Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сочні з пісочного тіста

Сочні з пісочного тіста

18-01-2015, 12:03
1 237
Сочні з пісочного тіста
Приготувати страву родом з дитинства просто: натуральні продукти і мінімум кулінарної вправності - все, що вам знадобиться. Рецепти соковитою з сиром і пісочного тіста для них ми опишемо далі.

Як приготувати сочні з пісочного тіста?


Інгредієнти:
Для тіста:

  • яйце - 1 шт.;

  • вершкове масло - 100 г;

  • борошно - 2 ст.;

  • сіль - щіпка;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • лимонний сік - 2 ч. ложки;

  • сметана - 3 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • сир - 200 г;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • яєчний жовток - 2 шт.


  • Приготування
    Для приготування тіста яйце слід збити з цукром дочиста, після чого додати в яєчну суміш розтоплене вершкове масло і сметану. Борошно просіваємо і порціями підсипаємо в яєчно-масляну масу. Як тільки тісто стане в'язким - додайте гашену лимонним соком соду і продовжуєте замішування, підсипаючи борошно. Готове пісочне тісто для соковитою повинно бути податливим, але не буде липнути до рук. Загорнути тісто плівкою і кладемо в холодильник на 15-20 хвилин.
    Тим часом займемося начинкою. Сир розтираємо з яйцем і цукром, додаємо столову ложку борошна. При бажанні сирну начинку можна урізноманітнити ваніліном.
    Остигле тісто ділимо на порції рівного розміру, розкачуємо тісто в круглий пласт, краї якого обрізаємо фігурним ножем. В центр основи з тіста кладемо ложку сирної начинки і звертаємо сочні навпіл. Краї можна заліпити або залишити вільними.
    Щоб сочні вийшли блискучими і рум'яними по закінченню готування, перед тим, як поставити їх у духовку, змастіть верхівку збитим яйцем. Тепер залишається лише випекти сочні з сиром в духовці, розігрітій до 200-220 градусів протягом 20-30 хвилин.

    Рецепт соковитою з пісочного тіста з яблуками


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 2 шт.+1 шт.;

  • сметана - 200 г;

  • борошно - 600 г;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • вершкове масло - 150 г;

  • цукор - 160 р.


  • Для начинки:

  • сир - 300 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • ванілін - щіпка;

  • яблука - 2 шт.;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • цукор - 100 г;

  • борошно - 2 ст. ложки.


  • Сочні з пісочного тіста
    Приготування
    Яйця (2 шт) збиваємо з цукром, додаємо розтоплене масло і починаємо замішувати тісто, поступово підсипаючи просіяне з розпушувачем борошно. Готове тісто охолоджуємо протягом 20-30 хвилин.
    Для начинки сир змішуємо з цукром і яйцями, додаємо сметану і борошно. Очищені від шкірки яблука натираємо на дрібній тертці і віджимаємо надлишки вологи. Змішуємо яблука з сиром і викладаємо на кружечки розкатаного тіста. Змащуємо сочні збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати сочники з сиром?
    Як приготувати сочники з сиром?
    Смак дитинства - це те, що з задоволенням і радістю згадує кожна людина. Хочете відтворити його в улюблених сочниках, які так вміло пекли дорослі?
    Булочки з вишнями
    Булочки з вишнями
    Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,
    Сочні на кефірі
    Сочні на кефірі
    Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
    Цветаевский пиріг
    Цветаевский пиріг
    Цветаевский пиріг - це той яблучний пиріг, який готують з пісочного тіста, заливають яблука вершками і сметаною. Але зараз такий печуть пиріг з
    Рогалики з пісочного тіста
    Рогалики з пісочного тіста
    Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих