» » Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення
Пісний крем для торта - неодмінний атрибут не скоромної випічки. Він настільки вдалий, що багато господинь навіть після суворих днів залишаються вірні дієтичним просоченням, які робляться на соках, манки, фруктах, варенні і ягодах і, в розріз з розхожою думкою, відрізняються тонким смаком, прекрасною консистенцією і вираженим ароматом.

Як зробити пісний крем для торта?


Креми для пісних тортів в домашніх умовах різноманітні компонентами, але схожі технікою приготування. Як правило, це заварні креми, з рідкою основою з води, кокосового молока або соку, з додаванням крохмалю, обсмаженої борошна, манки, ягідних чи горіхових пюре. Для більш насиченого смаку в них кладуть цедру, прянощі або какао.

  • Перед тим, як ввести в крем борошно, її краще обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Це значно збагатить смак просочення.

  • Дивно поживними, смачними і соковитими виходять креми на основі ягідних пюре.

  • Кулінари використовують для крему сухофрукти. Так, пісний крем для вафельного торта готують з горіхів, халви, фініків і води шляхом збивання всіх компонентів в блендері.

  • Як загусник краще використовувати картопляний крохмаль або агар-агар. Останній зроблений із морських водоростей і відноситься до пісних продуктів.


  • Пісний шоколадний крем для торта

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Простіше і дешевше зробити пісний крем для торта з какао, для цього не знадобиться складних маніпуляцій. Потрібно проварити какао з цукром, крохмалем і часточкою шоколаду і охолодити в холодильнику. Такий шоколадний крем має стійку і щільну консистенцію, яку завжди можна зробити більш рідкою, прогрів масу на вогні.
    Інгредієнти:

  • какао - 100 г;

  • вода - 300 мл;

  • шоколад - 50 г;

  • цукор - 300 г;

  • крохмаль - 20 р.


  • Приготування

  • З'єднає е какао з подрібненим шоколадом, крохмалем і цукром.

  • Поставте ємність на вогонь і, помішуючи, поступово влийте воду.

  • Варіть 10 хвилин до загустіння.

  • Перелийте в контейнер і поставте на 2 години в холодильник.


  • Рецепт пісного крему з манки для торта


    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем з манки для торта - один з найбільш популярних варіантів. Він дуже просто готується і за своєю технологією схожий з варінням манної каші. Єдина відмінність - його можна варити і на воді, і на соках, вносячи різноманітність у смак. Такий крем відрізняється шовковистою текстурою, чудово тримає форму і може використовуватися як окремий десерт.
    Інгредієнти:

  • апельсиновий сік - 300 мл;

  • цукор - 40 г;

  • манка - 40 р.


  • Приготування

  • Перемішайте манку з соком і цукром.

  • Поставте ємність на плиту і варіть 3 хвилини до загустіння.

  • Охолодіть і збийте для пишноти міксером.


  • Пісний крем для торта з кокосового молока

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем для торта - рецепт, з яким можна приготувати відмінну просочення для будь-яких видів коржів. У цій варіації основою такого крему стане кокосове молоко, яке не відрізняється дешевизною, але легко готується з води і стружки. Маючи під рукою такий саморобний варіант, залишається додати в нього цукор і крохмаль, і проварити до густоти.
    Інгредієнти:

  • вода - 550 мл;

  • кокосова стружка - 250 г;

  • цукор - 120 г;

  • крохмаль - 20 р.


  • Приготування

  • Збивайте кокосову стружку з водою в блендері, поки вона не забарвиться в білий колір.

  • Процідіть, з'єднайте з цукром і крохмалем.

  • Тушкуйте на маленькому вогні, поки крем не придбає густу консистенцію.

  • Остудіть і приступайте до роботи.


  • Пісний заварний крем для торта

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем для торта «Наполеон» - затребуваний продукт. Популярність пов'язана з тим, що більшість пісної випічки складають бісквітні або листкові тістечка, для яких в міру солодкий, заварний крем просто необхідний. Даний, навіть враховуючи відносно примітивні компоненти, дуже смачний і володіє тонким горіховим присмаком через використання обсмаженої борошна.
    Інгредієнти:

  • борошно - 120 г;

  • вода - 700 мл;

  • цукор - 200 г;

  • ванілін.


  • Приготування



  • Обсмажте борошно до золотистого кольору на сухій сковороді.

  • Пересипте її в каструлю, додайте цукор і ванілін.

  • Влийте воду, поставте на водяну баню і варити, помішуючи, 10 хвилин.

  • Як тільки маса досягне необхідної густоти, зніміть з вогню і остудіть.


