Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста
Пиріг з яблуками на швидку руку – рецепт, який завжди виручає, якщо гості на порозі або просто захотілося поласувати солодким частуванням до чаю. Варіантів вдалою випічки багато, кожен кулінар зможе вибрати відповідний під особисті можливості і смакові пристрасті домашніх їдців.
Спекти швидкий пиріг з яблуками можна, застосувавши улюблений рецепт тесту або зовсім використовувати покупної напівфабрикат. Для начинки застосовують свіжі фрукти, варення, доповнюють сухофруктами, горіхами, спеціями.
Самий простий пиріг з яблуками – з листкового тіста, його можна купити в будь-якому магазині. Оформляють випічку у вигляді тарти, рулетів, косичок.
Пісочний варіант тесту хороший тим, що можна застосувати і варення та соковиті яблука: основа утримає соковиту начинку.
Печуть простий пиріг з яблуками в духовці, мультиварці, МІКРОХВИЛЬОВІ печі, а на сковороді можна зробити смачний Татен.
Для будь-якого варіанту тесту підійде оригінальна начинка, приготовлена безпосередньо перед випічкою: часточки яблук пасерують на сковороді з маслом і цукром. Додають горіхи, трохи меду і корицю. Виходить карамельна начинка з м'якими фруктовими шматочками.
Найвідоміший пиріг з яблуками на швидку руку – рецепт «Шарлотки». З безлічі варіантів приготування ласощів, класичний вважається найбільш вдалим і нескладним. Яблука потрібно вибирати кисло-солодкі або зимових сортів, при бажанні посипати їх корицею, але це не обов'язково. Форму для випічки застосовують 22 см, якщо в розпорядженні ємність більшого розміру, час випікання зменшується на 10 хвилин.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
цукор – 150 г;
борошно – 1 ст.;
м'яке масло – 100 г;
розпушувач, ванілін;
яблука – 3 шт.
Приготування
Збити яйця в пишну піну, підсипаючи цукор.
Ввести муку з розпушувачем і ваніліном.
Додати м'яке масло, збити тісто в гладкий пишний крем.
В промасленим формі розподілити яблучні дольки, вилити тісто.
Випікати простий пиріг з яблуками 40 хвилин при 180 градусах.
Щоб спекти пісочний пиріг з яблук швидко і смачно можна не слідувати правилам виготовлення класичного тесту, в результаті вийде випічка з більш м'яким і пухким коржем. Для цікавого присмаку в основу можна кинути лимонної цедри, а начинку приготувати, підсмаживши фрукти з горіхами на сковороді з цукром і медом.
Інгредієнти:
яблука – 4 шт.;
цукор тростинний – 3 ст. л.;
масло – 30 г;
подрібнені горіхи – 1/2 ст.;
кориця – 1 ч. л.;
яйця – 2 шт.;
цукор – 100 г;
борошно – 2 ст.;
масло вершкове – 100 г;
ванілін і розпушувач;
лимонна цедра – 1 ст. л.
Приготування
На сковороді з олією підсмажити яблучні дольки до прозорості, кинути цукор, корицю і горіхи. Помішуючи томити 3-5 хвилин. Повністю охолодити.
З'єднати масло і цукор, додати яйця.
Всипати борошно, розпушувач, ваніль, цедру, замісити туге тісто.
Більшу частину тіста розподілити у формі з бортами, викласти на чинку.
Прикрасити рештою тіста, випікати 25-30 хвилин при 190.
Пишний пиріг з яблуками і гарбузом на швидку руку, рецепт якого далі запропоновано, примітний тим, що тісто готується з тертими плодами, тому корж вийде дуже соковитий і пористий. У склад додають суміш подрібнених горіхів, що робить м'якуш ще більш пухким. Для випікання знадобиться форма 22 див.
Інгредієнти:
гарбуз – 350 г;
яблука – 2 шт.;
яйця – 3 шт.;
цукор – 170 г;
борошно – 15 склянки;
вершкове масло (розтоплене) – 100 г;
кефір – 100 мл;
розпушувач, ванілін.
Приготування
Яблука очистити, одне натерти на крупну тертці, віджати сік, змішати з 300 г тертої м'якоттю гарбуза.
