Вернуться назад Распечатать

Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом
Крем Рафаелло, створений за мотивами однойменних цукерок, перевершує оригінальні ласощі. На відміну від останніх, він складається тільки з натуральних продуктів, висока сполучуваність яких з іншими компонентами, дозволяє йому приймати різну консистенцію і перетворюватися в окремий десерт, начинку або прошарок для тортів.

Як зробити крем, як Рафаелло?


Кокосовий крем робиться легко і просто. Єдина умова - якісні продукти і певна послідовність у приготуванні. Спочатку, масло і білий шоколад розтоплюють на водяній бані і змішують із згущеним молоком. Після, всипають кокосову стружку і вимішують. Знімають з вогню і охолоджують протягом трьох годин.

  • Крем Рафаелло в домашніх умовах вийде набагато смачніше, якщо використовувати масло і згущене молоко високої жирності.

  • Будь-який крем потрібно постійно помішувати, в іншому випадку, він прилипне до дна каструлі і підгорить.

  • Крем-сир і масло для крему повинні бути тільки кімнатної температури.

  • Якщо крем робиться на основі маскарпоне, то його слід використовувати відразу. В остившем вигляді він погано лягає на поверхню і ускладнює роботу.


  • Крем Рафаелло, як в цукерках

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Охочі повторити смак популярних цукерок, можуть зробити крем Рафаелло на вершках. Готувати його простіше нікуди. Все, що потрібно: довести вершки і шоколад до кипіння і остудити. Для гладкості збити масу з маслом. З таким кремом зручно працювати: він повільно гусне, тому їм можна просочити коржі або, через 5 годин охолодження, сформовать цукерки на зразок трюфелів.
    Інгредієнти:

  • білий шоколад - 75 г;

  • вершки 33% - 80 мл;

  • масло - 50 г;

  • сіль - пучку.


  • Приготування

  • Шматочки шоколаду з'єднайте з вершками, доведіть на водяній бані до кипіння і зніміть з вогню.

  • Остудіть, покладіть масло, посоліть і збийте міксером.

  • Охолоджуйте крем вершковий Рафаелло протягом 5 годин.


  • Крем Рафаелло для торта


    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем для торта додасть випічці екзотики і шарму. Для нього буде потрібно мінімум компонентів, а всі приготування полягає в змішуванні коксової стружки зі збитими вершками. Цей крем відрізняється високою стійкістю, щільністю і густотою, тому виріб має просочуватися в холодильнику не менше 10 годин.
    Інгредієнти:

  • вершки 35% - 200 мл;

  • цукрова пудра - 40 г;

  • кокосова стружка - 150 р.


  • Приготування

  • Холодні вершки збийте до пишних піків.

  • Продовжуйте збивати, поступово додаючи пудру.

  • Перемішайте вершкову масу з кокосовою стружкою.

  • Масу не потрібно охолоджувати. Крем Рафаелло для торта в домашніх умовах готовий до роботи відразу.


  • Крем Рафаелло для капкейків

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем для капкейків повинен зберігати стійкість, пишність і ніжність. Крем, що представляє поєднання вершків з шоколадом і кокосовою стружкою, повністю відповідає цим вимогам. Єдина вимога для того, щоб він вийшов однорідним: вершки і шоколад не можна перегрівати, а після остигання все слід збити в пишну масу.
    Інгредієнти:

  • білий шоколад - 100 г;

  • вершки - 260 мл;

  • кокосова стружка - 40 р.


  • Приготування

  • Залийте кокосову стружку вершками, поставте ємність на плиту і доведіть масу до кипіння.

  • Додайте скибочки шоколаду і дочекайтеся його розм'якшення і зніміть з вогню.

  • Перемішайте і відставте крем на кілька годин.

  • Після чого, збийте остиглий крем міксером.

  • Викладіть крем Рафаелло в кондитерський мішок і прикрасьте капкейки.


  • Крем Рафаелло для бісквітного торта

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем для бісквітного торта повинен робити випічку м'якою, соковитою і освіжаючої. В цьому разі ідеальний крем з маскарпоне і згущеного молока. Він наповнить коржі вершковим смаком сиру і приємною солодкістю згущеного молока. Навіть надмірна густота від кокосової стружки не завадить йому якісно просочують пористі, бісквітні коржі.
    Інгредієнти :

  • сир маскарпоне - 400 г;

  • кокосова стружка - 80 г;

  • згущене молоко - 300 р.


  • Приготування

  • Злегка збийте міксером сир маскарпоне.

  • Додайте згущене молоко і кокосову стружку.

  • Акуратно перемішайте.

  • Надішліть крем Рафаелло на годину в холодильник.


  • Заварний крем Рафаелло

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем заварний - одна з варіацій класичного патисьера. Цей готується на молоці без яєць, оскільки присутність кокосової стружки отже робить крем дуже насиченим, а поєднання з вершковим маслом додає йому стійкості та густоти. З цієї причини його часто подають у вигляді окремого десерту або наповнюють тістечка.


