Пампушки - рецепт
Свіжа домашня випічка подобається як дорослим, так і дітям, тому якщо ви хочете порадувати своїх домашніх, ми пропонуємо вам рецепти пампушок, технологія приготування яких подібна пампушків , а результат обов'язково припаде до смаку усій родині.
Пампушки з сиру - рецепт
Цей рецепт смачних пампушок точно оцінять діти, для яких вони стануть улюбленим блюдом.
Інгредієнти:
сир - 1 упаковка;
борошно - 1 ст.;
яйце - 3 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
сода - 1 ч. ложка;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Сир перетріть з яйцями і цукром. Потім додайте борошно і соду, гашену оцтом. Ретельно все перемішайте. Рослинна олія розігрійте в казані або глибокій сковороді. Беріть тісто чайною ложкою і опускайте його в киплячу олію. Смажте пампушки до золотистого кольору. Коли сирні пончики будуть готові, розкладіть їх на тарілки і посипте цукровою пудрою.
Пампушки на кефірі - рецепт
Рецепт цих домашніх пампушок не так простий, як попередній, але остаточний результат вартий витрачених зусиль.
Інгредієнти:
борошно - 600-800 г;
кефір - 1 л;
цукор - 1 ст. ложка;
сода і сіль - по 1 ч. ложці;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Кефір перелийте у велику миску, додайте до нього цукор, сіль і соду, і добре перемішайте. Потім поступово всипте в миску просіяне борошно і замісіть м'яке тісто, якщо воно буде прилипати до рук, додайте ще трохи борошна, але сильно не вимішуйте, інакше воно стане як гума.
Сформуйте з тіста ковбаску, розділіть її на шматочки і зліпіть з них пампушки. У кожній зробіть прорізи і розкладіть готові пампушки на дошці, посипаною борошном. У сковороді нагрійте масло і обсмажте пампушки з обох боків до золотистого кольору.
Рецепт пампушок на сметані
Інгредієнти:
сметана - 500 г;
яйця - 3 шт.;
борошно - 800-900 г;
цукор - 7-8 ст. ложки;
сода - 1/2 ч. ложки;
сіль - щіпка;
мак для посипання;
рослинне масло.
Приготування
Сметану, сіль, 2 яйця, соду і цукор змішати до однорідного стану. Потроху введіть у суміш борошно і замісіть тісто, воно не повинно бути дуже крутим, але і прилипати до рук теж не має. Розкачайте пласт і розріжте його на смужки шириною 3-4 див. Потім розріжте смужки на шматочки будь-якої довжини.
В середині кожного прямокутника зробіть ножем дірку і протягніть через неї одну частину тіста. Розкладіть готові вироби на деко, змащене маслом, змастіть їх збитим яйцем і посипати маком. Пампушки по цьому рецепту готується в духовці при 200 градусах приблизно 20 хвилин.
Пампушки на кисляку - рецепт
Інгредієнти:
кисле молоко - 500 г;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
мед - 4 ст. ложки;
борошно - 3 ст.;
сіль - 1 ч. ложка;
кунжут для посипання;
оливкова олія - 1 ст. ложка.
Приготування
Змішайте кефір, мед, сухі дріжджі і сіль. Поступово всипте до них борошно і замісіть тісто. Накрийте його і поставте в тепло на 40 хвилин. Після цього беріть тісто столовою ложкою і пальцями, попередньо змоченими в оливковій олії, формуйте з нього круглу булочку.
Готові пампушки викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і посипте кунжутом. Надішліть деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.
Пампушки - рецепт на воді
Це досить простий рецепт пампушок, за яким на замішування тіста йде буквально 5-10 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 800 г;
вода - 700 мл;
швидкорозчинні дріжджі - 1 ст. ложка;
сіль і цукор - по 1 ст. ложці;
кунжут - за смаком;
рослинна олія для змащування.
Приготування
Воду, яка повинна бути теплою, вилийте в миску, розчиніть в ній дріжджі, потім всипте цукор і сіль. Добре все перемішайте, а потім поступово додайте борошно. Знову все ретельно змішайте, після чого накрийте тісто кришкою і поставте в тепле місце на 3-4 години. За цей час кілька разів перемішайте його.
