Торт «Рафаелло»

Зараз ми поділимося з вами унікальними рецептами приготування цього ніжного кокосового торта, а ви, в свою чергу, зможете побалувати гостей і здивувати їх своїми кулінарними здібностями видатними.
Рецептів, що розповідають про те, як приготувати торт «Рафаелло», дуже багато, але відмінності в них невеликі. В основному, по-різному готують крем для торта «Рафаелло»: деякі замінюють такі екзотичні продукти, як кокосове молоко на більш доступну згущене молоко, хтось додає в крем білий шоколад, а хтось обходиться і без нього. Ми поділимося з вами рецептом, як зробити торт «Рафаелло» - найбільш доступним, і наближеним до смаку до однойменних цукерок.
Торт «Рафаелло»
Торт «Рафаелло» в домашніх умовах зазвичай роблять так: бісквіт випікають, підсмажують мигдаль, або купують уже готовий, збивають крем. Бісквіт ділять мінімум на два шари. Внутрішній шар промащують кремом і посипають смаженим мигдалем, потім весь торт обмащують кремом і посипають кокосовою стружкою. Для бажаючих скуштувати торт з «Маскарпонэ» - «Рафаелло» саме те, що потрібно. Для любителів кокосового торта - «Рафаелло» просто знахідка. Для тих, хто мріє про бисквитном торті - «Рафаелло» стане тортом-сюрпризом.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Білки відділяємо від жовтків, збиваємо, додаючи цукор і ванільний цукор. Окремо збиваємо жовтки, додаємо в них крохмаль і розпушувач для тіста. Змішати обидві маси в єдину, підсипаємо борошно і акуратно вимішуємо, до однорідного стану.
Вирізаємо кружечок з паперу для випічки і кладемо на дно форми. Виливаємо наше тісто і розрівнюємо його. Випікаємо при 180 градусах приблизно півгодини. Трохи витримуємо у формі, потім виймаємо і залишаємо остигати.
Готуємо перший варіант крему. Потихеньку, краще на водяній бані, розтоплюємо масло і білий шоколад. Додаємо до них згущене молоко і трохи кокосової стружки. Гарненько перемішуємо і ставимо на холод.
Багато просять рецепт крему для торта «Рафаелло» з «Маскарпонэ» . Цей італійський вершковий сир, швидше схожий на олію, наближає смак торта до ідеального.
Інгредієнти:
Приготування

Тепер про те, як зробити торт «Рафаелло» схожим на однойменну цукерку. Готовий бісквіт розрізаємо на два коржі. Половину крему розрівнюємо між шарами бісквіта, і посипаємо подрібненою смаженим мигдалем. Другою половиною крему обмазуємо весь торт. Художньо обсипаємо готовий торт кокосовою стружкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Пломбір»
Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них

Зефірний торт
Зефірний торт - універсальне блюдо для дитячого або дорослого торжества, яке легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Витончений торт з

Листковий торт - рецепт
Рецепт торта з листкового тіста неодмінно знадобиться всім господиням, які люблять радувати гостей смачною домашньою випічкою. І якщо у вас

Мигдальний торт
Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо

Рецепт рафаелло
Дивлячись на рекламу цукерок рафаелло, так і хочеться побігти в магазин за заповітної коробочкою і подарувати собі райське насолоду. Але можливість