Лакомка з сиром - рецепт
Сирна Лакомка - це чудова і дуже ніжна домашня випічка. Приготувати тістечко Лакомка навіть простіше, ніж будь печиво, але цей десерт менш калорійний. До того ж він дуже подобається дітям, навіть якщо вони зовсім не люблять сир. Давайте розберемося в рецептах приготування ласуни з сиром.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло - 100 г;
цукровий пісок - 05 ст.;
яйце - 1 шт.;
сметана - 05 склянки;
борошно - 2 ст.;
розпушувач - 2 ч. ложки;
сіль - щіпка.
Для начинки:
сир - 300 г;
цукор - 2 ст. ложки;
манка - 1 ст. ложка;
яйце - 1 шт.;
сметана - 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування тістечка Лакомка, беремо вершкове масло, додаємо цукор і все ретельно розтираємо. Потім додаємо по черзі яйце, сметану і збиваємо до повного розчинення цукру. В результаті у вас повинна вийти однорідна, ніжна кремоподібна маса. Далі просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем, всипаємо в цукрову суміш і швидко замішуємо тісто ложкою. Воно виходить ніжним і трохи липким. Ставимо його на 15 хвилин у холодильник.
Не гаючи часу, приготуємо начинку. Кладемо в чашу комбайна сир, цукор, манку, сметану, додаємо яєчний білок і все гарненько збиваємо до отримання однорідної пишної маси.
Потім охолоджене тісто розділяємо на 15 частин і розгортаємо в коржі, або ж розкачуємо все в один великий пласт і кухлем вирізаємо кружечки. На кожен шматочок кладемо начинку і загинаємо половинку тіста наверх. Злегка притискаємо по краю, зверху змащуємо жовтком.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 220°C духовці приблизно 15 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
сир - 250 г;
маргарин - 100 г;
яйце - 2 шт.;
цукор - 10 ст. ложок;
борошно - 15 ст. ложок;
сода - 0 5 ч. ложки.
Для крему:
вершкове масло - 200 г;
сир - 200 г;
молоко - 100 мл;
цукор - 10 ст. ложок;
ванілін - 5 г;
какао-порошок - 1 ст. ложка.
Приготування
У глибокій мисці розтираємо підталий маргарин з цукром. Потім додаємо перекручений через м'ясорубку сир, яйця, цукор, гашену оцтом соду і добре збиваємо масу міксером до однорідного стану. Далі поступово всипаємо борошно і обережно перемішуємо тісто до тих пір, поки не розійдуться всі грудочки.
Потім розділяємо його на 4 частини, розкачуємо в тонкі пласти, кладемо на змащений маслом деко і випікаємо коржі при температурі 170° приблизно за 15 хвилин.
Тим часом готуємо крем. Для цього розм'якшене вершкове масло гарненько збиваємо міксером до утворення пишної маси. Потім додаємо сир, ванілін і перемішуємо. Молоко збиваємо з цукром, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварюємо 5 хвилин. Акуратно вливаємо молочний сироп в нашу масу і ретельно збиваємо.
Готові коржі рясно змащуємо кремом і з'єднуємо між собою. Бічні та верхні поверхні обсипаємо крихтою і какао порошком. Розрізаємо десерт на рівні прямокутні тістечка і насолоджуємося прекрасним смаком сирних ласунів.
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
сир - 1 кг;
ізюм - 100 г;
маргарин - 500 г;
яйце - 1 шт.;
цукор - 1 ст.
Приготування
Як же швидко приготувати сирну ласунку? Змішуємо сир з маргарином і збиваємо в однорідну пишну масу. Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Далі розгортаємо його в тонкий пласт товщиною приблизно 1 див
Склянкою чи формою вирізаємо невеликі круглі коржі, змащуємо яйцем і посипаємо цукром. На середину сирною ласуни кладемо кілька родзинок і випікаємо печиво в духовці при температурі 200°C приблизно 15 хвилин. Простий, але смачний десерт готовий!
Рецепт сирної ласуни
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування тістечка Лакомка, беремо вершкове масло, додаємо цукор і все ретельно розтираємо. Потім додаємо по черзі яйце, сметану і збиваємо до повного розчинення цукру. В результаті у вас повинна вийти однорідна, ніжна кремоподібна маса. Далі просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем, всипаємо в цукрову суміш і швидко замішуємо тісто ложкою. Воно виходить ніжним і трохи липким. Ставимо його на 15 хвилин у холодильник.
Не гаючи часу, приготуємо начинку. Кладемо в чашу комбайна сир, цукор, манку, сметану, додаємо яєчний білок і все гарненько збиваємо до отримання однорідної пишної маси.
Потім охолоджене тісто розділяємо на 15 частин і розгортаємо в коржі, або ж розкачуємо все в один великий пласт і кухлем вирізаємо кружечки. На кожен шматочок кладемо начинку і загинаємо половинку тіста наверх. Злегка притискаємо по краю, зверху змащуємо жовтком.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 220°C духовці приблизно 15 хвилин.
Святкове печиво «Лакомка з сиром»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
У глибокій мисці розтираємо підталий маргарин з цукром. Потім додаємо перекручений через м'ясорубку сир, яйця, цукор, гашену оцтом соду і добре збиваємо масу міксером до однорідного стану. Далі поступово всипаємо борошно і обережно перемішуємо тісто до тих пір, поки не розійдуться всі грудочки.
Потім розділяємо його на 4 частини, розкачуємо в тонкі пласти, кладемо на змащений маслом деко і випікаємо коржі при температурі 170° приблизно за 15 хвилин.
Тим часом готуємо крем. Для цього розм'якшене вершкове масло гарненько збиваємо міксером до утворення пишної маси. Потім додаємо сир, ванілін і перемішуємо. Молоко збиваємо з цукром, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварюємо 5 хвилин. Акуратно вливаємо молочний сироп в нашу масу і ретельно збиваємо.
Готові коржі рясно змащуємо кремом і з'єднуємо між собою. Бічні та верхні поверхні обсипаємо крихтою і какао порошком. Розрізаємо десерт на рівні прямокутні тістечка і насолоджуємося прекрасним смаком сирних ласунів.
Тістечко «Лакомка» для ледачих - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як же швидко приготувати сирну ласунку? Змішуємо сир з маргарином і збиваємо в однорідну пишну масу. Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Далі розгортаємо його в тонкий пласт товщиною приблизно 1 див
Склянкою чи формою вирізаємо невеликі круглі коржі, змащуємо яйцем і посипаємо цукром. На середину сирною ласуни кладемо кілька родзинок і випікаємо печиво в духовці при температурі 200°C приблизно 15 хвилин. Простий, але смачний десерт готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти
Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий
Пряники на кефірі
Пряники - це смачна і ароматна випічка, яка подобається як дорослим, так і дітям. А якщо вона ще приготовлена в домашніх умовах - це взагалі чудово.
Фігурне печиво
Іноді так хочеться побалувати себе і своїх близьких чимось незвичайним, оригінальним і смачненьким. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати чудове
Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити