» » Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
Рафаелло – рецепт десерту з участю кокосової стружки, що нараховує десятки всіляких варіацій приготування. Результатом виконання простої технології можуть стати смачні цукерки, ніжні тістечка, апетитне печиво або вишуканий торт.

Як приготувати рафаелло в домашніх умовах?


Щоб приготувати рафаелло в домашніх умовах необхідно як мінімум запастися кокосовою стружкою і, вибравши відповідний рецепт, подбати про наявність додаткових інгредієнтів.

  • Мигдаль перед використанням необхідно очистити від шкірки. Для цього горіхи заливають окропом, залишають на 5 хвилин. Після закінчення часу шкірку вийде легко зняти.

  • Доповнюють десерт рафаелло кремом на основі згущеного молока або вершків.

  • В залежності від рецепту в склад може додаватися сир або сирний сир, масло вершкове, інші добавки.


  • Цукерки рафаелло в домашніх умовах – рецепт

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Наступний рецепт дозволить приготувати максимально наближені до оригіналу цукерки рафаелло в домашніх умовах . Крем в даному випадку готується з додаванням маскарпоне і вершків, виходить дивно ніжною і тане в роті. Зберігають вироби виключно в холодильнику, в ідеалі морозилці.
    Інгредієнти:

  • маскарпоне – 150 г;

  • стружка кокосова – 100 г;

  • молоко згущене – 3 ст. ложки;

  • вершки – 50 мл;

  • шоколад білий – 150 г;

  • мигдаль – 50 г;

  • вафельні півсфери для цукерок – 40 шт.


  • Приготування

  • Збивають маскарпоне зі згущеним молоком.

  • Розтоплюють 50 г шоколаду, додавши 2 ч. ложки вершків, вмішують в крем, збивають, відправляють в холод на годину.

  • Розкладають крем з вафельним половинкам, які ущільнюють попарно, додавши по горішку.

  • Розтоплюють залишився шоколад з вершками, вмочають у ньому отримані кульки, панірують у кокосовій стружці.


  • Крем рафаелло для торта


    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Крем рафаелло, простий рецепт якого буде представлений далі, використовується не тільки для начинки цукерок, але і для просочення тортів. Для отримання максимально автентичного смаку вершкове масло слід замінити кокосовим нерафінованою і вводити його в крем невеликими порціями, щоразу збиваючи блендером.
    Інгредієнти:

  • стружка кокосова – 70 г;

  • молоко згущене – 400 г;

  • масло вершкове – 200 г;

  • шоколад білий – 200 р.


  • Приготування

  • Розтоплюють масло з шоколадом.

  • Вмішують згущене молоко, кокосову стружку, розбивають суміш блендером.

  • Використовують крем рафаелло для просочення коржів.


  • Торт рафаелло без випічки

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Виконавши запропонований далі рецепт рафаелло у домашніх умовах, вдасться оцінити дивовижні характеристики ніжного торта, який не вимагає випічки і готується за простою і доступною технологією з пісочного печива. За бажанням кокосову стружку можна використовувати не тільки для посипання, але і додати в крем.
    Інгредієнти:

  • печиво – 300 г;

  • стружка кокосова – 100 г;

  • вершки – 250 мл;

  • молоко згущене варене – 150 г;

  • пудра цукрова – 50 г;

  • масло вершкове – 100 г;

  • молоко – 350 мл;

  • цукор – 100 г;

  • борошно і крохмаль – по 35 г;

  • ваніль.


  • Приготування

  • Змішують крохмаль і борошно з цукром і ваніліном, додають молоко, розмішують віночком і прогрівають до кипіння і загустіння.

  • Після охолодження збивають крем з маслом.

  • Укладають у форму печиво і крем шарами, промазуючи кожен шар печива додатково згущеним молоком.

  • Збивають вершки з пудрою, викладають на торт, посипають кокосовою стружкою.


  • Тістечко рафаелло – рецепт

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Оригінальні тістечка рафаелло, рецепт яких буде викладено в цьому розділі, виходять дивовижно смачними і задовольнять запити будь-якого вибагливого споживача-ласуни. Вершки в даному випадку повинні бути з жирністю не менше 30%, а білий шоколад виключно якісний і натуральний.
    Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.;

  • цукор – 350 г;

  • стружка кокосова – 300 г;

  • вершки – 600 мл;

  • білий шоколад – 400 г;

  • мигдальна борошно – 100 р.


  • Приготування

  • Розтоплюють в гарячих вершках шоколад, поміщають в холод на 6 годин.

  • Збивають яйця з цукром, додають мигдалеву борошно і 250 г стружки, бісквіт випікають.

  • Остуджують корж, витримують 5 годин, перетирають на тертці.

  • Збивають вершки з шоколадом, вмішують бісквітну крихту.

  • Ложкою для морозива формують напівсферичні тістечко рафаелло, вмочають у решти стружці, поміщають в холод.


  • Рафаелло з сиру – рецепт

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Приготувати прості і ніжні рафаелло своїми руками можна з сиру, скориставшись рекомендаціями такого рецепта. Вироби мають найменшу схожість з автентичною версією ласощі, але разом з тим вдаються дуже гідними за смаком. Крім того десерт можна зробити з мінімальною калорійністю.


