Солодкий суп з бобів
Солодкий суп , приготований з бобів - це оригінальна і досить смачне блюдо, яке можна подавати навіть в якості десерту. Давайте ж дізнаємося з вами як його приготувати і здивувати гостей настільки незвичайним ласощами.
Інгредієнти:
вода кип'ячена - 6 ст.;
боби мунг - 05 ст.;
цукор - 5 ст. ложок.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати солодкий суп з бобів. Отже, беремо спочатку боби, промиваємо їх, перекладаємо в каструлю і заливаємо на 4 години водою. Після цього ставимо їх на плиту, додаємо за смаком цукор і варимо на слабенькому вогні 1 годину. Потім обережно знімаємо каструлю, остуджуємо і прибираємо в холодильник для охолодження. Далі гарненько перемішуємо готову страву і розливаємо по тарілках.
Боби з чорними цяточками надають на організм зігріваючу дію і посилюють ниркову енергію. У цьому кубинському традиційному рецепті земляний аромат бобів чудово доповнено вогнем імбиру і солодкістю картоплі.
Інгредієнти:
сушені чорні земляні боби - 250 г;
вода - 1 л;
солодкий картопля - 1 шт.;
лавровий листочок - 7 шт.;
свіжий корінь імбиру - 7 ст. ложок;
маргарин або вершкове масло - 25 г;
спеції;
йогурт - за смаком;
французький свіжий сир - для прикраси.
Приготування
Сушені гриби замочуємо на кілька годин у теплій кип'яченій воді. Потім зливаємо її і перекладаємо боби в посудину з чистою водою. Додаємо очищений солодкий картоплю, порізану дрібними кубиками, кидаємо лаврові листочки і подрібнений на терочке свіжий імбир. Потім накриваємо посуд кришкою і кип'ятимо протягом приблизно 1 години, поки боби не стануть достатньо м'якими, підливаючи по необхідності воду.
Після цього даємо супу трохи настоятися, охолонути і охолодитися. Далі переливаємо його в кухонний комбайн, або збиваємо заглибним блендером до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Можете залишити кілька бобів цілими, щоб потім додати солодкий суп-пюре для прикраси страви. Тепер знову перелити суп в каструлю, кладемо шматочок вершкового масла або маргарину.
Приправляємо страву за смаком сіллю і іншими спеціями, кип'ятимо протягом 10 хвилин, і відразу ставимо його на стіл, додавши в кожну тарілку свіжий французький сир і йогурт. А щоб наше блюдо стало більш ситним і поживним, подаємо його разом з неочищеним вареним рисом , розмішаним в супі. Прикрашаємо суп гілочками петрушки і смужками вареного солодкої картоплі.
Солодкий суп з бобів мунг
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати солодкий суп з бобів. Отже, беремо спочатку боби, промиваємо їх, перекладаємо в каструлю і заливаємо на 4 години водою. Після цього ставимо їх на плиту, додаємо за смаком цукор і варимо на слабенькому вогні 1 годину. Потім обережно знімаємо каструлю, остуджуємо і прибираємо в холодильник для охолодження. Далі гарненько перемішуємо готову страву і розливаємо по тарілках.
Кубинський суп з чорних бобів
Боби з чорними цяточками надають на організм зігріваючу дію і посилюють ниркову енергію. У цьому кубинському традиційному рецепті земляний аромат бобів чудово доповнено вогнем імбиру і солодкістю картоплі.
Інгредієнти:
Приготування
Сушені гриби замочуємо на кілька годин у теплій кип'яченій воді. Потім зливаємо її і перекладаємо боби в посудину з чистою водою. Додаємо очищений солодкий картоплю, порізану дрібними кубиками, кидаємо лаврові листочки і подрібнений на терочке свіжий імбир. Потім накриваємо посуд кришкою і кип'ятимо протягом приблизно 1 години, поки боби не стануть достатньо м'якими, підливаючи по необхідності воду.
Після цього даємо супу трохи настоятися, охолонути і охолодитися. Далі переливаємо його в кухонний комбайн, або збиваємо заглибним блендером до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Можете залишити кілька бобів цілими, щоб потім додати солодкий суп-пюре для прикраси страви. Тепер знову перелити суп в каструлю, кладемо шматочок вершкового масла або маргарину.
Приправляємо страву за смаком сіллю і іншими спеціями, кип'ятимо протягом 10 хвилин, і відразу ставимо його на стіл, додавши в кожну тарілку свіжий французький сир і йогурт. А щоб наше блюдо стало більш ситним і поживним, подаємо його разом з неочищеним вареним рисом , розмішаним в супі. Прикрашаємо суп гілочками петрушки і смужками вареного солодкої картоплі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з маша
Корисне бобове маш дуже широко використовується в азіатській кухні. З маша варять ситні і густі супи, які відмінно підходять для вегетаріанського і
Нут з м'ясом
Страви з нуту (баранячого гороху) дуже поживні і корисні. Дуже добре нут поєднується з м'ясом, в цьому ви можете переконатися самі, приготувавши
Соєві котлети
Соєві котлети - це чудове ситне блюдо, для тих, хто тримає піст і для вегетаріанців. У нашій статті ми розповімо, як зробити котлетки з соєвого фаршу
Квасоля у власному соку
Звичною консервацією на зиму у нас зазвичай є помідори, огірки, кабачки, варення, компоти. Але, а якщо законсервувати квасоля, ви ніколи про це не
Лимонний сорбет
Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
Легкий і ніжний індійський суп
Індія відома своїми неповторними традиціями, в тому числі в кулінарії. І в нашій статті ми пропонуємо вам кілька цікавих і оригінальних варіантів