Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів
Пісний торт - прекрасний винахід кондитерів, з яким можна пережити суворі передвеликодні дні, при цьому не відмовляючись від бісквітів, «Медовиків» і «Наполеонів», адже правильно підібрані компоненти зроблять прісне тісто смачніше здобного, а комбінації з соків, меду та варення не поступляться соковитістю живильних кремів.
Смачний пісний торт має десятки варіацій. Найпопулярнішими є вироби з бісквітного тіста. Для його приготування цукор перемішують з газованою водою і олією, борошна, содою і добре збивають. Присипають форму манкою і випікають корж 30 хвилин.
Пісні коржі для торта вийдуть набагато пишніше, якщо поставити виріб в добре розігріту духовку.
Можна додати в тісто сир тофу. Пару ложок соєвого продукту здатні замінити одне яйце.
Соки, варення, свіжі або заморожені фрукти додадуть пісним виробів соковитості, смаку і аромату.
Пісний шоколадний торт ні в чому не поступається сдобному побратимові. Пишні кавові коржі з кисло-солодкою джемовой прошарком, під шоколадною глазур'ю, виглядають соковито, апетитно і дуже урочисто. Складно повірити, що рослинне масло зробило бісквіт вологим і пухким, а пара ложок какао допомогли добитися смаку шоколадного торта.
Інгредієнти :
борошно - 200 г;
цукор - 260 г;
какао - 80 г;
вода - 300 мл;
масло - 90 мл;
розпушувач - 20 г;
джем - 150 р.
Приготування
Замісіть тісто з борошна, розпушувача, 20 г какао, 200 г цукру, 250 мл води і 70 мл олії.
Випікайте корж 40 хвилин при 180 градусах.
Розріжте навпіл і змажте джемом.
Пісна глазур для торта вариться з 60 г какао, 20 мл олії, 60 г цукру і 50 мл води, охолоджується і наноситься на пісний шоколадний торт.
Пісний торт з морквою можна сміливо включати в будь-дієтичний раціон, тим більше, що рецепт випічки невигадливий і простий, а результат обертається корисним і смачним ласощами. Тісто з моркви і лимонного пюре володіє солодким смаком і легким цитрусовим ароматом, і чудово поєднується з горіховим кремом, яким промазані яскраві коржі.
Інгредієнти:
морква - 400 г;
лимон - 1 шт.;
цукор - 450 г;
вода - 900 мл;
олія - 150 мл;
борошно - 450 г;
крохмаль - 40 г;
розпушувач - 10 г;
мелений мигдаль - 150 р.
Приготування
Змішайте 150 мл води, борошно, масло, розпушувач, терту моркву, 200 г цукру і м'якоть лимона.
Спечіть три коржі при 180 градусах 50 хвилин.
Проваріть мигдаль в 500 мл води 5 хвилин.
Додайте крохмаль, 250 г цукру і решту воду.
Поваріть пару хвилин і збийте.
Змастіть пісний морквяний торт кремом.
Пісний торт - рецепт, дозволяє зробити навіть популярний «Наполеон». І хоча ця версія не вразить вершковим смаком і легкістю тіста для випічки, зробленою без яєць, масла і молока - вона неймовірно гарна. Завдяки легкому заварному крему з соку і манки, торт виходить м'яким і вологим, особливо, якщо дати йому настоятися 24 години.
Інгредієнти:
мінеральна вода - 200 мл;
борошно - 875 м;
олія - 200 мл;
манка - 250 г;
цукор - 250 г;
апельсиновий сік - 1 л;
мигдаль - 50 р.
Приготування
З води, борошна та олії замісіть тісто.
Розкачайте тісто в 10 коржів.
Кожен запікайте при 180 градусах 5 хвилин.
Проваріть горіхи з цукром, манкою і соком.
Охолодіть і збийте.
Сформуйте пісний торт, перемазав коржі кремом.
Пісний торт на апельсиновому соці - один з рідкісних варіантів з максимальним використанням цитрусових. Апельсиновий сік входить не тільки в основу тесту, але і в крем, в результаті - бісквіт на соку, виходить ніжним, вологим і кисло-солодким, а просочившись цитрусовим кремом, набуває інтенсивний смак і просто тане в роті.
