Торт з кукурудзяних паличок
Не тільки діти, але й дорослі люблять повітряні хрусткі кукурудзяні палички. Але мало хто знає, що з них ще можна зробити дуже смачний десерт. Як приготувати торт з кукурудзяних паличок, ми вам зараз розповімо. Нижче вас чекають кілька цікавих рецептів його приготування.
Інгредієнти:
кукурудзяні палички - 250 г;
шоколадне масло - 200 г;
цукерки «Іриска» - 250 г;
мед - 2 ст. ложки.
Приготування
У велику каструлю кладемо шоколадне масло, порізане кубиками. Розтоплюємо його на повільному вогні і додаємо подрібнені іриски. Помішуючи, готуємо, поки іриски не розплавляться, потім додаємо мед і гарненько перемішуємо. Висипаємо в каструлю половину кукурудзяних паличок і акуратно «топимо» їх. Потрібно, щоб вони повністю були покриті шоколадною масою і при цьому залишилися цілими. Потім поступово висипаємо інші палички і проробляємо ті ж маніпуляції.
А тепер формуємо торт. Можна просто викласти масу гіркою, а зверху посипати кондитерської присипкою, тертим шоколадом або кокосовою стружкою. А можна солодку масу викласти на фольгу і згорнути у вигляді ковбаски. Вибирайте варіант, який вам більше до душі. У будь-якому випадку, прибираємо торт хоча б на годину в холодильник, а вже потім приступаємо до чаювання!
Інгредієнти:
вершкове масло - 50 г;
варена згущене молоко - 1 банка;
волоські горіхи - 100 г;
кукурудзяні палички - 1 пачка (200 г);
цукрова пудра, какао - для присипки.
Приготування
Кукурудзяні палички розрізаємо навпіл, дрібно рубаємо горіхи. Варену згущенку збиваємо з вершковим маслом. З'єднуємо палички зі згущеним молоком і горіхами. Отриману масу щільно укладаємо в форму, утрамбовується і прибираємо в холодильник години на 3. А після цього перевертаємо наш тортик на плоске блюдо і прикрашаємо. Для прикраси можна використовувати цукрову пудру і какао, краще типу «Несквік», так як воно не гірчить і має приємний смак. Ну, ось і все торт «Мурашник» можна подавати до столу.
Інгредієнти:
кукурудзяні палички - 300 р.
Крем №1:
яєчні білки - 3 шт.;
мед - 100 г;
горіхи волоські - 100 г;
цукрова пудра - 150 г;
ванільний цукор - 1 пакетик.
Крем № 2:
яєчні жовтки - 3 шт.;
червоне вино - 100 мл;
мед - 3 ст. ложки.
Приготування
Готуємо білковий крем: рубані горіхи змішати з ванільним цукром і медом. Додаємо білки, збиті в піну з цукровою пудрою. Для другого крему розтираємо дочиста жовтки, по черзі додаємо вино і рідкий мед. Збиваємо масу до збільшення в об'ємі на водяній бані. На плоске блюдо наносимо шар білкового крему і зверху викладаємо шар паличок. Потім знову крем і палички. Таким чином формуємо торт, поки не закінчаться інгредієнти. Заливаємо торт гарячим кремом №2 а потім прибираємо в холодильник просочуватися.
Інгредієнти:
кукурудзяні палички - 150 г;
вершкове масло - 150 г;
варена згущене молоко - 1 банка;
лікер - 1 ст. ложка;
кокосова стружка - 120 р.
Приготування
Кукурудзяні палички за допомогою блендера перетворюємо в крихту. Варене згущене молоко збиваємо з розм'якшеним вершковим маслом і лікером. 1/3 крему відбираємо і поки відставляємо в сторону. А залишився крем змішати з подрібненими кукурудзяними паличками.
Гарненько перемішуємо і формуємо кульки розміром приблизно з волоський горіх. Обвалюємо їх в кокосовій стружці. Викладаємо половину отриманих кульок щільно один до одного і зверху викладаємо крем. Зверху знову викладаємо залишилися кульки. А тепер руками формуємо одну конструкцію, притискаючи кульки щільно один до іншого. Прибираємо торт в холодильник, а можна навіть в морозилку на 1-2 години, а потім подаємо до столу.
Рецепт торта з кукурудзяних паличок
Інгредієнти:
Приготування
У велику каструлю кладемо шоколадне масло, порізане кубиками. Розтоплюємо його на повільному вогні і додаємо подрібнені іриски. Помішуючи, готуємо, поки іриски не розплавляться, потім додаємо мед і гарненько перемішуємо. Висипаємо в каструлю половину кукурудзяних паличок і акуратно «топимо» їх. Потрібно, щоб вони повністю були покриті шоколадною масою і при цьому залишилися цілими. Потім поступово висипаємо інші палички і проробляємо ті ж маніпуляції.
А тепер формуємо торт. Можна просто викласти масу гіркою, а зверху посипати кондитерської присипкою, тертим шоколадом або кокосовою стружкою. А можна солодку масу викласти на фольгу і згорнути у вигляді ковбаски. Вибирайте варіант, який вам більше до душі. У будь-якому випадку, прибираємо торт хоча б на годину в холодильник, а вже потім приступаємо до чаювання!
Торт «Мурашник» з кукурудзяних паличок
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяні палички розрізаємо навпіл, дрібно рубаємо горіхи. Варену згущенку збиваємо з вершковим маслом. З'єднуємо палички зі згущеним молоком і горіхами. Отриману масу щільно укладаємо в форму, утрамбовується і прибираємо в холодильник години на 3. А після цього перевертаємо наш тортик на плоске блюдо і прикрашаємо. Для прикраси можна використовувати цукрову пудру і какао, краще типу «Несквік», так як воно не гірчить і має приємний смак. Ну, ось і все торт «Мурашник» можна подавати до столу.
Кукурудзяний торт
Інгредієнти:
Крем №1:
Крем № 2:
Приготування
Готуємо білковий крем: рубані горіхи змішати з ванільним цукром і медом. Додаємо білки, збиті в піну з цукровою пудрою. Для другого крему розтираємо дочиста жовтки, по черзі додаємо вино і рідкий мед. Збиваємо масу до збільшення в об'ємі на водяній бані. На плоске блюдо наносимо шар білкового крему і зверху викладаємо шар паличок. Потім знову крем і палички. Таким чином формуємо торт, поки не закінчаться інгредієнти. Заливаємо торт гарячим кремом №2 а потім прибираємо в холодильник просочуватися.
Як приготувати торт з кукурудзяних паличок?
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяні палички за допомогою блендера перетворюємо в крихту. Варене згущене молоко збиваємо з розм'якшеним вершковим маслом і лікером. 1/3 крему відбираємо і поки відставляємо в сторону. А залишився крем змішати з подрібненими кукурудзяними паличками.
Гарненько перемішуємо і формуємо кульки розміром приблизно з волоський горіх. Обвалюємо їх в кокосовій стружці. Викладаємо половину отриманих кульок щільно один до одного і зверху викладаємо крем. Зверху знову викладаємо залишилися кульки. А тепер руками формуємо одну конструкцію, притискаючи кульки щільно один до іншого. Прибираємо торт в холодильник, а можна навіть в морозилку на 1-2 години, а потім подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солодка ковбаса - рецепт
Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих
Вафельний торт зі згущеним молоком
Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
Торт з сиром маскарпоне
Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І
Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з