Сочні на кефірі
Сочні - російські пиріжки з різноманітною начинкою. Вони являють собою складений навпіл кружечок з тіста, на одну половинку якого кладуть сир і прикривають другою половинкою. Краї пиріжка не защипують, але начинка при цьому не вивалюється. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати сочні на кефірі.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 1 шт.;
цукровий пісок - 05 ст.;
кефір - 1 склянка;
масло вершкове - 100 г;
борошно - 3 ст.;
сода.
Для начинки:
білок яєчний - 1 шт.;
сир - 350 г;
цукор - 2 ст. ложки;
борошно -1 ст. ложка;
яблуко - 1 шт.
Приготування
Яйце гарненько збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор-пісок і соду. Потім вливаємо домашній кефір , кидаємо сіль, кладемо розм'якшене масло і все збиваємо. Після цього додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Далі ставимо його в холодильник, щоб воно стало більш еластичне.
Цим часом переходимо до приготування начинки: розтираємо сир з цукром, додаємо нарізані кубиками яблучка і збитий яєчний білок. Підсипаємо трохи борошна і ретельно перемішуємо.
Тісто розкачуємо, вирізаємо склянкою гуртки, кладемо начинку, ліпимо пиріжки, змащуємо яйцем і випікаємо ароматні сочні на кефірі в гарячій духовці 15 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 50 г;
цукор - 3 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
кефір - 3 ст. ложки;
борошно - 15 склянки;
сода - щіпка.
Для начинки:
сир - 200 г;
цукор - 2 ст. ложки;
яєчний білок - 1 шт.;
манка - 2 ст. ложки;
сметана - 1 ст. ложка;
яєчний жовток для змазування.
Приготування
Отже, розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукровим піском до повного розчинення крупинок. Потім розбиваємо куряче яйце, виливаємо кефір, всипаємо просіяне борошно, додаємо щіпку соди і солі. Після цього замішуємо однорідне еластичне тісто і прибираємо його в холодильник.
Далі переходимо до приготування начинки. Для цього сир розтираємо з цукром, додаємо збитий яєчний білок, всипаємо манну крупу, кладемо сметану і все ретельно перемішуємо.
Тепер охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт і склянкою вирізаємо кружечки. На кожну заготовку кладемо сирну начинку, акуратно притискаємо її, формуємо сочник і викладаємо на змащене рослинним маслом деко. Зверху покриваємо пиріжки яєчним жовтком і випікаємо приблизно 15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Готові сочники подаємо до гарячого чаю або кави.
Рецепт сочні на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйце гарненько збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор-пісок і соду. Потім вливаємо домашній кефір , кидаємо сіль, кладемо розм'якшене масло і все збиваємо. Після цього додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Далі ставимо його в холодильник, щоб воно стало більш еластичне.
Цим часом переходимо до приготування начинки: розтираємо сир з цукром, додаємо нарізані кубиками яблучка і збитий яєчний білок. Підсипаємо трохи борошна і ретельно перемішуємо.
Тісто розкачуємо, вирізаємо склянкою гуртки, кладемо начинку, ліпимо пиріжки, змащуємо яйцем і випікаємо ароматні сочні на кефірі в гарячій духовці 15 хвилин.
Сочні з сиром на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукровим піском до повного розчинення крупинок. Потім розбиваємо куряче яйце, виливаємо кефір, всипаємо просіяне борошно, додаємо щіпку соди і солі. Після цього замішуємо однорідне еластичне тісто і прибираємо його в холодильник.
Далі переходимо до приготування начинки. Для цього сир розтираємо з цукром, додаємо збитий яєчний білок, всипаємо манну крупу, кладемо сметану і все ретельно перемішуємо.
Тепер охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт і склянкою вирізаємо кружечки. На кожну заготовку кладемо сирну начинку, акуратно притискаємо її, формуємо сочник і викладаємо на змащене рослинним маслом деко. Зверху покриваємо пиріжки яєчним жовтком і випікаємо приблизно 15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Готові сочники подаємо до гарячого чаю або кави.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з горохом
Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
Як приготувати сочники з сиром?
Смак дитинства - це те, що з задоволенням і радістю згадує кожна людина. Хочете відтворити його в улюблених сочниках, які так вміло пекли дорослі?
Сочні з пісочного тіста
Сочні - це дивовижне ласощі родом з дитинства. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити його з пісочного тіста з додаванням сиру і яблук. Читаємо наші
Лакомка з сиром - рецепт
Сирна лакомка - це дуже ніжний, легкий десерт, який можна приготувати навіть до святкового столу. Повірте, ваші гості будуть у захваті, а ви не
Пряники на кефірі
Пряники - це смачна і ароматна випічка, яка подобається як дорослим, так і дітям. А якщо вона ще приготовлена в домашніх умовах - це взагалі чудово.
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних