Цветаевский пиріг

Рецепт цветаевского пирога з яблуками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почнемо з приготування тіста. М'яке вершкове масло з'єднайте з цукром і збиваємо до білого кольору, після чого підсипаємо борошно. Готовим тестом покриваємо дно і стінки змащеної форми.
Для начинки яблука нарізаємо кубиками і кладемо в сотейник разом з вершковим маслом . Засипаємо фрукти, 60 г цукру і варимо в карамелі до м'якості.
Поки яблука варяться, зробимо сметанную начинку. Збиваємо сметану з яйцями, борошном і цукром, додаємо дрібку ваніліну і знову збиваємо до однорідності. Виливаємо сметанную начинку поверх коржа, зверху розподіляємо карамельні яблука і ставимо все в розігріту до 180 градусів духовку. Через півгодини пиріг буде готовий. При бажанні ласощі можна посипати крихтами печива, горіхів і коричневого цукру.
Щоб приготувати цветаевский яблучний пиріг в мультиварці, виконайте всі ті ж операції і готуйте страву в режимі "Випічка" рівно 60 хвилин.
Рецепт цветаевского пирога з вишнями
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для замісу тіста борошно просіваємо і змішуємо з сіллю (щіпки буде достатньо), розм'якшеним маслом, цукром і яйцем. Готове тісто обминаємо і обертаємо плівкою. Залишаємо тісто в холодильнику десь на півгодини, після чого розкочуємо тонким шаром і викладаємо на дно підготовленої, тобто змащеній, форми. Наколюємо основу по всій поверхні виделкою і ставимо підрум'янитися в розігріту до 200 градусів духовку. Час приготування становить близько півгодини.
Для начинки слід збити цукор з маслом до утворення пухкої білої маси, після чого додати куряче яйце, трохи борошна і сир. Виливаємо начинку повністю остигнула основу з тіста і повертаємо назад в духовку на півгодини, попередньо знизивши температуру до 180 градусів. Цветаевский пиріг з сиром готовий! Подавати до столу можна теплим або злегка охолодженим.
Цветаевский пиріг з персиками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування піщаної основи для нашого цветаевского пирога, спершу слід розтерти холодну

Поки основа остигає, візьмемося за начинку. Збиваємо яєчні жовтки з цукровим піском, додаємо сметану і борошно. Виливаємо сметанную масу в остигнула основу, а зверху викладаємо персики. Ставимо пиріг в підігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яблучний пиріг з безе
З приготуванням яблучного пирога з безе без праці впорається будь-яка господиня. Це улюблене ласощі виходить дуже соковитим і смачним і прекрасно

Фруктовий пиріг
Фруктовий пиріг - це чудовий десерт зі свіжих фруктів в літній час і з консервованих взимку. Таке ласощі відмінно підійде до чашки чаю або кави в

Сметанний пиріг рецепт
Сметана - корисний молочний продукт, який додають в багато видів випічки. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному сметанному пиріг, який можна

Рецепт пирога з чорницями
Чорниця - смачна і корисна ягода. З неї можна зробити безліч дивовижних десертів, варення, джемів і т. д. А сьогодні мова піде про дивовижний пиріг з

Пиріг-перевертиш з яблуками
Пиріг-перевертиш з яблуками - це оригінальний і смачний десерт, який можна зробити до недільного чаювання або святкового застілля. Пропонуємо вашій