Булочки з сиром

Булочки з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
У тепле молоко додаємо цукор, сіль, дріжджі, борошно, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин в теплому місці. Потім вливаємо рослинне масло і замішуємо тісто. Накриваємо його рушником і залишаємо в теплі ще на 40 хвилин. Після цього поділяємо тісто на 16 шматочків і розкачуємо кожен прямокутник товщиною 3 міліметри. Змащуємо рослинним маслом, кладемо на одну половинку плавлений сирок , а на іншій робимо кілька надрізів і нещільно згортаємо рулетом. Викладаємо палички швом вниз на деко, змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом. Випікаємо булочки в розігрітій духовці 20 хвилин.
Заварні булочки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку кладемо шматочок вершкового масла, вливаємо воду і додаємо дрібку солі. Ставимо посуд на слабенький вогонь, і постійно заважаючи, доводимо все до кипіння. Потім знімаємо з плити і енергійно збиваючи, поступово всипаємо борошно. Готове тісто перекладаємо в чашу комбайна і даємо йому трохи охолонути. Після цього додаємо по черзі яйця, перемішуємо до однорідного гладкого стану і додаємо тертий сир.
Духовку нагріваємо до 200 градусів, деко для випікання застеляємо пергаментом. Змочуємо столову ложку у воді і викладаємо її на деко акуратні невеликі булочки, на однаковій відстані один від одного. Відправляємо їх у духовку і випікаємо спочатку 10 хвилин, а потім, знизивши температуру до 175 градусів, ще 10 хвилин до золотистого кольору. Далі обережно відкриваємо дверцята духовки, даємо булочкам повністю охолонути і перекладаємо їх на блюдо.
Бразильські булочки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися до 180 градусів. У каструлю наливаємо молоко, доводимо його до кипіння, вливаємо воду, рапсове масло і додаємо сіль. Знімаємо посуд з плити, додаємо борошно і замішуємо еластичне тісто. Після цього вводимо збиті яйця і гранульований сир. Далі формуємо невеличкі кульки, обвалюємо їх у сирі, викладаємо булочки на деко і випікаємо 25 хвилин в духовці до золотисто-коричневого кольору.
Булочки з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Для соусу:

Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися до температури 180 градусів, встановивши решітку посередині. Булки розрізаємо навпіл, внутрішню частину змащуємо майонезом і вкладаємо в кожну по скибочці шинки, зверху - сир. Накриваємо булочку верхушечкой і перекладаємо заготовки на деко.
Тепер давайте приготуємо соус. Для цього гірчицю з'єднуємо з топленим маслом, кладемо томатний соус і цибульний порошок. Масу добре розмішуємо і покриваємо їй наші булочки. Зверху посипаємо кожну насінням маку, накриваємо фольгою і відправляємо на 10 хвилин у духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок

Булочки для хот-догів
Любителі домашньої випічки без проблем впораються з рецептом булочок для хот-догів. Таке приємне доповнення буде доречно не тільки для приготування

Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо

Булочки з маком - рецепт
Думаю, кожен з нас хоч раз у житті пробував смачні, ароматні булочки з маком. Хочете приготувати їх вдома і пригостити своїх улюблених домочадців

Булочки з вишнями
Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,