Смажений сир
Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи сиру, і ви не знаєте, куди його подіти, пропонуємо вам кілька цікавих рецептів.
Інгредієнти:
сир - 300 г;
цукровий пісок - 100 г;
масло вершкове - 50 г.
Приготування
Сир розтираємо вилочкою, викладаємо на сковороду з товстим дном, посипаємо цукром і додаємо вершкове масло. Постійно помішуючи, доводимо масу до красивого коричневого кольору і знімаємо сковороду з вогню. Перекладаємо смажений сир на деко, застелене фольгою, і залишаємо до повного охолодження і застигання. Потім нарізаємо запіканку невеликими шматочками і подаємо десерт з несолодким чаєм або міцною кавою!
Інгредієнти:
Для тіста:
сир - 250 г;
яйце - 2 шт.;
сіль - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ст. ложка;
кефір - 1 склянка;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
борошно;
сода - щіпка.
Для начинки:
сир - 400 г;
цукор - за смаком;
яйце - 2 шт.
Приготування
Сир розтираємо, додаємо збиті окремо яйця, додаємо сіль, цукор і поступово вливаємо кефір. Усе ретельно розмішуємо, виливаємо рослинне масло, додаємо щіпку соди і порціями всипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і кладемо його на 20-30 хвилин у холодильник.
А цим часом поки займемося начинкою: сир розтираємо з цукром, розбиваємо яйця і ретельно вимішуємо до однорідного стану. Охолоджене тісто розділяємо на 15-20 кульок, розгортаємо в коржі, кладемо начинку і формуємо акуратні пиріжечки. Викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків до готовності.
Інгредієнти:
сушіння - 200 г;
сир - 200 г;
цукор - 3 ст. ложки;
молоко - 1 ст.;
яйце - 1 шт.
Приготування
Сушіння перекладаємо в миску і заливаємо їх гарячим молоком, залишаючи розбухати приблизно на 10 хвилин. Якщо його буде мало, то додаємо ще, або ж постійно перемішуємо вміст в мисці, щоб всі вироби рівномірно просочилися. Не втрачаючи часу дарма, замешаем сирну начинку. Для цього з'єднуємо в чаші цукор, яйце і сир, ретельно перемішати.
Тепер застеляємо деко пергаментним папером, змащуємо її вершковим маслом, викладаємо сушіння, наповнюємо їх начинкою і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 10 хвилин, а потім акуратно викладаємо на сковороду і обсмажуємо сушіння з двох боків до рум'яного кольору. Потім обережно перекладаємо на блюдо, наливаємо чай і насолоджуємося чудовим смаком ватрушок з сиру.
Рецепт смаженого сиру
Інгредієнти:
Приготування
Сир розтираємо вилочкою, викладаємо на сковороду з товстим дном, посипаємо цукром і додаємо вершкове масло. Постійно помішуючи, доводимо масу до красивого коричневого кольору і знімаємо сковороду з вогню. Перекладаємо смажений сир на деко, застелене фольгою, і залишаємо до повного охолодження і застигання. Потім нарізаємо запіканку невеликими шматочками і подаємо десерт з несолодким чаєм або міцною кавою!
Смажені пиріжки з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сир розтираємо, додаємо збиті окремо яйця, додаємо сіль, цукор і поступово вливаємо кефір. Усе ретельно розмішуємо, виливаємо рослинне масло, додаємо щіпку соди і порціями всипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і кладемо його на 20-30 хвилин у холодильник.
А цим часом поки займемося начинкою: сир розтираємо з цукром, розбиваємо яйця і ретельно вимішуємо до однорідного стану. Охолоджене тісто розділяємо на 15-20 кульок, розгортаємо в коржі, кладемо начинку і формуємо акуратні пиріжечки. Викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків до готовності.
Смажені сушіння з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Сушіння перекладаємо в миску і заливаємо їх гарячим молоком, залишаючи розбухати приблизно на 10 хвилин. Якщо його буде мало, то додаємо ще, або ж постійно перемішуємо вміст в мисці, щоб всі вироби рівномірно просочилися. Не втрачаючи часу дарма, замешаем сирну начинку. Для цього з'єднуємо в чаші цукор, яйце і сир, ретельно перемішати.
Тепер застеляємо деко пергаментним папером, змащуємо її вершковим маслом, викладаємо сушіння, наповнюємо їх начинкою і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 10 хвилин, а потім акуратно викладаємо на сковороду і обсмажуємо сушіння з двох боків до рум'яного кольору. Потім обережно перекладаємо на блюдо, наливаємо чай і насолоджуємося чудовим смаком ватрушок з сиру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили