Рецепт рафаелло
Пам'ятаєте рекламу цих цукерок, де всі дівчата з таким задоволенням їли рафаелло, що хотілося відразу ж бігти в магазин? Але є рецепт кульок рафаелло за яким їх можна приготувати вдома, і в тому як це зробити ми зараз і будемо розбиратися.
Це найпростіший рецепт приготування цукерок рафаелло в домашніх умовах, і продуктів багато не треба, і часу.
Інгредієнти:
згущене молоко - 200 г;
кокосова стружка - 200 г + жменя на посипання;
ядра горіха - 30 р.
Приготування
Справжній рецепт рафаелло передбачає використання ядра мигдалю, але приготувати цукерки рафаелло в домашніх умовах можна як з мигдалем, так і з будь-якими іншими горішками. Наприклад, можна взяти фундук.
У глибоку тарілку висипаємо кокосову стружку, виливаємо згущене молоко і перемішуємо. Даємо постояти суміші близько години. Після цього насипаємо в окрему миску кокосову стружку і готуємо тарілку для цукерок. З солодкої суміші робимо коржик, в середину кладемо горішок і скачуємо цукерку в кульку. Обкачуємо кулька в кокосовій стружці і викладаємо в тарілку. Так само робимо інші цукерки.
Інгредієнти:
плитка білого шоколаду - 1 шт.;
вершкове масло - 25 г;
вершки (33% жирності) - 60 мл;
кокосова стружка - 75 г;
сіль - 1 щіпка;
мигдаль - 24 шт.
Приготування
Шоколад розламуємо на шматочки, заливаємо вершки і нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, поки суміш не стане однорідною. Як тільки суміш закипить, знімаємо її з вогню і перешиваємо. Чекаємо, поки суміш охолоне до кімнатної температури, насипаємо 20 г кокосової стружки, сіль і кладемо вершкове масло. Все добре перемішуємо і ставимо суміш в холодне місце. Остиглу суміш збиваємо міксером до густого стану і починаємо формувати цукерки. Якщо суміш трохи рідка, то її треба ще раз відправити в холодне місце, а після приступати до ліплення цукерок.
Мигдаль заливаємо окропом, через хвилину дістаємо і очищаємо його від шкірки. Очищені горішки злегка обсмажуємо на сковороді. Можна позбавити себе від цих турбот, купивши вже обсмажений мигдаль.
На плоску тарілку або обробну дошку висипаємо кокосову стружку. За допомогою чайної ложки набираємо солодку суміш і викладаємо її на стружку. В середину грудочки занурюємо горішок і скачуємо кульку. Намагаємося робити цукерки поменше - дуже великі їсти буде незручно. Готові цукерки обвалюємо в кокосовій стружці і викладаємо в тарілку. Якщо рафаелло є зразу ж після приготування не плануєте, то їх потрібно поставити холодильник. Тому що при кімнатній температурі ці цукерки почнуть підтавати.
Приготування цукерок рафаелло по цьому рецепту найбільш тривалий, але спробувати варто - смак-приголомшливий.
Інгредієнти:
вершкове масло - 1 пачка;
згущене молоко - 1 банка;
ванільний цукор (коньяк) - за смаком;
мигдаль - 1 склянка;
кокосова стружка - 200 р.
Приготування
Даємо маслу трохи підтанути при кімнатній температурі. Коли воно розм'якшиться, розминаємо його виделкою. Змішуємо масло зі згущеним молоком, додаємо коньяк (ванільний цукор) і 100 г кокосової стружки. Збиваємо все з допомогою міксера до отримання однорідного крему. Готовий крем прибираємо в холодильник на добу. Загустілий крем дістаємо з холодильника і формуємо цукерки. Для цього беремо крем чайною ложкою, знімаємо крем ножем з заокругленим кінчиком і скачуємо цукерки. Не забуваємо в середину цукерки поміщати по мигдальному горішку. Цукерки обвалюємо залишилася в кокосовій стружці.
Готові цукерки викладаємо на блюдо і поміщаємо в холодильник. Угощаемся, коли цукерки охолоджені, при кімнатній температурі наші рафаелло будуть танути.
Рецепт цукерок рафаелло зі згущеним молоком
Це найпростіший рецепт приготування цукерок рафаелло в домашніх умовах, і продуктів багато не треба, і часу.
