Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

21-03-2018, 19:12
891
Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом
Крем Рафаелло, створений за мотивами однойменних цукерок, перевершує оригінальні ласощі. На відміну від останніх, він складається тільки з натуральних продуктів, висока сполучуваність яких з іншими компонентами, дозволяє йому приймати різну консистенцію і перетворюватися в окремий десерт, начинку або прошарок для тортів.

Як зробити крем, як Рафаелло?


Кокосовий крем робиться легко і просто. Єдина умова - якісні продукти і певна послідовність у приготуванні. Спочатку, масло і білий шоколад розтоплюють на водяній бані і змішують із згущеним молоком. Після, всипають кокосову стружку і вимішують. Знімають з вогню і охолоджують протягом трьох годин.

  • Крем Рафаелло в домашніх умовах вийде набагато смачніше, якщо використовувати масло і згущене молоко високої жирності.

  • Будь-який крем потрібно постійно помішувати, в іншому випадку, він прилипне до дна каструлі і підгорить.

  • Крем-сир і масло для крему повинні бути тільки кімнатної температури.

  • Якщо крем робиться на основі маскарпоне, то його слід використовувати відразу. В остившем вигляді він погано лягає на поверхню і ускладнює роботу.


  • Крем Рафаелло, як в цукерках

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Охочі повторити смак популярних цукерок, можуть зробити крем Рафаелло на вершках. Готувати його простіше нікуди. Все, що потрібно: довести вершки і шоколад до кипіння і остудити. Для гладкості збити масу з маслом. З таким кремом зручно працювати: він повільно гусне, тому їм можна просочити коржі або, через 5 годин охолодження, сформовать цукерки на зразок трюфелів.
    Інгредієнти:

  • білий шоколад - 75 г;

  • вершки 33% - 80 мл;

  • масло - 50 г;

  • сіль - пучку.


  • Приготування

  • Шматочки шоколаду з'єднайте з вершками, доведіть на водяній бані до кипіння і зніміть з вогню.

  • Остудіть, покладіть масло, посоліть і збийте міксером.

  • Охолоджуйте крем вершковий Рафаелло протягом 5 годин.


  • Крем Рафаелло для торта


    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем для торта додасть випічці екзотики і шарму. Для нього буде потрібно мінімум компонентів, а всі приготування полягає в змішуванні коксової стружки зі збитими вершками. Цей крем відрізняється високою стійкістю, щільністю і густотою, тому виріб має просочуватися в холодильнику не менше 10 годин.
    Інгредієнти:

  • вершки 35% - 200 мл;

  • цукрова пудра - 40 г;

  • кокосова стружка - 150 р.


  • Приготування

  • Холодні вершки збийте до пишних піків.

  • Продовжуйте збивати, поступово додаючи пудру.

  • Перемішайте вершкову масу з кокосовою стружкою.

  • Масу не потрібно охолоджувати. Крем Рафаелло для торта в домашніх умовах готовий до роботи відразу.


  • Крем Рафаелло для капкейків

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем для капкейків повинен зберігати стійкість, пишність і ніжність. Крем, що представляє поєднання вершків з шоколадом і кокосовою стружкою, повністю відповідає цим вимогам. Єдина вимога для того, щоб він вийшов однорідним: вершки і шоколад не можна перегрівати, а після остигання все слід збити в пишну масу.
    Інгредієнти:

  • білий шоколад - 100 г;

  • вершки - 260 мл;

  • кокосова стружка - 40 р.


  • Приготування

  • Залийте кокосову стружку вершками, поставте ємність на плиту і доведіть масу до кипіння.

  • Додайте скибочки шоколаду і дочекайтеся його розм'якшення і зніміть з вогню.

  • Перемішайте і відставте крем на кілька годин.

  • Після чого, збийте остиглий крем міксером.

  • Викладіть крем Рафаелло в кондитерський мішок і прикрасьте капкейки.


  • Крем Рафаелло для бісквітного торта

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем для бісквітного торта повинен робити випічку м'якою, соковитою і освіжаючої. В цьому разі ідеальний крем з маскарпоне і згущеного молока. Він наповнить коржі вершковим смаком сиру і приємною солодкістю згущеного молока. Навіть надмірна густота від кокосової стружки не завадить йому якісно просочують пористі, бісквітні коржі.
    Інгредієнти :

  • сир маскарпоне - 400 г;

  • кокосова стружка - 80 г;

  • згущене молоко - 300 р.


  • Приготування

  • Злегка збийте міксером сир маскарпоне.

  • Додайте згущене молоко і кокосову стружку.

  • Акуратно перемішайте.

  • Надішліть крем Рафаелло на годину в холодильник.


  • Заварний крем Рафаелло

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем заварний - одна з варіацій класичного патисьера. Цей готується на молоці без яєць, оскільки присутність кокосової стружки отже робить крем дуже насиченим, а поєднання з вершковим маслом додає йому стійкості та густоти. З цієї причини його часто подають у вигляді окремого десерту або наповнюють тістечка.


    Інгредієнти:

  • стружка кокосова - 150 г;

  • цукрова пудра - 300 г;

  • молоко - 900 мл;

  • масло - 400 р;

  • борошно - 240 г;

  • крохмаль - 45 р.


  • Приготування

  • Змішайте молоко з борошном і крохмалем.

  • Відставте ємність на 15 хвилин.

  • Поставте на плиту, всипте пудру і проваріть 5 хвилин.

  • Зніміть з плити, додайте стружку і перемішайте.

  • Окремо збийте вершкове масло, після чого, введіть його в крем.

  • Поставте крем заварний Рафаелло в холодильник на 30 хвилин.