  • Пісний банановий крем для торта

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем з бананом для торта - один з простих і корисних варіантів просочення. Крім того, що банан містить масу вітамінів, він має щільну, волокнисту структуру, що ідеально підходить для в'язкого крему. Такий крем вариться на основі фруктових соків, а щоб результат вийшов максимально густим і апетитним, в основу додають шоколад.
    Інгредієнти:

  • банани - 2 шт.;

  • шоколад - 100 г;

  • апельсиновий сік - 50 мл;

  • цукор - 60 р.


  • Приготування

  • Подрібніть банани в блендері.

  • Додайте цукор, сік і проваріть 5 хвилин.

  • Введіть шматочки шоколаду, перемішайте.

  • Дайте крему час охолонути і приступайте до роботи.


  • Пісний лимонний крем для торта

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем для бісквітного торта повинен надати коржам виразності і приховати пісну сутність випічки. Для цих цілей краще всього підійде лимонний крем. Освіжаючий кислий смак і цедра цитрусового здатна зробити будь-яку основу яскравою і виразною. В даному варіанті лимон чудово доповнює заварний крем на манці.
    Інгредієнти :

  • вода - 15 л;

  • лимон - 2 шт.;

  • манка - 250 г;

  • цукор - 450 р.


  • Приготування

  • Всипте в киплячу воду манку, цукор і варіть 5 хвилин.

  • Зніміть з лимона частину цедри, а м'якоть - пюрируйте.

  • Додайте м'якоть і цедру в крем і добре збийте.

  • Змастіть бісквітні коржі кремом.


  • Пісний мигдальний крем для торта

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем для торта на мигдалевому молоці володіє легкою консистенцією, сліпуче білим кольором і ароматом мигдалю. При цьому не потрясає собівартістю, оскільки молоко можна зробити з води і мигдалю. Сам крем краще приготувати на агар-агарі. Він відноситься до пісним загустителям і забезпечує більш гладку текстуру, ніж крохмаль.
    Інгредієнти :

  • сирий мигдаль - 100 г;

  • мед - 40 г;

  • окріп - 500 мл;

  • ванільний цукор - 10 г;

  • агар-агар - 10 г;

  • вода - 250 мл


  • Приготування

  • Залийте окропом мигдаль, доведіть до кипіння і відставте на 5 хвилин.

  • Очистіть від шкірки і подрібніть в крихту.

  • Залийте 250 мл гарячої води і збивайте 3 хвилини.

  • Процідіть, додайте в мигдальне молоко мед, агар, цукор і доведіть до кипіння.

  • Пісний білий крем для торта слід поставити на годину в холодильник, після чого, збити міксером.


  • Пісний крем з авокадо для торта

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Пісний крем для торта без манки з авокадо сподобається любителям яскравих і освіжаючих просочень. Він відповідає канонам сучасної кулінарії: готується за пару хвилин просто шляхом збивання компонентів в блендері. В результаті - авокадо зберігає вітаміни, природний смак і перетворюється в маслянистий крем, який можна їсти ложкою.
    Інгредієнти:

  • авокадо - 2 шт.;

  • сік лайма - 65 мл;

  • мед - 50 г;

  • кокосове масло - 20 г;

  • цедра - 20 р.


  • Приготування

  • Покладіть в чашу блендера мед, очищені авокадо, сік лайма, кокосове масло і цедру.

  • Збийте всі компоненти на високій швидкості в гладку масу.

  • Перекладіть в ємність і поставте на кілька годин у холодильник.


  • Пісний крем для торта з яблучного повидла

    Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення

    Смачний пісний крем для торта виходить з яблучного повидла, яким багато господинь запасаються про запас. Ті, у кого не залишилося заготовок, можуть зробити його самостійно. Благо, яблука і цукор завжди є у продажу, а приготування займає 30 хвилин. Головне - не перестаратися з цукром, а для густоти додати агар-агар.
    Інгредієнти:

  • яблука - 700 г;

  • вода - 200 мл;

  • цукор - 250 г;

  • агар - агар - 5 р.


  • Приготування

  • Яблука очистіть від шкірки, наріжте кубиками.

  • Залийте 120 мл води і тушкуйте до повного розварювання.

  • Протріть через сито, висипте цукор і проваріть до загустіння.

  • Агар-агар залийте 80 мл гарячої води і проварити 2 хвилини.

  • Додайте в яблучне повидло і перемішайте.

  • Такий крем краще використовувати відразу.
    Додав: admin | 27-03-2018, 18:57
    Переглядів: 18