    Інгредієнти:

  • сир – 300 г;

  • цукрова пудра – 70 г;

  • стружка кокосова – 50 г;



  • мигдаль – 12-15 шт.


  • Приготування

  • Сир пробивають блендером з пудрою і половиною стружки.

  • Формують рафаелло з сиру, скатав порції в кульки і запанировав кожну залишився в кокосі.


  • Печиво рафаелло – рецепт

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Рафаелло, простий рецепт якого буде представлений далі, являє собою дуже смачне пісочне печиво. При скачуванні борошняних кульок замість мигдалю можна покласти всередину по половинці ядра волоського горіха, кешью або арахіс, попередньо обсмаживши його на сухій сковороді і очистивши від лушпиння.
    Інгредієнти:

  • борошно – 320 г;

  • цукор – 100 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • оцет – 15 мл;

  • сода – 10 г;

  • масло – 120 г;

  • згущене молоко – 05 банки;

  • мигдаль – 100 г;

  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • До яйцю додають цукор, гашену соду, олію і борошно, замішують тісто, залишають на годину в холоді.

  • Скачують з тіста круглі заготовки, вкладають в кожну по горішку.

  • Підрум'янюють її печиво рафаелло в прогрітій до 180 градусів духовці, вмочають після охолодження в згущеному молоці і панірують в кокосі.


  • Рафаелло з кукурудзяних паличок в домашніх умовах

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Елементарний рецепт рафаелло з кукурудзяних паличок дозволить заощадити час і кошти, отримавши в підсумку цілком гідний за всіма властивостями десерт. Кількість згущеного молока регулюють залежно від його початкової густоти і додають невеликими продукт порціями до отримання бажаної текстури суміші.
    Інгредієнти:

  • палички кукурудзяні – 150 г;

  • молоко згущене – 300-400 г;

  • мигдаль – 100 г;

  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • Подрібнюють у блендері кукурудзяні палички.

  • Додають згущене молоко.

  • Скачують круглі кульки, вкладають у кожний по горішку.

  • Вмочують печиво в кокосовій стружці , поміщають на 2 години в холодильник.


  • Полуничний торт рафаелло

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    Торт рафаелло, рецепт якого буде представлений у нижченаведених рекомендацій, виходить неймовірно апетитною і ласим. Прошарком до кокосовим коржам в даному випадку буде полуничний мус , який, як і будь-яка начинка рафаелло, порадує ніжною текстурою і чудовим делікатним смаком.
    Інгредієнти:

  • борошно – 60 г;

  • крохмаль – 20 г;

  • цукрова пудра – 200 г;

  • стружка кокосова – 140 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • сироп лимонний – 100 мл;

  • полуниця і сир – 300 г;

  • вершки – 270 мл;

  • желатин – 4 ч. ложки;

  • вода – 150 мл;

  • шоколад білий – 100 г;

  • ваніль.


  • Приготування

  • Збивають яйця з 80 г пудри, додають розпушувач, борошно, крохмаль і ваніль, бісквіт випікають у формі 20 див.

  • Желатин заливають водою на 15 хвилин, нагрівають, розмішують до розчинення гранул.

  • Розбивають блендером полуницю з сиром і пудрою, вмішують збиті вершки (150 мл) і желейну воду.

  • Розрізати остиглий бісквіт, просочують сиропом.

  • Викладають у форму один корж, потім мус і другий корж.

  • Вершки підігрівають, розчиняють в них шоколад, розподіляють по поверхні торта.

  • Посипають виріб стружкою кокоса і поміщають в холод на 5-6 годин.


  • Муссовый торт рафаелло

    Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка

    М'який і дуже смачний торт рафаелло з найніжнішим вершковим мусом можна приготувати, спираючись на рекомендації наступного доступного рецепта. При бажанні в тісто для випікання бісквіта або вершковий крем можна додати трохи кокосової стружки або ж обмежиться лише декором з її участю.
    Інгредієнти:

  • борошно – 180 г;

  • крохмаль – 60 г;

  • цукор – 230 г;

  • молоко – 300 мл;

  • яйце – 3 шт.;

  • жовток – 3 шт.;

  • желатин – 30 г;

  • маскарпоне і білий шоколад – 100 г;

  • вершки – 450 мл;

  • кокосова стружка.


  • Приготування

  • Яйця збивають з трьома ложками цукру.

  • Додають половину борошна, крохмаль, випікають корж.

  • Розтирають жовтки з цукром і залишилася борошном, додають молоко, ваніль, прогрівають до загустіння.

  • Вмішують в крем 3 чайної ложки розмоченого желатину, виливають масу у форму і дають застигнути в морозилці.

  • Збивають маскарпоне з розтопленим шоколадом, залишилися желатином і вершками, виливають першим шаром в силіконову форму.

  • Зверху викладають застиглий крем, а потім бісквіт.

  • Дають десерту застигнути, перевертають на блюдо і посипають кокосовою стружкою.
    Додав: admin | 2-03-2018, 07:53
    Переглядів: 343