  • Як зробити крем Рафаелло з вершковим маслом?

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем-чіз - ще один варіант крему Рафаелло для прошарування торта. Зручність цього рецепта полягає у відсутності якої-небудь термообробки. Всі компоненти збиваються і відразу ж наносяться на виріб. Головне, щоб вершковий сир і масло були кімнатної температури: якщо вершковий сир буде холодним - масло розшарується.
    Інгредієнти:

  • вершковий сир - 400 г;

  • масло - 120 г;

  • згущене молоко - 380 г;

  • сухе молоко - 30 г;

  • молоко - 100 мл;

  • кокосова стружка - 80 р.


  • Приготування

  • На маленьких швидкостях міксера збийте вершковий сир з м'яким маслом.

  • Додайте згущене молоко, обидва види молока і кокосову стружку.

  • Збийте до однорідної консистенції і, не охолоджуючи, нанесіть на виріб.


  • Крем Рафаелло з білим шоколадом

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Більшість господинь віддають перевагу коксовий крем з білим шоколадом магазинним виробів. Це цілком обгрунтовано: крем складається тільки з натуральних компонентів (вершків, шоколаду і коксової стружки), просто готується і невибагливий в зберіганні в холодильнику. Їм можна змащувати булочки, подавати як окремий десерт або прикрашати випічку.
    Інгредієнти:

  • вершки - 100 мл;

  • білий шоколад - 100 г;

  • кокосова стружка - 50 р.


  • Приготування

  • Вершки прогрійте на вогні, додайте шоколад і доведіть масу до кипіння.

  • Перемішайте з кокосовою стружкою.

  • Після охолодження, перекладіть в герметичну скляну банку і поставте в холодильник.


  • Крем Рафаелло на молоці

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Крем з кокосовою стружкою різноманітний варіаціями. У більшості рецептів використовується молоко, яке, в поєднання зі стружкою, робить смак крему ідентичним конфетному. Як правило, молоко проварюють разом з загусниками і маслом, додають стружку і отримують аналог заварного крему, придатного для просочення коржів.
    Інгредієнти:

  • молоко - 500 мл;

  • манка - 60 г;

  • кокосова стружка - 200 г;

  • масло - 140 г;

  • цукор - 70 р.


  • Приготування

  • Прогрійте 400 мл молока з маслом і цукром.

  • Інше молоко змішайте з манкою.

  • Як тільки суміш закипить, додайте в крем манку, і варіть 3 хвилини.

  • Додайте кокосову стружку, перемішайте і зніміть з плити.

  • Остудіть і приступайте до просякання випічки.


  • Крем з кокосовою стружкою і згущеним молоком

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем Рафаелло зі згущеним молоком – класика кондитерии. Згущене молоко - унікальний продукт, з яким і масляні, і вершкові креми набувають ніжність, м'якість і приємну солодкість. У даному рецепті, для більшої стійкості, її прогрівають на вогні і, остудивши, збивають з маслом. В результаті, крем виходить густим, легким і смачним.
    Інгредієнти:

  • згущене молоко - 180 мл;

  • кокосова стружка - 100 г;

  • масло - 170 г;

  • вершки - 170 г;

  • цукор - 150 р.


  • Приготування

  • З'єднайте згущене молоко, вершки, цукор і стружку.

  • Поставте ємність на плиту і прогрійте на вогні до повного розчинення цукру.

  • Перемішайте і охолодіть.

  • Окремо збийте міксером масло.

  • Додайте масло в крем і ще раз збийте.


  • Крем з кокосового молока

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Крем Рафаелло - рецепт, який дозволяє максимально відтворити популярні цукерки. Зробити це можна тільки за допомогою кокосового молока, його жирність і делікатний смак, в поєднанні з крем-сиром, кокосовою стружкою і лікером, дозволяють отримати легкий, ніжний і повітряний крем ідентичний цукеркової начинці.
    Інгредієнти:

  • кокосове молоко - 400 мл;

  • маскарпоне - 250 г;

  • желатин (листи) - 10 г;

  • вода - 250 мл;

  • кокосова стружка - 40 г;

  • цукор - 180 г;

  • кокосовий лікер - 20 мл


  • Приготування

  • Замочіть желатин у воді на 5 хвилин.

  • Доведіть кокосове молоко з цукром до кипіння.

  • Зніміть з вогню, додайте віджатий желатин і добре перемішайте.

  • Введіть вершковий сир, лікер і кокосову стружку.

  • Збийте крем до однорідності і промажте торт.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
    Рафаелло – рецепт смачного кокосового десерт, який можна приготувати не тільки у вигляді порційних цукерок. Виконуючи на практиці доступні
    Крем «Рафаелло»
    Крем «Рафаелло»
    Крем "Рафаелло" – ароматний, ніжний, що тане в роті крем зі стружкою кокоса зробить вашу випічку незабутньою і дуже смачною. Готується дуже легко,
    Кокосовий крем
    Кокосовий крем
    Якщо ви не любите звичайні сметанні або масляні креми для тортів, то слід придумати щось незвичайне. Наприклад, кокосовий крем! Готувати його не дуже
    Крем для вафельних коржів
    Крем для вафельних коржів
    Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
    Торт «Рафаелло»
    Торт «Рафаелло»
    Про існування однойменних цукерок знає навіть дитина, однак часом упаковки всіма улюбленого ласощі не вистачає, щоб втамувати спрагу ласунів і тут на
    Рецепт рафаелло
    Рецепт рафаелло
    Дивлячись на рекламу цукерок рафаелло, так і хочеться побігти в магазин за заповітної коробочкою і подарувати собі райське насолоду. Але можливість