» » Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста
Пиріг з яблуками на швидку руку – рецепт, який завжди виручає, якщо гості на порозі або просто захотілося поласувати солодким частуванням до чаю. Варіантів вдалою випічки багато, кожен кулінар зможе вибрати відповідний під особисті можливості і смакові пристрасті домашніх їдців.

Як швидко спекти пиріг з яблуками?


Спекти швидкий пиріг з яблуками можна, застосувавши улюблений рецепт тесту або зовсім використовувати покупної напівфабрикат. Для начинки застосовують свіжі фрукти, варення, доповнюють сухофруктами, горіхами, спеціями.

  • Самий простий пиріг з яблуками – з листкового тіста, його можна купити в будь-якому магазині. Оформляють випічку у вигляді тарти, рулетів, косичок.

  • Пісочний варіант тесту хороший тим, що можна застосувати і варення та соковиті яблука: основа утримає соковиту начинку.

  • Печуть простий пиріг з яблуками в духовці, мультиварці, МІКРОХВИЛЬОВІ печі, а на сковороді можна зробити смачний Татен.

  • Для будь-якого варіанту тесту підійде оригінальна начинка, приготовлена безпосередньо перед випічкою: часточки яблук пасерують на сковороді з маслом і цукром. Додають горіхи, трохи меду і корицю. Виходить карамельна начинка з м'якими фруктовими шматочками.


  • Пиріг «Шарлотка з яблуками - простий рецепт

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Найвідоміший пиріг з яблуками на швидку руку – рецепт «Шарлотки». З безлічі варіантів приготування ласощів, класичний вважається найбільш вдалим і нескладним. Яблука потрібно вибирати кисло-солодкі або зимових сортів, при бажанні посипати їх корицею, але це не обов'язково. Форму для випічки застосовують 22 см, якщо в розпорядженні ємність більшого розміру, час випікання зменшується на 10 хвилин.
    Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • цукор – 150 г;

  • борошно – 1 ст.;

  • м'яке масло – 100 г;

  • розпушувач, ванілін;

  • яблука – 3 шт.


  • Приготування

  • Збити яйця в пишну піну, підсипаючи цукор.

  • Ввести муку з розпушувачем і ваніліном.

  • Додати м'яке масло, збити тісто в гладкий пишний крем.

  • В промасленим формі розподілити яблучні дольки, вилити тісто.

  • Випікати простий пиріг з яблуками 40 хвилин при 180 градусах.


  • Пісочний пиріг з яблуками - простий рецепт


    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Щоб спекти пісочний пиріг з яблук швидко і смачно можна не слідувати правилам виготовлення класичного тесту, в результаті вийде випічка з більш м'яким і пухким коржем. Для цікавого присмаку в основу можна кинути лимонної цедри, а начинку приготувати, підсмаживши фрукти з горіхами на сковороді з цукром і медом.
    Інгредієнти:

  • яблука – 4 шт.;

  • цукор тростинний – 3 ст. л.;

  • масло – 30 г;

  • подрібнені горіхи – 1/2 ст.;

  • кориця – 1 ч. л.;

  • яйця – 2 шт.;

  • цукор – 100 г;

  • борошно – 2 ст.;

  • масло вершкове – 100 г;

  • ванілін і розпушувач;

  • лимонна цедра – 1 ст. л.


  • Приготування

  • На сковороді з олією підсмажити яблучні дольки до прозорості, кинути цукор, корицю і горіхи. Помішуючи томити 3-5 хвилин. Повністю охолодити.

  • З'єднати масло і цукор, додати яйця.

  • Всипати борошно, розпушувач, ваніль, цедру, замісити туге тісто.

  • Більшу частину тіста розподілити у формі з бортами, викласти на чинку.

  • Прикрасити рештою тіста, випікати 25-30 хвилин при 190.