Коли час закінчиться, розділіть тісто на частини, розкладіть по формах і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин.
Пампушки з сиру - рецепт
Цей рецепт смачних пампушок точно оцінять діти, для яких вони стануть улюбленим блюдом.
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетріть з яйцями і цукром. Потім додайте борошно і соду, гашену оцтом. Ретельно все перемішайте. Рослинна олія розігрійте в казані або глибокій сковороді. Беріть тісто чайною ложкою і опускайте його в киплячу олію. Смажте пампушки до золотистого кольору. Коли сирні пончики будуть готові, розкладіть їх на тарілки і посипте цукровою пудрою.
Пампушки на кефірі - рецепт
Рецепт цих домашніх пампушок не так простий, як попередній, але остаточний результат вартий витрачених зусиль.
Інгредієнти:
Приготування
Кефір перелийте у велику миску, додайте до нього цукор, сіль і соду, і добре перемішайте. Потім поступово всипте в миску просіяне борошно і замісіть м'яке тісто, якщо воно буде прилипати до рук, додайте ще трохи борошна, але сильно не вимішуйте, інакше воно стане як гума.
Сформуйте з тіста ковбаску, розділіть її на шматочки і зліпіть з них пампушки. У кожній зробіть прорізи і розкладіть готові пампушки на дошці, посипаною борошном. У сковороді нагрійте масло і обсмажте пампушки з обох боків до золотистого кольору.
Рецепт пампушок на сметані
Інгредієнти:
Приготування
Сметану, сіль, 2 яйця, соду і цукор змішати до однорідного стану. Потроху введіть у суміш борошно і замісіть тісто, воно не повинно бути дуже крутим, але і прилипати до рук теж не має. Розкачайте пласт і розріжте його на смужки шириною 3-4 див. Потім розріжте смужки на шматочки будь-якої довжини.
В середині кожного прямокутника зробіть ножем дірку і протягніть через неї одну частину тіста. Розкладіть готові вироби на деко, змащене маслом, змастіть їх збитим яйцем і посипати маком. Пампушки по цьому рецепту готується в духовці при 200 градусах приблизно 20 хвилин.
Пампушки на кисляку - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте кефір, мед, сухі дріжджі і сіль. Поступово всипте до них борошно і замісіть тісто. Накрийте його і поставте в тепло на 40 хвилин. Після цього беріть тісто столовою ложкою і пальцями, попередньо змоченими в оливковій олії, формуйте з нього круглу булочку.
Готові пампушки викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і посипте кунжутом. Надішліть деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.
Пампушки - рецепт на воді
Це досить простий рецепт пампушок, за яким на замішування тіста йде буквально 5-10 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Воду, яка повинна бути теплою, вилийте в миску, розчиніть в ній дріжджі, потім всипте цукор і сіль. Добре все перемішайте, а потім поступово додайте борошно. Знову все ретельно змішайте, після чого накрийте тісто кришкою і поставте в тепле місце на 3-4 години. За цей час кілька разів перемішайте його.
Коли час закінчиться, розділіть тісто на частини, розкладіть по формах і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хлібні палички
Відмінна закуска до будь-якої страви - хлібні палички. Їх можна подавати замість хліба. А ще вони чудово підійдуть до пива, особливо, якщо
Дріжджові пончики - рецепт
Солодкі, ніжні, смачні, з начинкою і без - все це пончики. Навряд чи є на світі люди, які їх не люблять. Саме з цієї причини ми вирішили розповісти
Тісто для пампушок
Пончики - це смачні вироби з тіста, обсмажені в олії, які багато хто з нас знають і люблять. Їх можна зробити з різною начинкою і з різних видів
Торт на сковороді - рецепт
До вашого відома торти готують не тільки в духовці. У даній статті ви зможете знайти рецепт торта на сковороді. Це дуже смачне ласощі не так вже
Печиво на кефірі
Рецептів приготування домашнього печива існує безліч. У цій статті ми зібрали рецепти печива на основі кефіру, готувати що - одне задоволення.
Баурсаки - рецепт
Баурсаки - популярна страва у багатьох країнах. Це невеличкі пампушки, смажені у фритюрі або в казані. Зазвичай вони готуються з прісного або