» » Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки
Тістечко «Наполеон» - альтернатива популярному однойменному ласощів. Десерт не поступається добротному «родичу» побудовою і смаком, нараховуючи десятки варіантів тесту і наповнення, і виграє порційній подачею. Зараз, господині зможуть догодити великій кількості гостей, поставивши перед кожним індивідуальний шматочок ласощів.

Як приготувати тістечко «Наполеон»?


Домашній «Наполеон» - прекрасна основа для приготування однойменних тістечок. Все, що потрібно - замісити тісто з борошна, маргарину, яйця, оцту і води. Охолодити його протягом години, розкачати в 4 тонких пласта, нарізати рівними сегментами, згідно з розмірами тістечка. Після, запекти в духовці, промазати кремом і зібрати.

  • Щоб тістечка «Наполеон» з листкового тіста вийшли пишними і еластичними, необхідно використовувати борошно вищого сорту і маргарин високого ступеня жирності.

  • Замішувати тісто рекомендується швидко, в холодному приміщенні і холодних продуктів. В іншому випадку, воно почне «плисти» і з ним важко буде впоратися.


  • Тістечко «Наполеон» з готового листкового тіста

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    Домашній «Наполеон» з заварним кремом забирає багато часу, чого не скажеш про тістечок з магазинного листкового тіста, чиє приготування займає не більше 60 хвилин. Фабрична заготівля позбавляє від стомлюючої замішування і надає можливість зайнятися заварюванням крему, паралельно помістивши листкові квадратики в духовку на 20 хвилин.
    Інгредієнти:

  • лист листкового тіста - 4 шт.;

  • молоко - 14 л;

  • жовтки - 7 шт.;

  • цукор - 350 г;

  • олія - 200 г;

  • борошно - 100 р.


  • Приготування

  • Збийте жовтки з цукром, молоком і борошном, і проваріть.

  • Перемішайте з олією.

  • Наріжте коржі на сегменти і випікайте при 220 градусах 25 хвилин.

  • Сформуйте листкове тістечко «Наполеон» і охолодіть.


  • Тістечко «Наполеон» зі згущеним молоком


    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    Крем для «Наполеона» зі згущеним молоком і маслом в пошані у багатьох господинь. Робиться він швидко, завжди виходить смачним, а на його приготування не потрібно особливих фінансових витрат. Можна просто збити згущене молоко з маслом і промаслить коржі, але краще для більшої легкості, легкості і стійкості маси додати в крем цукрову пудру.
    Інгредієнти:

  • масло - 450 г;

  • борошно - 400 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • згущене молоко - 190 г;

  • цукрова пудра - 100 р.


  • Приготування

  • Змішайте половину масла з половиною борошна.

  • Із залишків борошна, яйця і дрібку солі замісіть другий вид тесту.

  • Розкачайте одне з іншим і охолодіть.

  • Розріжте на 6 сегментів і випікайте при 180 градусах 15 хвилин.

  • Збийте залишки масла з пудрою і згущеним молоком.

  • Просочити коржі кремом.

  • Наріжте на порції і подавайте тістечко «Наполеон» з кремом після годинного охолодження.


  • Сирний «Наполеон»

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    «Наполеон» з сирним кремом поєднує приємне з корисним. Крем на основі сиру відрізняється відмінним смаком, містить масу вітамінів і відноситься до числа дієтичних продуктів. Для суховатых коржів Наполеона, сир комбінують зі сметаною. Це дозволяє крему зберегти стійкість і придбати високу пропитываемость.
    Інгредієнти:

  • борошно - 600 г;

  • вода - 150 г;

  • масло - 300 г;

  • оцет - 10 мл;

  • яйце - 2 шт.;

  • сметана - 400 г;

  • сир - 450 г;

  • цукор - 250 р.


  • Приготування

  • Змішайте оцет, воду, яйця, олію і борошно.

  • Розкачайте тісто на коржі і запікайте при 200 градусах 5 хвилин.

  • Збийте сметану з сиром і цукром.

  • Змастіть коржі кремом.

  • Через 5 годин наріжте на порції і подавайте тістечко сирне «Наполеон» до столу.


  • Тістечко «Наполеон» з ягідним кремом

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    Тістечко «Наполеон» - рецепт, має десятки варіантів приготування. Сьогодні, в моді легкі і ніжні текстури і смакові відтінки, тому сучасні кондитери роблять ухил на ягідні начинки. Вони ефектно виглядають в розрізі, малокалорійні і відмінно поєднуються з класичними кремами, розбавляючи їх нудотність освіжаючою кислинкою.


    Інгредієнти:

  • лист листкового тіста - 4 шт.;

  • ягоди - 550 г;

  • цукор - 250 г;

  • жовтки - 4 шт.;

  • молоко - 500 мл;

  • крохмаль - 20 г;

  • борошно - 40 г;

  • цукрова пудра - 100 г;

  • вершки - 200 мл


  • Приготування

  • Проваріть ягоди в цукрі 10 хвилин.

  • Наріжте тісто сегментами і запікайте при 220 градусах 10 хвилин.