  • Пиріг з гарбузом та яблуками - простий рецепт

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Пишний пиріг з яблуками і гарбузом на швидку руку, рецепт якого далі запропоновано, примітний тим, що тісто готується з тертими плодами, тому корж вийде дуже соковитий і пористий. У склад додають суміш подрібнених горіхів, що робить м'якуш ще більш пухким. Для випікання знадобиться форма 22 див.
    Інгредієнти:

  • гарбуз – 350 г;

  • яблука – 2 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • цукор – 170 г;

  • борошно – 15 склянки;

  • вершкове масло (розтоплене) – 100 г;

  • кефір – 100 мл;

  • розпушувач, ванілін.


  • Приготування

  • Яблука очистити, одне натерти на крупну тертці, віджати сік, змішати з 300 г тертої м'якоттю гарбуза.

  • Збити яйця з цукром, додати масло, потім кефір і ванілін.

  • З'єднати з гарбузово-яблучним пюре.

  • Кинути розпушувач, всипаючи борошно замішувати не густе тісто.

  • У форму вилити основу, зверху викласти часточки залишилася гарбуза і яблука.

  • Випікається швидкий пиріг з яблуками на кефірі 30 хвилин при 190 градусах.


  • Пиріг з бананом та яблуком - простий рецепт

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Незвичайно смачний і швидкий пиріг з яблуками і бананом припаде до душі всім ласунам. У рецепті вказано ром, його можна замінити іншим ароматним алкоголем, а якщо застосування таких ароматизаторів неприйнятно, можна в начинку додати небагато, щоб надати випічці особливого незвичайного присмаку.
    Інгредієнти:

  • пісочне тісто – 600 г;

  • цукор – 1 ст. л.;

  • ром – 100 мл;

  • ванілін;

  • яблука – 4 шт.;

  • банани – 2 шт.;

  • яблучний джем – 1/2 ст.;

  • кориця – 1 ч. л.


  • Приготування

  • Тісто розкачати, викласти у форму, помістити вантаж з квасолі. Випікати 15 хвилин при 220 градусах.

  • Дістати корж, повністю охолодити, прибравши вантаж.

  • На сковороді з олією спасерувати 2 часточки яблук. Всипати цукор і ваніль, томити 3 хвилини.

  • Влити те, готувати ще 5 хвилин.

  • Кинути гуртки бананів. Перемішати і охолодити начинку.

  • Викласти фруктову масу на корж, розподілити зверху залишилися часточки яблук.

  • Посипати цукром і корицею, випікати 50 хвилин при 180.

  • На гарячий пиріг нанести джем, охолодити перед подачею.


  • Пиріг з сиром і яблуками - простий рецепт

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Простий пиріг з сиром і яблуками – хороший варіант смачного і м'якого частування до чаю. Особливістю даного рецепту є те, що сир додається безпосередньо в тісто, а фрукти застосовують свіжі в якості начинки. Завдяки такому варіанту приготування основи, виріб довго залишається м'яким і на наступний день не черствіє.


    Інгредієнти:

  • сир – 300 г;

  • борошно – 2 ст.;

  • яйця – 2 шт.;

  • рослинне масло – 5 ст. л.;

  • розпушувач;

  • цедра одного апельсина;

  • яблука – 2 шт.;

  • тростинний цукор – 2 ст. л.;

  • кориця.


  • Приготування

  • Сир розтерти з яйцями, цукром. Ввести масло, розпушувач, цедру.

  • Всипати борошно, замісити тісто, 2/3 розподілити у формі з бортами.

  • Викласти яблучні дольки, посипати коричневим цукром і корицею.

  • Прикрасити рештою тіста.

  • Випікати 35 хвилин при 180 градусах.


  • Швидкий дріжджовий пиріг з яблуками

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Простий дріжджовий пиріг з яблуками можна приготувати безопарним методом, але дати тісту підрости все ж треба, щоб дріжджі активувалися. Готується така основа на кефірі, важливо взяти свіжий, щоб кислота не знизила дію дріжджів. Для впевненості в пишному результаті до складу основи додають ложку розпушувача.
    Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • кефір – 200 мл;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • розпушувач – 1 ч. л.;

  • масло вершкове – 50 г;

  • борошно – 500-600 г;

  • цукор – 150 г;

  • яблука – 3 шт.


