Крем Рафаелло, створений за мотивами однойменних цукерок, перевершує оригінальні ласощі. На відміну від останніх, він складається тільки з натуральних продуктів, висока сполучуваність яких з іншими компонентами, дозволяє йому приймати різну консистенцію і перетворюватися в окремий десерт, начинку або прошарок для тортів.
Як зробити крем, як Рафаелло?
Кокосовий крем робиться легко і просто. Єдина умова - якісні продукти і певна послідовність у приготуванні. Спочатку, масло і білий шоколад розтоплюють на водяній бані і змішують із згущеним молоком. Після, всипають кокосову стружку і вимішують. Знімають з вогню і охолоджують протягом трьох годин.
Крем Рафаелло в домашніх умовах вийде набагато смачніше, якщо використовувати масло і згущене молоко високої жирності. Будь-який крем потрібно постійно помішувати, в іншому випадку, він прилипне до дна каструлі і підгорить. Крем-сир і масло для крему повинні бути тільки кімнатної температури. Якщо крем робиться на основі маскарпоне, то його слід використовувати відразу. В остившем вигляді він погано лягає на поверхню і ускладнює роботу. Крем Рафаелло, як в цукерках
Охочі повторити смак популярних цукерок, можуть зробити крем Рафаелло на вершках. Готувати його простіше нікуди. Все, що потрібно: довести вершки і шоколад до кипіння і остудити. Для гладкості збити масу з маслом. З таким кремом зручно працювати: він повільно гусне, тому їм можна просочити коржі або, через 5 годин охолодження, сформовать цукерки на зразок трюфелів.
Інгредієнти:
білий шоколад - 75 г; вершки 33% - 80 мл; масло - 50 г; сіль - пучку. Приготування
Шматочки шоколаду з'єднайте з вершками, доведіть на водяній бані до кипіння і зніміть з вогню. Остудіть, покладіть масло, посоліть і збийте міксером. Охолоджуйте крем вершковий Рафаелло протягом 5 годин. Крем Рафаелло для торта
Кокосовий крем для торта додасть випічці екзотики і шарму. Для нього буде потрібно мінімум компонентів, а всі приготування полягає в змішуванні коксової стружки зі збитими вершками. Цей крем відрізняється високою стійкістю, щільністю і густотою, тому виріб має просочуватися в холодильнику не менше 10 годин.
Інгредієнти:
вершки 35% - 200 мл; цукрова пудра - 40 г; кокосова стружка - 150 р. Приготування
Холодні вершки збийте до пишних піків. Продовжуйте збивати, поступово додаючи пудру. Перемішайте вершкову масу з кокосовою стружкою. Масу не потрібно охолоджувати. Крем Рафаелло для торта в домашніх умовах готовий до роботи відразу. Крем Рафаелло для капкейків
Кокосовий крем для капкейків повинен зберігати стійкість, пишність і ніжність. Крем, що представляє поєднання вершків з шоколадом і кокосовою стружкою, повністю відповідає цим вимогам. Єдина вимога для того, щоб він вийшов однорідним: вершки і шоколад не можна перегрівати, а після остигання все слід збити в пишну масу.
Інгредієнти:
білий шоколад - 100 г; вершки - 260 мл; кокосова стружка - 40 р. Приготування
Залийте кокосову стружку вершками, поставте ємність на плиту і доведіть масу до кипіння. Додайте скибочки шоколаду і дочекайтеся його розм'якшення і зніміть з вогню. Перемішайте і відставте крем на кілька годин. Після чого, збийте остиглий крем міксером. Викладіть крем Рафаелло в кондитерський мішок і прикрасьте капкейки. Крем Рафаелло для бісквітного торта
Кокосовий крем для бісквітного торта повинен робити випічку м'якою, соковитою і освіжаючої. В цьому разі ідеальний крем з маскарпоне і згущеного молока. Він наповнить коржі вершковим смаком сиру і приємною солодкістю згущеного молока. Навіть надмірна густота від кокосової стружки не завадить йому якісно просочують пористі, бісквітні коржі.
Інгредієнти :
сир маскарпоне - 400 г; кокосова стружка - 80 г; згущене молоко - 300 р. Приготування
Злегка збийте міксером сир маскарпоне. Додайте згущене молоко і кокосову стружку. Акуратно перемішайте. Надішліть крем Рафаелло на годину в холодильник. Заварний крем Рафаелло
Кокосовий крем заварний - одна з варіацій класичного патисьера. Цей готується на молоці без яєць, оскільки присутність кокосової стружки отже робить крем дуже насиченим, а поєднання з вершковим маслом додає йому стійкості та густоти. З цієї причини його часто подають у вигляді окремого десерту або наповнюють тістечка.
