Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Рафаелло»

Торт «Рафаелло»

18-01-2015, 11:17
1 501
Торт «Рафаелло»
Один час на телеглядачів просто обрушили шквал реклами відомих цукерок «Рафаелло» . Ця реклама настільки часто повторювалася, що не бачили її тільки не мають телевізора. Настирливий сервіс прищепив стійку антипатію до цього бренду, але, випадково попробованний торт «Рафаелло» повернув минулу любов.
Зараз ми поділимося з вами унікальними рецептами приготування цього ніжного кокосового торта, а ви, в свою чергу, зможете побалувати гостей і здивувати їх своїми кулінарними здібностями видатними.
Рецептів, що розповідають про те, як приготувати торт «Рафаелло», дуже багато, але відмінності в них невеликі. В основному, по-різному готують крем для торта «Рафаелло»: деякі замінюють такі екзотичні продукти, як кокосове молоко на більш доступну згущене молоко, хтось додає в крем білий шоколад, а хтось обходиться і без нього. Ми поділимося з вами рецептом, як зробити торт «Рафаелло» - найбільш доступним, і наближеним до смаку до однойменних цукерок.

Торт «Рафаелло»


Торт «Рафаелло» в домашніх умовах зазвичай роблять так: бісквіт випікають, підсмажують мигдаль, або купують уже готовий, збивають крем. Бісквіт ділять мінімум на два шари. Внутрішній шар промащують кремом і посипають смаженим мигдалем, потім весь торт обмащують кремом і посипають кокосовою стружкою. Для бажаючих скуштувати торт з «Маскарпонэ» - «Рафаелло» саме те, що потрібно. Для любителів кокосового торта - «Рафаелло» просто знахідка. Для тих, хто мріє про бисквитном торті - «Рафаелло» стане тортом-сюрпризом.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 100 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 150 г;

  • картопляний крохмаль - 100 г;

  • розпушувач тіста - 3 ч. ложки;

  • ванілін.


  • Для крему:

  • згущене молоко - 400 р;

  • вершкове масло - 200 г;

  • білий шоколад - 200 г;

  • кокосова стружка - 70 г;

  • мигдаль смажений - 150 р.


  • Приготування
    Білки відділяємо від жовтків, збиваємо, додаючи цукор і ванільний цукор. Окремо збиваємо жовтки, додаємо в них крохмаль і розпушувач для тіста. Змішати обидві маси в єдину, підсипаємо борошно і акуратно вимішуємо, до однорідного стану.
    Вирізаємо кружечок з паперу для випічки і кладемо на дно форми. Виливаємо наше тісто і розрівнюємо його. Випікаємо при 180 градусах приблизно півгодини. Трохи витримуємо у формі, потім виймаємо і залишаємо остигати.
    Готуємо перший варіант крему. Потихеньку, краще на водяній бані, розтоплюємо масло і білий шоколад. Додаємо до них згущене молоко і трохи кокосової стружки. Гарненько перемішуємо і ставимо на холод.
    Багато просять рецепт крему для торта «Рафаелло» з «Маскарпонэ» . Цей італійський вершковий сир, швидше схожий на олію, наближає смак торта до ідеального.
    Інгредієнти:

  • «Маскарпоне» - 500 г;

  • молоко згущене - 3/4 банки;

  • мигдаль смажений - 150 г;

  • кокосова стружка - 70 р.


  • Приготування
    Торт «Рафаелло»
    Збиваємо вершковий сир і згущонку в пишну масу, додаючи в кінці збивання трохи кокосової стружки. Готовий крем витримуємо в холодильнику до тих пір, поки він не стане в'язким. Коржі теж треба як слід остудити і навіть потримати деякий час у холодильнику, перш ніж наносити на них крем, інакше крем почне підтавати і більша його частина вбереться в бісквіт, що зіпсує смак і зовнішній вигляд нашого торта «Рафаелло».
    Тепер про те, як зробити торт «Рафаелло» схожим на однойменну цукерку. Готовий бісквіт розрізаємо на два коржі. Половину крему розрівнюємо між шарами бісквіта, і посипаємо подрібненою смаженим мигдалем. Другою половиною крему обмазуємо весь торт. Художньо обсипаємо готовий торт кокосовою стружкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Пломбір»
    Торт «Пломбір»
    Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них
    Зефірний торт
    Зефірний торт
    Зефірний торт - універсальне блюдо для дитячого або дорослого торжества, яке легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Витончений торт з
    Листковий торт - рецепт
    Листковий торт - рецепт
    Рецепт торта з листкового тіста неодмінно знадобиться всім господиням, які люблять радувати гостей смачною домашньою випічкою. І якщо у вас
    Мигдальний торт
    Мигдальний торт
    Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо
    Рецепт рафаелло
    Рецепт рафаелло
    Дивлячись на рекламу цукерок рафаелло, так і хочеться побігти в магазин за заповітної коробочкою і подарувати собі райське насолоду. Але можливість