Збити яйця з цукром, додати масло, потім кефір і ванілін.
З'єднати з гарбузово-яблучним пюре.
Кинути розпушувач, всипаючи борошно замішувати не густе тісто.
У форму вилити основу, зверху викласти часточки залишилася гарбуза і яблука.
Випікається швидкий пиріг з яблуками на кефірі 30 хвилин при 190 градусах.
Незвичайно смачний і швидкий пиріг з яблуками і бананом припаде до душі всім ласунам. У рецепті вказано ром, його можна замінити іншим ароматним алкоголем, а якщо застосування таких ароматизаторів неприйнятно, можна в начинку додати небагато, щоб надати випічці особливого незвичайного присмаку.
Інгредієнти:
пісочне тісто – 600 г;
цукор – 1 ст. л.;
ром – 100 мл;
ванілін;
яблука – 4 шт.;
банани – 2 шт.;
яблучний джем – 1/2 ст.;
кориця – 1 ч. л.
Приготування
Тісто розкачати, викласти у форму, помістити вантаж з квасолі. Випікати 15 хвилин при 220 градусах.
Дістати корж, повністю охолодити, прибравши вантаж.
На сковороді з олією спасерувати 2 часточки яблук. Всипати цукор і ваніль, томити 3 хвилини.
Влити те, готувати ще 5 хвилин.
Кинути гуртки бананів. Перемішати і охолодити начинку.
Викласти фруктову масу на корж, розподілити зверху залишилися часточки яблук.
Посипати цукром і корицею, випікати 50 хвилин при 180.
На гарячий пиріг нанести джем, охолодити перед подачею.
Простий пиріг з сиром і яблуками – хороший варіант смачного і м'якого частування до чаю. Особливістю даного рецепту є те, що сир додається безпосередньо в тісто, а фрукти застосовують свіжі в якості начинки. Завдяки такому варіанту приготування основи, виріб довго залишається м'яким і на наступний день не черствіє.
Інгредієнти:
сир – 300 г;
борошно – 2 ст.;
яйця – 2 шт.;
рослинне масло – 5 ст. л.;
розпушувач;
цедра одного апельсина;
яблука – 2 шт.;
тростинний цукор – 2 ст. л.;
кориця.
Приготування
Сир розтерти з яйцями, цукром. Ввести масло, розпушувач, цедру.
Всипати борошно, замісити тісто, 2/3 розподілити у формі з бортами.
Викласти яблучні дольки, посипати коричневим цукром і корицею.
Прикрасити рештою тіста.
Випікати 35 хвилин при 180 градусах.
Простий дріжджовий пиріг з яблуками можна приготувати безопарним методом, але дати тісту підрости все ж треба, щоб дріжджі активувалися. Готується така основа на кефірі, важливо взяти свіжий, щоб кислота не знизила дію дріжджів. Для впевненості в пишному результаті до складу основи додають ложку розпушувача.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
кефір – 200 мл;
сухі дріжджі – 10 г;
розпушувач – 1 ч. л.;
масло вершкове – 50 г;
борошно – 500-600 г;
цукор – 150 г;
яблука – 3 шт.
Приготування
В теплому кефірі розчинити дріжджі і ложку цукру, залишити для реакції на 10 хвилин.
З'єднати яйця з маслом, цукром і розпушувачем, ввести кефірно-дріжджову суміш.
Всипати борошно, замішуючи м'яке тісто.
Накрити, прибрати в тепло до збільшення в 2 рази.
Розділити на 2 частини, більшу викласти у форму, розкласти яблучні дольки, посипати цукром.
Прикрасити рештою тіста, випікати 35 хвилин при 190.
Смачний і швидкий пиріг з яблуками і корицею можна зробити з листкового дріжджового тіста і оформити у вигляді штруделя. Для наближення до класичного смаку знадобиться ще родзинки, подрібнені горіхи і тростинний цукор, весь виріб згорнути рулетом і недовго випікається. Подають таке ласощі теплим, в компанії кульки ванільного морозива.