Інгредієнти:
апельсиновий сік - 700 мл;
цедра - 20 г;
цукор - 240 г;
масло - 90 мл;
оцет - 30 мл;
борошно - 300 г;
сода - 15 г;
сода - 30 мл;
мелений мигдаль - 40 г;
манка - 40 р.
Приготування
Збийте 200 мл соку з 200 г цукру з оцтом і борошном.
Додайте воду і соду.
Випікайте тісто 35 хвилин при 180 градусах.
Змішайте мигдаль, цедру, манку, 40 г цукру і 500 мл соку.
Варіть крем 20 хвилин.
Збийте і змастіть бісквіт.
Пісний солодкий млинцевий торт - знахідка для тих, хто бажає просто і нетривіально урізноманітнити стіл. Тут, як ніде, існує маса варіантів. Млинці можна змастити варенням, джемом або, як в даному варіанті, кремом з какао, компенсувавши відсутню густоту, в'язкість і насичений смак подрібненими горіхами і м'якоттю банана.
Інгредієнти:
мінеральна вода - 400 мл;
цукор - 60 г;
борошно - 140 г;
олія - 60 мл;
соєве молоко - 400 мл;
мелений мигдаль - 100 г;
банан - 2 шт.;
какао - 70 р.
Приготування
З води, борошна, цукру та 20 мл олії замісіть тісто і спечіть млинчики.
Проваріть соєве молоко і мигдаль.
Додайте какао, 40 мл олії, банани і збийте.
Змастіть млинці кремом і укладіть один на одний.
Пісний медовий торт - єдина випічка, зберегла свій традиційний смак. Це цілком зрозуміло: мед в будь варіації рецепту є головним компонентом, визначальним аромат і колір виробу. При цьому багато господинь, серед інших, вибирають класичний «Медовик». Він замішується на водяній бані, а це найкраща техніка отримання еластичне пісного тіста.
Інгредієнти:
борошно - 450 г;
масло - 250 мл;
абрикосовий джем - 350 г;
мед - 100 г;
цукор - 150 г;
сода - 10 г;
вода - 50 мл
Приготування
Прогрійте цукор, мед і воду на водяній бані.
Додайте соду, 100 мл олії, борошно і замісіть тісто.
Розкачати 6 коржів.
Випікайте при 170 градусах за 5 хвилин.
Збийте 150 мл олії з джемом.
Змастіть пісний торт кремом.
Пісний банановий крем для торта - привід приготувати і ніжне додаток до випічці, і, власне, сам десерт. Тим більше, що це вигідно, просто і смачно. Трохи бананової м'якоті в тесті додадуть бісквіту ніжний і м'який смак, а кілька подрібнених плодів, проварених в соку і какао, запросто перетворяться в густий, ароматний і живильний крем.
Інгредієнти:
банан - 2 шт.;
цукор - 150 г;
борошно - 500 г;
міцний чай - 250 мл;
мед - 40 г;
масло - 40 мл;
апельсиновий сік - 100 мл;
сода - 10 г;
какао - 40 р.
Приготування
Збийте в блендері 1/2 банана з чаєм, медом, маслом, 70 г цукру, содою і борошном.
Випікайте корж 40 хвилин при 180 градусах.
Остудіть і розріжте навпіл.
Інші банани подрібніть і варіть в соку і цукор 5 хвилин.
Додайте какао і збийте.
Змастіть кремом половинки коржа.
Щоб зробити пісний крем для торта з кокосового молока не обов'язково купувати дорогий екзотичний продукт. Дуже ароматне і смачне молоко можна зробити з води і кокосової стружки. Для цього компоненти збивають у блендері, а проціджену рідину використовують для приготування ніжного, заварного крему і бісквітного тіста.
Інгредієнти:
кокосова стружка - 500 г;
вода - 12 л;
борошно - 250 г;
крохмаль - 20 г;
цукор - 180 г;
масло - 40 мл;
сода - 10 р.
