Шоколадний крем для торта з какао-порошку
Шоколадний крем – прекрасна просочення для багатьох кондитерських виробів. Вона надає випічці вабливий аромат і неповторний смак. Пропонуємо вам рецепт шоколадного крему для торта з какао, який зможе виготовити навіть недосвідчена господиня.
Шоколадний крем для торта з какао порошку
Інгредієнти:
молоко – 105 мл;
масло вершкове – 105 г;
цукор – 195 г;
борошно пшеничне – 30 г;
какао в порошку– 25 р.
Приготування
Охолоджене вершкове масло рубаємо невеликими шматочками, перекладаємо в каструльку і відправляємо посуд на слабкий вогонь. Далі всипаємо цукор, додаємо какао і борошно. Все добре перемішуємо і вливаємо обережно холодне молоко. Проварюємо крем до загустіння 10 хвилин, постійно помішуючи ложкою. Готове ласощі остуджуємо і використовуємо для просочення тортів.
Шоколадний крем для торта з какао
Інгредієнти:
яйця – 125 г;
масло вершкове – 405 г;
ваніль – 5 г;
какао – 25 г;
коньяк столовий – 05 ч. ложки.
Для сиропу:
цукор – 305 м;
вода – 105 мл
Приготування
У невелику миску наливаємо воду, додаємо цукор і ставимо посуд на вогонь. Доводимо суміш до закипання, знімаючи шумівкою пінку і, помішуючи.
Тим часом збиваємо окремо яйця, а потім акуратно вливаємо в цукровий сироп, охолоджуємо і додаємо какао-порошок. Викладаємо розм'якшене вершкове масло, додаємо ванільну пудру, вливаємо коньяк і збиваємо крем міксером до однорідної консистенції.
Шоколадний крем з какао і сметани
Інгредієнти:
цукрова пудра – 105 г;
сметана – 105 мл;
сухий желатин – 10 г;
какао – 65 р.
Приготування
Охолоджену нежирну сметану виливаємо в зручну посуд і добре збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор. Слідом кидаємо сухе какао і перемішуємо. Розчиняємо Желатин окремо в холодній воді, а потім підмішуємо його в отриману суміш. Готовий шоколадний крем з какао порошку використовуємо для просочення бісквіта або подаємо до гарячого чаю, розлив по формочках.
Як зробити сирний шоколадний крем з какао?
Інгредієнти:
молоко – 105 мл;
сир – 20 г;
вершки 15% – 25 мл;
цукор – за смаком;
какао – 15 р.
Приготування
Сир збиваємо міксером, поступово всипаємо какао-порошок і кидаємо за смаком цукор. Слідом вливаємо тепленьке молоко і розмішуємо віночком до однорідного стану. Після перекладаємо готове ласощі в келих, прикрашаємо зверху збитими вершками і подаємо на десерт.
Шоколадний крем зі згущеного молока і какао
Інгредієнти:
масло вершкове – 205 г;
какао порошок – 55 г;
згущене молоко – 205 р.
Приготування
Розтоплене масло збиваємо міксером до пишноти. Поступово вливаємо згущене молоко, перемішуємо і додаємо какао. Знову збиваємо крем до однорідності, а потім використовуємо за призначенням.
Шоколадний крем для торта з какао порошку
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджене вершкове масло рубаємо невеликими шматочками, перекладаємо в каструльку і відправляємо посуд на слабкий вогонь. Далі всипаємо цукор, додаємо какао і борошно. Все добре перемішуємо і вливаємо обережно холодне молоко. Проварюємо крем до загустіння 10 хвилин, постійно помішуючи ложкою. Готове ласощі остуджуємо і використовуємо для просочення тортів.
Шоколадний крем для торта з какао
Інгредієнти:
Для сиропу:
Приготування
У невелику миску наливаємо воду, додаємо цукор і ставимо посуд на вогонь. Доводимо суміш до закипання, знімаючи шумівкою пінку і, помішуючи.
Тим часом збиваємо окремо яйця, а потім акуратно вливаємо в цукровий сироп, охолоджуємо і додаємо какао-порошок. Викладаємо розм'якшене вершкове масло, додаємо ванільну пудру, вливаємо коньяк і збиваємо крем міксером до однорідної консистенції.
Шоколадний крем з какао і сметани
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджену нежирну сметану виливаємо в зручну посуд і добре збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор. Слідом кидаємо сухе какао і перемішуємо. Розчиняємо Желатин окремо в холодній воді, а потім підмішуємо його в отриману суміш. Готовий шоколадний крем з какао порошку використовуємо для просочення бісквіта або подаємо до гарячого чаю, розлив по формочках.
Як зробити сирний шоколадний крем з какао?
Інгредієнти:
Приготування
Сир збиваємо міксером, поступово всипаємо какао-порошок і кидаємо за смаком цукор. Слідом вливаємо тепленьке молоко і розмішуємо віночком до однорідного стану. Після перекладаємо готове ласощі в келих, прикрашаємо зверху збитими вершками і подаємо на десерт.
Шоколадний крем зі згущеного молока і какао
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплене масло збиваємо міксером до пишноти. Поступово вливаємо згущене молоко, перемішуємо і додаємо какао. Знову збиваємо крем до однорідності, а потім використовуємо за призначенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зварити з порошку какао на молоці?
Улюблений напій малюків - какао, від якого навіть багато дорослих навряд чи зможуть відмовитися. Його часто подають гарячим, але і в прохолодному
Шоколадна глазур з какао для торта
Прекрасним бюджетним варіантом оформлення десерту стане виготовлення домашньої шоколадної глазурі на основі звичайного какао. Далі опишемо найбільш
Крем для заварних тістечок
Улюблені ласощі більшості ласунів - заварне тістечко - зовсім не складно зробити самостійно, так і вийде десерт набагато смачніше покупного.
Сирно-шоколадний крем
Сирно-шоколадний крем відмінно підійде для будь-якої випічки, а може бути і самостійним десертом. Гарний такий крем тим, що їсти його можна не тільки
Шоколадно-горіховий крем
Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще
Шоколадний крем з какао
Шоколадний крем з какао - це не тільки чудова прошарок для тортів і пирогів, але і цілком самостійний десерт, який відмінно підійде до чашки чаю або