Інгредієнти:
тісто – 500 г;
яблука – 3 шт.;
м'яке масло – 50 г;
панірувальні сухарі – 1/2 ст.;
подрібнені горіхи – 2 жмені;
цукор тростинний – 3 ст. л.;
кориця – 2 ч. л.;
родзинки – 50 г;
жовток – 1 шт.
Приготування
Розкачати тісто, змастити м'яким маслом, посипають паніровкою.
Яблука порізати кубиками, посипати корицею і цукром, перемішати з родзинками і горіхами.
Викласти начинку поверх панірування, щільно згорнути рулетом.
Зверху зробити 3-4 надрізу, змастити жовтком.
Випікати 40 хвилин при 190.
Простий і смачний рецепт пирога з яблуками запропонований далі, його основа готується з бісквітного тіста . Щоб корж вийшов правильної форми, пишним і мелкопористым, потрібно добре збити білки з пудрою і вводити безе в основу дуже акуратно. Для впевненості в пишному результаті можна додати розпушувач.
Інгредієнти:
цукрова пудра і борошно – 1 ст.;
яйця - 3 шт.;
розпушувач – 1 ч. л.;
яблука – 3 шт.;
тростинний цукор – 1 ст. л.
Приготування
Яблука порізати, викласти на дно форми і посипати цукром.
Збити білки з пудрою до стійких піків.
Збити жовтки, акуратно з'єднати з безе.
Просіяти борошно з розпушувачем, ввести в тісто, перемішуючи лопаткою знизу-вгору.
Вилити тісто поверх яблук.
Випікати 1 годину при 170 градусах.
Найшвидший пиріг з яблуками в мультиварці – заливний. Тісто можна зробити на кефірі, сметані чи кисляку, в будь-якому випадку вийде пишний, дуже високий корж з соковитою фруктової прошарком. Яблука можна додати і в основу тесту, порізавши дрібним кубиком. Для красивої поверхні можна викласти яблучні тонкі слайсы і посипати сумішшю цукру і кориці.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
сметана – 1/2 ст.;
цукор – 150 г;
масло – 70 г;
борошно – 1 ст.;
розпушувач, ванілін;
яблука – 3 шт.;
тростинний цукор – 2 ст. л.;
кориця 1 ст. л.
Приготування
Збити яйця з цукром, додати масло і сметану.
Кинути розпушувач, ванілін, всипати борошно.
Яблука порізати на дольки.
У чашу вилити половину тіста, викласти половину яблук, посипати цукром.
Вилити залишок тіста, розкласти залишилися шматочки, посипати цукром і корицею.
Зняти клапан для пари, готувати на «Випікання» 1 год.
Як швидко спекти пиріг з яблуками?
Спекти швидкий пиріг з яблуками можна, застосувавши улюблений рецепт тесту або зовсім використовувати покупної напівфабрикат. Для начинки застосовують свіжі фрукти, варення, доповнюють сухофруктами, горіхами, спеціями.
Пиріг «Шарлотка з яблуками - простий рецепт
Найвідоміший пиріг з яблуками на швидку руку – рецепт «Шарлотки». З безлічі варіантів приготування ласощів, класичний вважається найбільш вдалим і нескладним. Яблука потрібно вибирати кисло-солодкі або зимових сортів, при бажанні посипати їх корицею, але це не обов'язково. Форму для випічки застосовують 22 см, якщо в розпорядженні ємність більшого розміру, час випікання зменшується на 10 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Пісочний пиріг з яблуками - простий рецепт
Щоб спекти пісочний пиріг з яблук швидко і смачно можна не слідувати правилам виготовлення класичного тесту, в результаті вийде випічка з більш м'яким і пухким коржем. Для цікавого присмаку в основу можна кинути лимонної цедри, а начинку приготувати, підсмаживши фрукти з горіхами на сковороді з цукром і медом.
Інгредієнти:
Приготування
Пиріг з гарбузом та яблуками - простий рецепт
Пишний пиріг з яблуками і гарбузом на швидку руку, рецепт якого далі запропоновано, примітний тим, що тісто готується з тертими плодами, тому корж вийде дуже соковитий і пористий. У склад додають суміш подрібнених горіхів, що робить м'якуш ще більш пухким. Для випікання знадобиться форма 22 див.