Приготування
Збийте воду з кокосовою стружкою.
Рідину процідіть.
В половину додайте 120 г цукор, крохмаль і проваріть.
В іншу - введіть 60 г цукру, масло, соду і борошно.
Випікайте корж 40 хвилин при 180 градусах.
Змастіть кремом.
Пісний торт на швидку руку – прерогатива володарів мікрохвильовки. Приготування в ній займає мінімум часу, а бісквіт завжди виходить пишним, ніжним і повітряним. Приготуйте шоколадну основу, додавши борошно, какао і покривши все пісної глазур'ю. Результат остаточно глибоко шокуватиме домочадців, побачили на столі ароматну випічку всього через 10 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 210 г;
какао - 80 г;
цукор - 250 г;
масло - 80 мл;
розпушувач - 10 г;
вода - 350 мл;
пісний маргарин - 20 р.
Приготування
Збийте борошно з 40 г какао, 200 г цукру, маслом, 300 мл води і розпушувачем.
Випікайте корж 7 хвилин на максимальній потужності.
Проваріть 40 г какао з 50 мл води і 50 г цукру.
Остудіть і додайте маргарин.
Змастіть торт глазур'ю.
Пісний торт з печива без випічки - одне із самих зручних ласощів, не потребують багато часу і праці. Це прекрасна можливість для створення унікального і неповторного вироби. Особливо, якщо приготувати ароматну яблучно-коричну начинку, з якої навіть саме прісне печиво придбає пікантний, свіжий смак.
Інгредієнти:
яблуко - 2 шт.;
яблучний сік - 200 мл;
цукрова пудра - 100 г;
кориця - 5 г;
печиво - 200 р.
Приготування
Шматочки яблук залийте соком і варіть 20 хвилин.
Всипте 100 г пудри, корицю і остудіть.
Викладіть печиво шарами, змащуючи кожен ряд яблучним повидлом.
Поставте в морозилку на 3 години.
У кожної господині є свій рецепт смачного пісного торта, призначений виключно для мультиварки. Відомо, що випічка в ній завжди вдається, а всі клопоти зводяться до очікування звукового сигналу. При цьому можна бути впевненим, що бісквіт вийде соковитим, ніжним і повітряним, цілком обходячись без крему.
Інгредієнти :
борошно - 200 г;
цукор - 180 г;
журавлина - 80 г;
горіхи - 50 г;
масло - 120 мл;
вода - 200 мл;
розпушувач - 20 р.
Приготування
З'єднайте всі компоненти разом і замісіть тісто.
Готуйте «Випікання» 60 хвилин.
Як приготувати пісний торт?
Смачний пісний торт має десятки варіацій. Найпопулярнішими є вироби з бісквітного тіста. Для його приготування цукор перемішують з газованою водою і олією, борошна, содою і добре збивають. Присипають форму манкою і випікають корж 30 хвилин.
Пісний шоколадний торт рецепт
Пісний шоколадний торт ні в чому не поступається сдобному побратимові. Пишні кавові коржі з кисло-солодкою джемовой прошарком, під шоколадною глазур'ю, виглядають соковито, апетитно і дуже урочисто. Складно повірити, що рослинне масло зробило бісквіт вологим і пухким, а пара ложок какао допомогли добитися смаку шоколадного торта.