  • Прогрійте 250 мл молока з пудрою.

  • Інше молоко збийте з крохмалем і жовтками.

  • З'єднайте і проваріть.

  • Остудіть, збийте з вершками і зберіть тістечка.


  • «Наполеон» з заварного тіста

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    Приготування тістечка «Наполеон» не обмежується тільки класичними компонентами. Неймовірно смачний та ніжний десерт можна зробити з заварного тіста. Останнє, підкуповує мінімальним продуктовим складом, простотою і швидкістю приготування, оскільки «не відпочиває» в холодильнику, а випікається миттєво.
    Інгредієнти:

  • молоко - 500 мл;

  • яйце - 2 шт.;

  • масло - 50 г;

  • цукор - 110 г;

  • борошно - 250 г;

  • крохмаль - 60 г;

  • цедра лимона - 20 г;

  • сік лимона - 40 мл


  • Приготування

  • З борошна, половини склянки молока, масла, половину цукру і яйця заваріть тісто.

  • Розкачайте 7 пластів і випікайте при 180 градусах 10 хвилин.

  • Прогрійте залишки молока з цукром, введіть яйце, крохмаль і уварите.

  • Розділіть крем на дві частини. В одну додайте цедру і сік.

  • Промажте торт кремом і наріжте на порції.


  • «Наполеон» зі сметанним кремом

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    «Наполеон» з сметаною - улюблене домашнє ласощі. Завдяки сметані, чия невисока вартість і унікальні якості знаходять місце і в приготуванні крему, і в замішуванні тіста, десерт стає доступний кожному. Тим більше, що коржі на сметані виходять пишними і повітряними, а крем - ніжним, стійким і неймовірно смачним.
    Інгредієнти:

  • сметана - 900 г;

  • маргарин - 200 г;

  • борошно - 750 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • цукор - 325 г;

  • сода - 5 р.


  • Приготування

  • З'єднайте 200 г сметани, соду, маргарин, борошно, яйця, 75 г цукру.

  • Наріжте тісто сегментами і випікайте при 200 градусах 10 хвилин.

  • Збийте 700 г сметани з 250 г цукру.

  • Зберіть тістечко «Наполеон», просочивши коржі кремом.


  • «Наполеон» з маскарпоне

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    Рецепт крему для «Наполеона» маскарпоне припаде до смаку любителям вишуканих десертів. Навіть враховуючи, що вершковий сир істотно «б'є по кишені», багато господинь віддають перевагу його кремоподібною текстурою, солодкуватому смаку і простотою приготування, в ході якого, як правило, його не збивають, а просто вмішують в іншу масу.
    Інгредієнти:

  • маскарпоне - 700 г;

  • цукрова пудра - 170 г;

  • вершки - 450 мл;

  • оцет - 5 мл;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 300 г;

  • масло - 150 г;

  • вода - 125 мл


  • Приготування

  • Розітріть масло з водою, оцтом, борошном і яйцем.

  • Розкачайте тісто в 7 пластів і запікайте при 200 градусах 10 хвилин.

  • Наріжте на сегменти.

  • Збийте пудру з вершками і маскарпоне.

  • Зберіть тістечко «Наполеон», промазуючи шари кремом.


  • «Наполеон» з вершками

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    Вершковий крем для «Наполеона» різноманітний варіаціями. До цієї категорії належить і заварний крем на вершках, і ніжний зі згущеним молоком, і стійкі сирні креми. Однак, найбільш простим і смачним у виробі, вважається крем зі збитих вершків і цукрової пудри. Збивати його дуже легко, якщо купити жирні вершки і сильно охолодити.
    Інгредієнти:

  • вершки - 600 мл;

  • цукрова пудра - 250 г;

  • ром - 20 мл;

  • лист листкового тіста - 3 шт.


  • Приготування

  • Наріжте тісто на порції і запікайте в духовці при 220 градусах 15 хвилин.

  • Збийте вершки з пудрою і ромом.

  • Зберіть тістечка, змащуючи кожен шар кремом.


  • Ледачий «Наполеон» з печиво «Вушка»

    Тістечко «Наполеон» з сирним, сметаною і вершковим кремом - рецепти з листкового тіста і без випічки

    «Наполеон» без випічки - знахідка для тих, хто не хоче возитися з тестом. Цього й не доведеться робити, оскільки листкове печиво «Вушка» в якості коржів, зробить десерт максимально схожим на оригінал, а заварний крем передасть смак класичного «родича». При цьому на все про все піде не більше 30 хвилин, що зручно при нестачі часу.
    Інгредієнти:

  • печиво - 1 кг;

  • молоко - 700 мл;

  • жовтки - 4 шт.;

  • цукор - 200 г;

  • масло - 150 г;

  • борошно - 120 р.


  • Приготування

  • Збийте яйця з цукром, молоком і борошном.

  • Проваріть, охолодіть і збийте масло.

  • Викладіть печиво шарами, змастивши кожен кремом.
    Додав: admin | 21-03-2018, 19:10
    Переглядів: 56