Інгредієнти:
стружка кокосова - 150 г; цукрова пудра - 300 г; молоко - 900 мл; масло - 400 р; борошно - 240 г; крохмаль - 45 р. Приготування
Змішайте молоко з борошном і крохмалем. Відставте ємність на 15 хвилин. Поставте на плиту, всипте пудру і проваріть 5 хвилин. Зніміть з плити, додайте стружку і перемішайте. Окремо збийте вершкове масло, після чого, введіть його в крем. Поставте крем заварний Рафаелло в холодильник на 30 хвилин. Як зробити крем Рафаелло з вершковим маслом?
Кокосовий крем-чіз - ще один варіант крему Рафаелло для прошарування торта. Зручність цього рецепта полягає у відсутності якої-небудь термообробки. Всі компоненти збиваються і відразу ж наносяться на виріб. Головне, щоб вершковий сир і масло були кімнатної температури: якщо вершковий сир буде холодним - масло розшарується.
Інгредієнти:
вершковий сир - 400 г; масло - 120 г; згущене молоко - 380 г; сухе молоко - 30 г; молоко - 100 мл; кокосова стружка - 80 р. Приготування
На маленьких швидкостях міксера збийте вершковий сир з м'яким маслом. Додайте згущене молоко, обидва види молока і кокосову стружку. Збийте до однорідної консистенції і, не охолоджуючи, нанесіть на виріб. Крем Рафаелло з білим шоколадом
Більшість господинь віддають перевагу коксовий крем з білим шоколадом магазинним виробів. Це цілком обгрунтовано: крем складається тільки з натуральних компонентів (вершків, шоколаду і коксової стружки), просто готується і невибагливий в зберіганні в холодильнику. Їм можна змащувати булочки, подавати як окремий десерт або прикрашати випічку.
Інгредієнти:
вершки - 100 мл; білий шоколад - 100 г; кокосова стружка - 50 р. Приготування
Вершки прогрійте на вогні, додайте шоколад і доведіть масу до кипіння. Перемішайте з кокосовою стружкою. Після охолодження, перекладіть в герметичну скляну банку і поставте в холодильник. Крем Рафаелло на молоці
Крем з кокосовою стружкою різноманітний варіаціями. У більшості рецептів використовується молоко, яке, в поєднання зі стружкою, робить смак крему ідентичним конфетному. Як правило, молоко проварюють разом з загусниками і маслом, додають стружку і отримують аналог заварного крему, придатного для просочення коржів.
Інгредієнти:
молоко - 500 мл; манка - 60 г; кокосова стружка - 200 г; масло - 140 г; цукор - 70 р. Приготування
Прогрійте 400 мл молока з маслом і цукром. Інше молоко змішайте з манкою. Як тільки суміш закипить, додайте в крем манку, і варіть 3 хвилини. Додайте кокосову стружку, перемішайте і зніміть з плити. Остудіть і приступайте до просякання випічки. Крем з кокосовою стружкою і згущеним молоком
Кокосовий крем Рафаелло зі згущеним молоком – класика кондитерии. Згущене молоко - унікальний продукт, з яким і масляні, і вершкові креми набувають ніжність, м'якість і приємну солодкість. У даному рецепті, для більшої стійкості, її прогрівають на вогні і, остудивши, збивають з маслом. В результаті, крем виходить густим, легким і смачним.
Інгредієнти:
згущене молоко - 180 мл; кокосова стружка - 100 г; масло - 170 г; вершки - 170 г; цукор - 150 р. Приготування
З'єднайте згущене молоко, вершки, цукор і стружку. Поставте ємність на плиту і прогрійте на вогні до повного розчинення цукру. Перемішайте і охолодіть. Окремо збийте міксером масло. Додайте масло в крем і ще раз збийте. Крем з кокосового молока
Крем Рафаелло - рецепт, який дозволяє максимально відтворити популярні цукерки. Зробити це можна тільки за допомогою кокосового молока, його жирність і делікатний смак, в поєднанні з крем-сиром, кокосовою стружкою і лікером, дозволяють отримати легкий, ніжний і повітряний крем ідентичний цукеркової начинці.
Інгредієнти:
кокосове молоко - 400 мл; маскарпоне - 250 г; желатин (листи) - 10 г; вода - 250 мл; кокосова стружка - 40 г; цукор - 180 г; кокосовий лікер - 20 мл Приготування
Замочіть желатин у воді на 5 хвилин. Доведіть кокосове молоко з цукром до кипіння. Зніміть з вогню, додайте віджатий желатин і добре перемішайте. Введіть вершковий сир, лікер і кокосову стружку. Збийте крем до однорідності і промажте торт.