Інгредієнти :
Приготування
Пісний морквяний торт - рецепт
Пісний торт з морквою можна сміливо включати в будь-дієтичний раціон, тим більше, що рецепт випічки невигадливий і простий, а результат обертається корисним і смачним ласощами. Тісто з моркви і лимонного пюре володіє солодким смаком і легким цитрусовим ароматом, і чудово поєднується з горіховим кремом, яким промазані яскраві коржі.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний торт «Наполеон»
Пісний торт - рецепт, дозволяє зробити навіть популярний «Наполеон». І хоча ця версія не вразить вершковим смаком і легкістю тіста для випічки, зробленою без яєць, масла і молока - вона неймовірно гарна. Завдяки легкому заварному крему з соку і манки, торт виходить м'яким і вологим, особливо, якщо дати йому настоятися 24 години.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний апельсиновий торт
Пісний торт на апельсиновому соці - один з рідкісних варіантів з максимальним використанням цитрусових. Апельсиновий сік входить не тільки в основу тесту, але і в крем, в результаті - бісквіт на соку, виходить ніжним, вологим і кисло-солодким, а просочившись цитрусовим кремом, набуває інтенсивний смак і просто тане в роті.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний млинцевий торт
Пісний солодкий млинцевий торт - знахідка для тих, хто бажає просто і нетривіально урізноманітнити стіл. Тут, як ніде, існує маса варіантів. Млинці можна змастити варенням, джемом або, як в даному варіанті, кремом з какао, компенсувавши відсутню густоту, в'язкість і насичений смак подрібненими горіхами і м'якоттю банана.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний торт «Медовик»
Пісний медовий торт - єдина випічка, зберегла свій традиційний смак. Це цілком зрозуміло: мед в будь варіації рецепту є головним компонентом, визначальним аромат і колір виробу. При цьому багато господинь, серед інших, вибирають класичний «Медовик». Він замішується на водяній бані, а це найкраща техніка отримання еластичне пісного тіста.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний банановий торт
Пісний банановий крем для торта - привід приготувати і ніжне додаток до випічці, і, власне, сам десерт. Тим більше, що це вигідно, просто і смачно. Трохи бананової м'якоті в тесті додадуть бісквіту ніжний і м'який смак, а кілька подрібнених плодів, проварених в соку і какао, запросто перетворяться в густий, ароматний і живильний крем.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний кокосовий торт
Щоб зробити пісний крем для торта з кокосового молока не обов'язково купувати дорогий екзотичний продукт. Дуже ароматне і смачне молоко можна зробити з води і кокосової стружки. Для цього компоненти збивають у блендері, а проціджену рідину використовують для приготування ніжного, заварного крему і бісквітного тіста.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний торт в мікрохвильовці
Пісний торт на швидку руку – прерогатива володарів мікрохвильовки. Приготування в ній займає мінімум часу, а бісквіт завжди виходить пишним, ніжним і повітряним. Приготуйте шоколадну основу, додавши борошно, какао і покривши все пісної глазур'ю. Результат остаточно глибоко шокуватиме домочадців, побачили на столі ароматну випічку всього через 10 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний торт без випічки
Пісний торт з печива без випічки - одне із самих зручних ласощів, не потребують багато часу і праці. Це прекрасна можливість для створення унікального і неповторного вироби. Особливо, якщо приготувати ароматну яблучно-коричну начинку, з якої навіть саме прісне печиво придбає пікантний, свіжий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний торт в мультиварці
У кожної господині є свій рецепт смачного пісного торта, призначений виключно для мультиварки. Відомо, що випічка в ній завжди вдається, а всі клопоти зводяться до очікування звукового сигналу. При цьому можна бути впевненим, що бісквіт вийде соковитим, ніжним і повітряним, цілком обходячись без крему.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісний крем для торта з манки, кокосового молока, какао, бананів - рецепти заварного і шоколадного наповнення
Пісний крем для торта давно став символом корисного ласощі, яке урізноманітнює не скоромну випічку шоколадними та фруктовими смаками і гладкою
Пісний бісквіт для торта в мультиварці і в мікрохвильовці - рецепти на апельсиновому соку, мінералці і лимонаді
Пісний бісквіт – чудова альтернатива традиційним десертів або ідеальне рішення для вегетаріанського меню. Подібна випічка – смачне ласощі, яким можна
Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами
Торт на кефірі ніколи не підведе! Завдяки кисломолочному продукті в основі, коржі виходять вологими і повітряними, поєднуються з заварним, сметанним
Медовий торт з заварним кремом
Серед безлічі рецептів медового торта буває дуже складно зупинитися на конкретному варіанті. Пропонуємо кілька досить простих рецептів цього чудового
Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і
Банановий торт без випічки
Якщо ваші стосунки з духовкою ще не встигли скластися, або ви перебуваєте в пошуках швидкого десерту без клопоту, то зверніть увагу на рецепт