  • Приготування

  • В теплому кефірі розчинити дріжджі і ложку цукру, залишити для реакції на 10 хвилин.

  • З'єднати яйця з маслом, цукром і розпушувачем, ввести кефірно-дріжджову суміш.

  • Всипати борошно, замішуючи м'яке тісто.

  • Накрити, прибрати в тепло до збільшення в 2 рази.

  • Розділити на 2 частини, більшу викласти у форму, розкласти яблучні дольки, посипати цукром.

  • Прикрасити рештою тіста, випікати 35 хвилин при 190.


  • Простий листковий пиріг з яблуками

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Смачний і швидкий пиріг з яблуками і корицею можна зробити з листкового дріжджового тіста і оформити у вигляді штруделя. Для наближення до класичного смаку знадобиться ще родзинки, подрібнені горіхи і тростинний цукор, весь виріб згорнути рулетом і недовго випікається. Подають таке ласощі теплим, в компанії кульки ванільного морозива.
    Інгредієнти:

  • тісто – 500 г;

  • яблука – 3 шт.;

  • м'яке масло – 50 г;

  • панірувальні сухарі – 1/2 ст.;

  • подрібнені горіхи – 2 жмені;

  • цукор тростинний – 3 ст. л.;

  • кориця – 2 ч. л.;

  • родзинки – 50 г;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Розкачати тісто, змастити м'яким маслом, посипають паніровкою.

  • Яблука порізати кубиками, посипати корицею і цукром, перемішати з родзинками і горіхами.

  • Викласти начинку поверх панірування, щільно згорнути рулетом.

  • Зверху зробити 3-4 надрізу, змастити жовтком.

  • Випікати 40 хвилин при 190.


  • Бісквітний пиріг з яблуками - простий рецепт

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Простий і смачний рецепт пирога з яблуками запропонований далі, його основа готується з бісквітного тіста . Щоб корж вийшов правильної форми, пишним і мелкопористым, потрібно добре збити білки з пудрою і вводити безе в основу дуже акуратно. Для впевненості в пишному результаті можна додати розпушувач.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра і борошно – 1 ст.;

  • яйця - 3 шт.;

  • розпушувач – 1 ч. л.;

  • яблука – 3 шт.;

  • тростинний цукор – 1 ст. л.


  • Приготування

  • Яблука порізати, викласти на дно форми і посипати цукром.

  • Збити білки з пудрою до стійких піків.

  • Збити жовтки, акуратно з'єднати з безе.

  • Просіяти борошно з розпушувачем, ввести в тісто, перемішуючи лопаткою знизу-вгору.

  • Вилити тісто поверх яблук.

  • Випікати 1 годину при 170 градусах.


  • Простий пиріг з яблуками в мультиварці

    Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста

    Найшвидший пиріг з яблуками в мультиварці – заливний. Тісто можна зробити на кефірі, сметані чи кисляку, в будь-якому випадку вийде пишний, дуже високий корж з соковитою фруктової прошарком. Яблука можна додати і в основу тесту, порізавши дрібним кубиком. Для красивої поверхні можна викласти яблучні тонкі слайсы і посипати сумішшю цукру і кориці.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • сметана – 1/2 ст.;

  • цукор – 150 г;

  • масло – 70 г;

  • борошно – 1 ст.;

  • розпушувач, ванілін;

  • яблука – 3 шт.;

  • тростинний цукор – 2 ст. л.;

  • кориця 1 ст. л.


  • Приготування

  • Збити яйця з цукром, додати масло і сметану.

  • Кинути розпушувач, ванілін, всипати борошно.

  • Яблука порізати на дольки.

  • У чашу вилити половину тіста, викласти половину яблук, посипати цукром.

  • Вилити залишок тіста, розкласти залишилися шматочки, посипати цукром і корицею.

  • Зняти клапан для пари, готувати на «Випікання» 1 год.
    Додав: admin | 25-03-2018, 16:58
    Переглядів: 21