Інгредієнти:
Приготування
Пиріг з бананом та яблуком - простий рецепт
Незвичайно смачний і швидкий пиріг з яблуками і бананом припаде до душі всім ласунам. У рецепті вказано ром, його можна замінити іншим ароматним алкоголем, а якщо застосування таких ароматизаторів неприйнятно, можна в начинку додати небагато, щоб надати випічці особливого незвичайного присмаку.
Інгредієнти:
Приготування
Пиріг з сиром і яблуками - простий рецепт
Простий пиріг з сиром і яблуками – хороший варіант смачного і м'якого частування до чаю. Особливістю даного рецепту є те, що сир додається безпосередньо в тісто, а фрукти застосовують свіжі в якості начинки. Завдяки такому варіанту приготування основи, виріб довго залишається м'яким і на наступний день не черствіє.
Інгредієнти:
Приготування
Швидкий дріжджовий пиріг з яблуками
Простий дріжджовий пиріг з яблуками можна приготувати безопарним методом, але дати тісту підрости все ж треба, щоб дріжджі активувалися. Готується така основа на кефірі, важливо взяти свіжий, щоб кислота не знизила дію дріжджів. Для впевненості в пишному результаті до складу основи додають ложку розпушувача.
Інгредієнти:
Приготування
Простий листковий пиріг з яблуками
Смачний і швидкий пиріг з яблуками і корицею можна зробити з листкового дріжджового тіста і оформити у вигляді штруделя. Для наближення до класичного смаку знадобиться ще родзинки, подрібнені горіхи і тростинний цукор, весь виріб згорнути рулетом і недовго випікається. Подають таке ласощі теплим, в компанії кульки ванільного морозива.
Інгредієнти:
Приготування
Бісквітний пиріг з яблуками - простий рецепт
Простий і смачний рецепт пирога з яблуками запропонований далі, його основа готується з бісквітного тіста . Щоб корж вийшов правильної форми, пишним і мелкопористым, потрібно добре збити білки з пудрою і вводити безе в основу дуже акуратно. Для впевненості в пишному результаті можна додати розпушувач.
Інгредієнти:
Приготування
Простий пиріг з яблуками в мультиварці
Найшвидший пиріг з яблуками в мультиварці – заливний. Тісто можна зробити на кефірі, сметані чи кисляку, в будь-якому випадку вийде пишний, дуже високий корж з соковитою фруктової прошарком. Яблука можна додати і в основу тесту, порізавши дрібним кубиком. Для красивої поверхні можна викласти яблучні тонкі слайсы і посипати сумішшю цукру і кориці.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з яблуками на кефірі в духовці або в мультиварці - швидкі рецепти з різного тіста
Спекти пиріг з яблуками на кефірі під силу кожному новачкові в кондитерській справі, адже процес не вимагає особливої майстерності. Готується страва
Пиріг з варенням з пісочного, листкового, дріжджового і заливного тесту - рецепти в духовці, мікрохвильовій печі і мультиварці
Відмінний варіант домашньої випічки – пиріг з варенням, який можна приготувати, застосувавши будь-який рецепт тіста і наповнивши різними видами джему
Пиріг з чорницею замороженою, свіжою і з варенням - рецепти з пісочного, листкового дріжджового тіста
Пиріг з чорницею - смачне частування, яке можна готувати страви на швидку руку до домашнього чаювання або застосувати більш складний рецепт і подати
Випічка на кефірі - рецепти лепешняки без борошна, яблучного пирога, рогаликів і хліба в хлібопічці
Випічка на кефірі - найпоширеніший варіант приготування домашніх страв, рецепти такого тесту гранично прості й зрозумілі кожному кулінару, навіть
Пиріг з курагою, родзинками, чорносливом, в духовці і в мультиварці з дріжджового, пісочного, листкового тіста
Пиріг з курагою може деяким кулінарам здатися занадто простою і нудною справою. Але, якщо застосувати хороший рецепт тіста, урізноманітнити начинку
Манник на кефірі в мультиварці - рецепти без борошна або яєць, з родзинками, яблуками і вишнею
Приготований маннік на кефірі в мультиварці – кращий спосіб без клопоту нагодувати домашніх ласунів відмінною пишною випічкою. Рецепти можна