Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажений сир

Смажений сир

18-01-2015, 21:02
330
Смажений сир
Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи сиру, і ви не знаєте, куди його подіти, пропонуємо вам кілька цікавих рецептів.

Рецепт смаженого сиру


Інгредієнти:

  • сир - 300 г;

  • цукровий пісок - 100 г;

  • масло вершкове - 50 г.


  • Приготування
    Сир розтираємо вилочкою, викладаємо на сковороду з товстим дном, посипаємо цукром і додаємо вершкове масло. Постійно помішуючи, доводимо масу до красивого коричневого кольору і знімаємо сковороду з вогню. Перекладаємо смажений сир на деко, застелене фольгою, і залишаємо до повного охолодження і застигання. Потім нарізаємо запіканку невеликими шматочками і подаємо десерт з несолодким чаєм або міцною кавою!

    Смажені пиріжки з сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • сир - 250 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • кефір - 1 склянка;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • борошно;

  • сода - щіпка.


  • Для начинки:

  • сир - 400 г;

  • цукор - за смаком;

  • яйце - 2 шт.


  • Приготування
    Сир розтираємо, додаємо збиті окремо яйця, додаємо сіль, цукор і поступово вливаємо кефір. Усе ретельно розмішуємо, виливаємо рослинне масло, додаємо щіпку соди і порціями всипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і кладемо його на 20-30 хвилин у холодильник.
    А цим часом поки займемося начинкою: сир розтираємо з цукром, розбиваємо яйця і ретельно вимішуємо до однорідного стану. Охолоджене тісто розділяємо на 15-20 кульок, розгортаємо в коржі, кладемо начинку і формуємо акуратні пиріжечки. Викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків до готовності.

    Смажені сушіння з сиром


    Інгредієнти:

  • сушіння - 200 г;

  • сир - 200 г;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • молоко - 1 ст.;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Смажений сир
    Сушіння перекладаємо в миску і заливаємо їх гарячим молоком, залишаючи розбухати приблизно на 10 хвилин. Якщо його буде мало, то додаємо ще, або ж постійно перемішуємо вміст в мисці, щоб всі вироби рівномірно просочилися. Не втрачаючи часу дарма, замешаем сирну начинку. Для цього з'єднуємо в чаші цукор, яйце і сир, ретельно перемішати.
    Тепер застеляємо деко пергаментним папером, змащуємо її вершковим маслом, викладаємо сушіння, наповнюємо їх начинкою і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 10 хвилин, а потім акуратно викладаємо на сковороду і обсмажуємо сушіння з двох боків до рум'яного кольору. Потім обережно перекладаємо на блюдо, наливаємо чай і насолоджуємося чудовим смаком ватрушок з сиру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Млинці на кефірі - рецепт
    Млинці на кефірі - рецепт
    Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
    Сочні на кефірі
    Сочні на кефірі
    Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
    Рогалики на кефірі
    Рогалики на кефірі
    Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
    Птифури - рецепт
    Птифури - рецепт
    Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили