» » Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів
Пісний торт - прекрасний винахід кондитерів, з яким можна пережити суворі передвеликодні дні, при цьому не відмовляючись від бісквітів, «Медовиків» і «Наполеонів», адже правильно підібрані компоненти зроблять прісне тісто смачніше здобного, а комбінації з соків, меду та варення не поступляться соковитістю живильних кремів.

Як приготувати пісний торт?


Смачний пісний торт має десятки варіацій. Найпопулярнішими є вироби з бісквітного тіста. Для його приготування цукор перемішують з газованою водою і олією, борошна, содою і добре збивають. Присипають форму манкою і випікають корж 30 хвилин.

  • Пісні коржі для торта вийдуть набагато пишніше, якщо поставити виріб в добре розігріту духовку.

  • Можна додати в тісто сир тофу. Пару ложок соєвого продукту здатні замінити одне яйце.

  • Соки, варення, свіжі або заморожені фрукти додадуть пісним виробів соковитості, смаку і аромату.


  • Пісний шоколадний торт рецепт

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний шоколадний торт ні в чому не поступається сдобному побратимові. Пишні кавові коржі з кисло-солодкою джемовой прошарком, під шоколадною глазур'ю, виглядають соковито, апетитно і дуже урочисто. Складно повірити, що рослинне масло зробило бісквіт вологим і пухким, а пара ложок какао допомогли добитися смаку шоколадного торта.
    Інгредієнти :

  • борошно - 200 г;

  • цукор - 260 г;

  • какао - 80 г;

  • вода - 300 мл;

  • масло - 90 мл;

  • розпушувач - 20 г;

  • джем - 150 р.


  • Приготування

  • Замісіть тісто з борошна, розпушувача, 20 г какао, 200 г цукру, 250 мл води і 70 мл олії.

  • Випікайте корж 40 хвилин при 180 градусах.

  • Розріжте навпіл і змажте джемом.

  • Пісна глазур для торта вариться з 60 г какао, 20 мл олії, 60 г цукру і 50 мл води, охолоджується і наноситься на пісний шоколадний торт.


  • Пісний морквяний торт - рецепт


    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний торт з морквою можна сміливо включати в будь-дієтичний раціон, тим більше, що рецепт випічки невигадливий і простий, а результат обертається корисним і смачним ласощами. Тісто з моркви і лимонного пюре володіє солодким смаком і легким цитрусовим ароматом, і чудово поєднується з горіховим кремом, яким промазані яскраві коржі.
    Інгредієнти:

  • морква - 400 г;

  • лимон - 1 шт.;

  • цукор - 450 г;

  • вода - 900 мл;

  • олія - 150 мл;

  • борошно - 450 г;

  • крохмаль - 40 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • мелений мигдаль - 150 р.


  • Приготування

  • Змішайте 150 мл води, борошно, масло, розпушувач, терту моркву, 200 г цукру і м'якоть лимона.

  • Спечіть три коржі при 180 градусах 50 хвилин.

  • Проваріть мигдаль в 500 мл води 5 хвилин.

  • Додайте крохмаль, 250 г цукру і решту воду.

  • Поваріть пару хвилин і збийте.

  • Змастіть пісний морквяний торт кремом.


  • Пісний торт «Наполеон»

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний торт - рецепт, дозволяє зробити навіть популярний «Наполеон». І хоча ця версія не вразить вершковим смаком і легкістю тіста для випічки, зробленою без яєць, масла і молока - вона неймовірно гарна. Завдяки легкому заварному крему з соку і манки, торт виходить м'яким і вологим, особливо, якщо дати йому настоятися 24 години.
    Інгредієнти:

  • мінеральна вода - 200 мл;

  • борошно - 875 м;

  • олія - 200 мл;

  • манка - 250 г;

  • цукор - 250 г;

  • апельсиновий сік - 1 л;

  • мигдаль - 50 р.


  • Приготування

  • З води, борошна та олії замісіть тісто.

  • Розкачайте тісто в 10 коржів.

  • Кожен запікайте при 180 градусах 5 хвилин.

  • Проваріть горіхи з цукром, манкою і соком.

  • Охолодіть і збийте.

  • Сформуйте пісний торт, перемазав коржі кремом.


  • Пісний апельсиновий торт

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний торт на апельсиновому соці - один з рідкісних варіантів з максимальним використанням цитрусових. Апельсиновий сік входить не тільки в основу тесту, але і в крем, в результаті - бісквіт на соку, виходить ніжним, вологим і кисло-солодким, а просочившись цитрусовим кремом, набуває інтенсивний смак і просто тане в роті.
    Інгредієнти:

  • апельсиновий сік - 700 мл;

  • цедра - 20 г;

  • цукор - 240 г;

  • масло - 90 мл;

  • оцет - 30 мл;

  • борошно - 300 г;

  • сода - 15 г;

  • сода - 30 мл;

  • мелений мигдаль - 40 г;

  • манка - 40 р.


  • Приготування

  • Збийте 200 мл соку з 200 г цукру з оцтом і борошном.

  • Додайте воду і соду.

  • Випікайте тісто 35 хвилин при 180 градусах.

  • Змішайте мигдаль, цедру, манку, 40 г цукру і 500 мл соку.

  • Варіть крем 20 хвилин.

  • Збийте і змастіть бісквіт.


  • Пісний млинцевий торт

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний солодкий млинцевий торт - знахідка для тих, хто бажає просто і нетривіально урізноманітнити стіл. Тут, як ніде, існує маса варіантів. Млинці можна змастити варенням, джемом або, як в даному варіанті, кремом з какао, компенсувавши відсутню густоту, в'язкість і насичений смак подрібненими горіхами і м'якоттю банана.


    Інгредієнти:

  • мінеральна вода - 400 мл;

  • цукор - 60 г;

  • борошно - 140 г;

  • олія - 60 мл;

  • соєве молоко - 400 мл;

  • мелений мигдаль - 100 г;

  • банан - 2 шт.;

  • какао - 70 р.


  • Приготування

  • З води, борошна, цукру та 20 мл олії замісіть тісто і спечіть млинчики.

  • Проваріть соєве молоко і мигдаль.

  • Додайте какао, 40 мл олії, банани і збийте.

  • Змастіть млинці кремом і укладіть один на одний.


  • Пісний торт «Медовик»

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний медовий торт - єдина випічка, зберегла свій традиційний смак. Це цілком зрозуміло: мед в будь варіації рецепту є головним компонентом, визначальним аромат і колір виробу. При цьому багато господинь, серед інших, вибирають класичний «Медовик». Він замішується на водяній бані, а це найкраща техніка отримання еластичне пісного тіста.
    Інгредієнти:

  • борошно - 450 г;

  • масло - 250 мл;

  • абрикосовий джем - 350 г;

  • мед - 100 г;

  • цукор - 150 г;

  • сода - 10 г;

  • вода - 50 мл


  • Приготування

  • Прогрійте цукор, мед і воду на водяній бані.

  • Додайте соду, 100 мл олії, борошно і замісіть тісто.

  • Розкачати 6 коржів.

  • Випікайте при 170 градусах за 5 хвилин.

  • Збийте 150 мл олії з джемом.

  • Змастіть пісний торт кремом.


  • Пісний банановий торт

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний банановий крем для торта - привід приготувати і ніжне додаток до випічці, і, власне, сам десерт. Тим більше, що це вигідно, просто і смачно. Трохи бананової м'якоті в тесті додадуть бісквіту ніжний і м'який смак, а кілька подрібнених плодів, проварених в соку і какао, запросто перетворяться в густий, ароматний і живильний крем.
    Інгредієнти:

  • банан - 2 шт.;

  • цукор - 150 г;

  • борошно - 500 г;

  • міцний чай - 250 мл;

  • мед - 40 г;

  • масло - 40 мл;

  • апельсиновий сік - 100 мл;

  • сода - 10 г;

  • какао - 40 р.


  • Приготування

  • Збийте в блендері 1/2 банана з чаєм, медом, маслом, 70 г цукру, содою і борошном.

  • Випікайте корж 40 хвилин при 180 градусах.

  • Остудіть і розріжте навпіл.

  • Інші банани подрібніть і варіть в соку і цукор 5 хвилин.

  • Додайте какао і збийте.

  • Змастіть кремом половинки коржа.


  • Пісний кокосовий торт

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Щоб зробити пісний крем для торта з кокосового молока не обов'язково купувати дорогий екзотичний продукт. Дуже ароматне і смачне молоко можна зробити з води і кокосової стружки. Для цього компоненти збивають у блендері, а проціджену рідину використовують для приготування ніжного, заварного крему і бісквітного тіста.
    Інгредієнти:

  • кокосова стружка - 500 г;

  • вода - 12 л;

  • борошно - 250 г;

  • крохмаль - 20 г;

  • цукор - 180 г;

  • масло - 40 мл;

  • сода - 10 р.


  • Приготування

  • Збийте воду з кокосовою стружкою.

  • Рідину процідіть.

  • В половину додайте 120 г цукор, крохмаль і проваріть.

  • В іншу - введіть 60 г цукру, масло, соду і борошно.

  • Випікайте корж 40 хвилин при 180 градусах.

  • Змастіть кремом.


  • Пісний торт в мікрохвильовці

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний торт на швидку руку – прерогатива володарів мікрохвильовки. Приготування в ній займає мінімум часу, а бісквіт завжди виходить пишним, ніжним і повітряним. Приготуйте шоколадну основу, додавши борошно, какао і покривши все пісної глазур'ю. Результат остаточно глибоко шокуватиме домочадців, побачили на столі ароматну випічку всього через 10 хвилин.
    Інгредієнти:

  • борошно - 210 г;

  • какао - 80 г;

  • цукор - 250 г;

  • масло - 80 мл;

  • розпушувач - 10 г;

  • вода - 350 мл;

  • пісний маргарин - 20 р.


  • Приготування

  • Збийте борошно з 40 г какао, 200 г цукру, маслом, 300 мл води і розпушувачем.

  • Випікайте корж 7 хвилин на максимальній потужності.

  • Проваріть 40 г какао з 50 мл води і 50 г цукру.

  • Остудіть і додайте маргарин.

  • Змастіть торт глазур'ю.


  • Пісний торт без випічки

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    Пісний торт з печива без випічки - одне із самих зручних ласощів, не потребують багато часу і праці. Це прекрасна можливість для створення унікального і неповторного вироби. Особливо, якщо приготувати ароматну яблучно-коричну начинку, з якої навіть саме прісне печиво придбає пікантний, свіжий смак.
    Інгредієнти:

  • яблуко - 2 шт.;

  • яблучний сік - 200 мл;

  • цукрова пудра - 100 г;

  • кориця - 5 г;

  • печиво - 200 р.


  • Приготування

  • Шматочки яблук залийте соком і варіть 20 хвилин.

  • Всипте 100 г пудри, корицю і остудіть.

  • Викладіть печиво шарами, змащуючи кожен ряд яблучним повидлом.

  • Поставте в морозилку на 3 години.


  • Пісний торт в мультиварці

    Пісний торт шоколадний, морквяний, медовий і апельсиновий - рецепти крему і коржів

    У кожної господині є свій рецепт смачного пісного торта, призначений виключно для мультиварки. Відомо, що випічка в ній завжди вдається, а всі клопоти зводяться до очікування звукового сигналу. При цьому можна бути впевненим, що бісквіт вийде соковитим, ніжним і повітряним, цілком обходячись без крему.
    Інгредієнти :

  • борошно - 200 г;

  • цукор - 180 г;

  • журавлина - 80 г;

  • горіхи - 50 г;

  • масло - 120 мл;

  • вода - 200 мл;

  • розпушувач - 20 р.


  • Приготування

  • З'єднайте всі компоненти разом і замісіть тісто.

  • Готуйте «Випікання» 60 хвилин.
    Додав: admin | 27-03-2018, 18:56
    Переглядів: 23