Інгредієнти:
Приготування
Справжній рецепт рафаелло передбачає використання ядра мигдалю, але приготувати цукерки рафаелло в домашніх умовах можна як з мигдалем, так і з будь-якими іншими горішками. Наприклад, можна взяти фундук.
У глибоку тарілку висипаємо кокосову стружку, виливаємо згущене молоко і перемішуємо. Даємо постояти суміші близько години. Після цього насипаємо в окрему миску кокосову стружку і готуємо тарілку для цукерок. З солодкої суміші робимо коржик, в середину кладемо горішок і скачуємо цукерку в кульку. Обкачуємо кулька в кокосовій стружці і викладаємо в тарілку. Так само робимо інші цукерки.
Рецепт цукерок рафаелло з шоколадом
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад розламуємо на шматочки, заливаємо вершки і нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, поки суміш не стане однорідною. Як тільки суміш закипить, знімаємо її з вогню і перешиваємо. Чекаємо, поки суміш охолоне до кімнатної температури, насипаємо 20 г кокосової стружки, сіль і кладемо вершкове масло. Все добре перемішуємо і ставимо суміш в холодне місце. Остиглу суміш збиваємо міксером до густого стану і починаємо формувати цукерки. Якщо суміш трохи рідка, то її треба ще раз відправити в холодне місце, а після приступати до ліплення цукерок.
Мигдаль заливаємо окропом, через хвилину дістаємо і очищаємо його від шкірки. Очищені горішки злегка обсмажуємо на сковороді. Можна позбавити себе від цих турбот, купивши вже обсмажений мигдаль.
На плоску тарілку або обробну дошку висипаємо кокосову стружку. За допомогою чайної ложки набираємо солодку суміш і викладаємо її на стружку. В середину грудочки занурюємо горішок і скачуємо кульку. Намагаємося робити цукерки поменше - дуже великі їсти буде незручно. Готові цукерки обвалюємо в кокосовій стружці і викладаємо в тарілку. Якщо рафаелло є зразу ж після приготування не плануєте, то їх потрібно поставити холодильник. Тому що при кімнатній температурі ці цукерки почнуть підтавати.
Домашній рецепт цукерок рафаелло
Приготування цукерок рафаелло по цьому рецепту найбільш тривалий, але спробувати варто - смак-приголомшливий.
Інгредієнти:
Приготування
Даємо маслу трохи підтанути при кімнатній температурі. Коли воно розм'якшиться, розминаємо його виделкою. Змішуємо масло зі згущеним молоком, додаємо коньяк (ванільний цукор) і 100 г кокосової стружки. Збиваємо все з допомогою міксера до отримання однорідного крему. Готовий крем прибираємо в холодильник на добу. Загустілий крем дістаємо з холодильника і формуємо цукерки. Для цього беремо крем чайною ложкою, знімаємо крем ножем з заокругленим кінчиком і скачуємо цукерки. Не забуваємо в середину цукерки поміщати по мигдальному горішку. Цукерки обвалюємо залишилася в кокосовій стружці.
Готові цукерки викладаємо на блюдо і поміщаємо в холодильник. Угощаемся, коли цукерки охолоджені, при кімнатній температурі наші рафаелло будуть танути.
Рекомендуємо добрі рецепти
«Рафаелло» з крабовими паличками - замість тисячі слів
Всі ми з вами знайомі з кондитерськими цукерки «Рафаелло». І сьогодні ми з вами поговоримо, як можна зробити смачну закуску «Рафаелло» на основі сиру
«Рафаелло» з сиру
«Рафаелло» з сиру - це смачна оригінальна закуска, яка нагадує знамениті цукерки, але має не солодкий, а солоний і трохи гострий смак. Читаємо наші
Закуска «Рафаелло»
Завдяки всім відомим цукерок "Рафаелло", з'явилася закуска з однойменною назвою. Виглядає така закуска так апетитно, як і цукерки, а її смак порадує
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Цукерки з сухофруктів
Не можете жити без солодкого? Вас так і тягне з'їсти що-небудь смачненьке, але от біда - піклуєтеся про фігуру? Що ж робити? Спробуйте приготувати
Торт «Рафаелло»
Про існування однойменних цукерок знає навіть дитина, однак часом упаковки всіма улюбленого ласощі не вистачає, щоб втамувати спрагу ласунів і тут на