Низькокалорійні десерти

Низькокалорійний десерт
Інгредієнти:
Приготування
У чашу блендера покласти морозиво, йогурт і половину арахісу. Збиваємо все в однорідну масу. Викладаємо її в підготовлені креманки, а зверху прикрашаємо сушеними вишнями та горіхами. Простий, але від цього не менш смачний низькокалорійний десерт готовий!
Низькокалорійний десерт з сиру
Низькокалорійні десерти з сиру без випічки виходять не тільки дуже ніжними, але і неймовірно смачними і корисними.
Інгредієнти:
Приготування
Холодною водою (50 г) розбавляємо лимонний сік, додаємо туди желатин і перемішуємо. Залишаємо набухати хвилин на 15. Порізаний на шматочки персик укладаємо на дно форми. Змішуємо йогурт з сиром. Замінник цукру заливаємо 50 мл теплої води, коли він розчиниться, додаємо отриману суміш до сирно-йогуртовій масі. Набряклий желатин нагріваємо до розчинення, проціджуємо і потихеньку додаємо до решти інгредієнтів. Збиваємо все в однорідну масу. Попередньо охолоджені яєчні білки збиваємо в густу піну і додаємо до основної маси, перемішуємо і отриманою сумішшю заливаємо персики. Ставимо наш легкий десерт в холодильник години на 4.
Як приготувати низькокалорійний десерт - вівсяний торт?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Перемішуємо вівсяні пластівці з сіллю, додаємо розтоплений мед, рослинне масло і спеції. Натираємо на дрібній тертці моркву і яблуко. З'єднуємо всі інгредієнти і добре вимішуємо. Додаємо лимонний сік і знову перемішуємо. Форму для випікання злегка змащуємо рослинним маслом і присипаємо борошном. Перекладаємо тісто в форму, яку відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 35-40 хвилин. Після цього корж виймаємо й даємо йому охолонути.
Тепер готуємо крем: збиваємо сир, йогурт, цукор, ванілін до отримання пухкої однорідної маси. Розрізаємо остиглий корж на 2-3 частини і кожен шар промазуємо отриманим кремом. Прибираємо готовий торт в холодильник години на 3-4 щоб він просочився. Ось і готовий ваш смачний низькокалорійний десерт. Приємного чаювання!
Яблучний сорбет
Низькокалорійні десерти з яблук прості у приготуванні, а також смачні і корисні. При чому, готувати їх можна цілий рік. Один з таких рецептів наведено нижче.
Інгредієнти:

Приготування
Яблука очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками і складаємо в каструлю. Заливаємо їх 100 мл води і соком 1 лимона, додаємо фруктозу, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, а отриману масу за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Потім охолоджуємо і прибираємо в холодильник години на 3. Змішуємо сік, видавлений з інших лимонів, воду, ванілін і доводимо суміш до кипіння. Додаємо отриману суміш до яблук і гарненько перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Розливаємо його по формочках і прибираємо в морозилку. Як тільки сорбет застиг, він готовий до вживання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Легкі десерти
Легкі десерти - це смачні і корисні страви, які сподобається як дорослим, так і дітям. В них міститься мінімум калорій, і вони володіють освіжаючим

Дієтичні десерти
Для тих, хто любить солодке, але постійно стежить за своєю фігурою і рахує калорії, є чудове рішення - дієтичні десерти. Готуються вони легко і

Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за

Йогуртовий торт
Любите готувати повітряні, ніжні десерти, які таять в роті? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати приготувати йогуртовий торт з фруктами. Це дуже

Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а

Желейний торт без випічки
Желейний торт без випічки - чудовий десерт до святкового столу, коли немає часу або бажання возитися з тестом. Розберемо кілька рецептиков цього