    Інгредієнти:

  • стружка кокосова - 150 г;

  • цукрова пудра - 300 г;

  • молоко - 900 мл;

  • масло - 400 р;

  • борошно - 240 г;

  • крохмаль - 45 р.


  • Приготування

  • Змішайте молоко з борошном і крохмалем.

  • Відставте ємність на 15 хвилин.

  • Поставте на плиту, всипте пудру і проваріть 5 хвилин.

  • Зніміть з плити, додайте стружку і перемішайте.

  • Окремо збийте вершкове масло, після чого, введіть його в крем.

  • Поставте крем заварний Рафаелло в холодильник на 30 хвилин.


  • Як зробити крем Рафаелло з вершковим маслом?

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем-чіз - ще один варіант крему Рафаелло для прошарування торта. Зручність цього рецепта полягає у відсутності якої-небудь термообробки. Всі компоненти збиваються і відразу ж наносяться на виріб. Головне, щоб вершковий сир і масло були кімнатної температури: якщо вершковий сир буде холодним - масло розшарується.
    Інгредієнти:

  • вершковий сир - 400 г;

  • масло - 120 г;

  • згущене молоко - 380 г;

  • сухе молоко - 30 г;

  • молоко - 100 мл;

  • кокосова стружка - 80 р.


  • Приготування

  • На маленьких швидкостях міксера збийте вершковий сир з м'яким маслом.

  • Додайте згущене молоко, обидва види молока і кокосову стружку.

  • Збийте до однорідної консистенції і, не охолоджуючи, нанесіть на виріб.


  • Крем Рафаелло з білим шоколадом

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Більшість господинь віддають перевагу коксовий крем з білим шоколадом магазинним виробів. Це цілком обгрунтовано: крем складається тільки з натуральних компонентів (вершків, шоколаду і коксової стружки), просто готується і невибагливий в зберіганні в холодильнику. Їм можна змащувати булочки, подавати як окремий десерт або прикрашати випічку.
    Інгредієнти:

  • вершки - 100 мл;

  • білий шоколад - 100 г;

  • кокосова стружка - 50 р.


  • Приготування

  • Вершки прогрійте на вогні, додайте шоколад і доведіть масу до кипіння.

  • Перемішайте з кокосовою стружкою.

  • Після охолодження, перекладіть в герметичну скляну банку і поставте в холодильник.


  • Крем Рафаелло на молоці

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Крем з кокосовою стружкою різноманітний варіаціями. У більшості рецептів використовується молоко, яке, в поєднання зі стружкою, робить смак крему ідентичним конфетному. Як правило, молоко проварюють разом з загусниками і маслом, додають стружку і отримують аналог заварного крему, придатного для просочення коржів.
    Інгредієнти:

  • молоко - 500 мл;

  • манка - 60 г;

  • кокосова стружка - 200 г;

  • масло - 140 г;

  • цукор - 70 р.


  • Приготування

  • Прогрійте 400 мл молока з маслом і цукром.

  • Інше молоко змішайте з манкою.

  • Як тільки суміш закипить, додайте в крем манку, і варіть 3 хвилини.

  • Додайте кокосову стружку, перемішайте і зніміть з плити.

  • Остудіть і приступайте до просякання випічки.


  • Крем з кокосовою стружкою і згущеним молоком

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Кокосовий крем Рафаелло зі згущеним молоком – класика кондитерии. Згущене молоко - унікальний продукт, з яким і масляні, і вершкові креми набувають ніжність, м'якість і приємну солодкість. У даному рецепті, для більшої стійкості, її прогрівають на вогні і, остудивши, збивають з маслом. В результаті, крем виходить густим, легким і смачним.
    Інгредієнти:

  • згущене молоко - 180 мл;

  • кокосова стружка - 100 г;

  • масло - 170 г;

  • вершки - 170 г;

  • цукор - 150 р.


  • Приготування

  • З'єднайте згущене молоко, вершки, цукор і стружку.

  • Поставте ємність на плиту і прогрійте на вогні до повного розчинення цукру.

  • Перемішайте і охолодіть.

  • Окремо збийте міксером масло.

  • Додайте масло в крем і ще раз збийте.


  • Крем з кокосового молока

    Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом

    Крем Рафаелло - рецепт, який дозволяє максимально відтворити популярні цукерки. Зробити це можна тільки за допомогою кокосового молока, його жирність і делікатний смак, в поєднанні з крем-сиром, кокосовою стружкою і лікером, дозволяють отримати легкий, ніжний і повітряний крем ідентичний цукеркової начинці.
    Інгредієнти:

  • кокосове молоко - 400 мл;

  • маскарпоне - 250 г;

  • желатин (листи) - 10 г;

  • вода - 250 мл;

  • кокосова стружка - 40 г;

  • цукор - 180 г;

  • кокосовий лікер - 20 мл


  • Приготування

  • Замочіть желатин у воді на 5 хвилин.

  • Доведіть кокосове молоко з цукром до кипіння.

  • Зніміть з вогню, додайте віджатий желатин і добре перемішайте.

  • Введіть вершковий сир, лікер і кокосову стружку.

  • Збийте крем до однорідності і промажте торт.