверху - по кілька столових ложок сирного крему. Печиво розкришите і посипте їм сирну масу. Потім знову покладіть ягоди малини, зверху - сирний крем, а потім знову ягоди. Натріть або розкришите дрібно шоколад, посипте їм десерт і прикрасьте гілочками м'яти. Перед подачею до столу охолодіть десерт в холодильнику протягом 30-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Малиновий смузі - рецепт
Смузі - це корисний напій, що бадьорить, який роблять із свіжих ягід та фруктів. І зараз ми з вами поділимося простими і цікавими рецептами
Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,
Десерт з морозива
Морозиво - це відмінний самостійний десерт, гаряче улюблений ласунами всіх віків. Щоб зробити дороге серцю ласощі ще смачніше, ми зібрали для вас
Малиновий сорбет
Сорбет - це холодний десерт, який готують з фруктових соків, сиропів або пюре. Іноді у якості доповнення до нього додають різні вина. І зараз ми
Пиріг з замороженої малиною
Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже
Малинове парфе
Парфе - французький вишуканий десерт, який стане прекрасним завершенням святкової трапези. Давайте сьогодні приготуємо малинове парфе з додаванням