Торт з кукурудзяних паличок

Рецепт торта з кукурудзяних паличок
Інгредієнти:
Приготування
У велику каструлю кладемо шоколадне масло, порізане кубиками. Розтоплюємо його на повільному вогні і додаємо подрібнені іриски. Помішуючи, готуємо, поки іриски не розплавляться, потім додаємо мед і гарненько перемішуємо. Висипаємо в каструлю половину кукурудзяних паличок і акуратно «топимо» їх. Потрібно, щоб вони повністю були покриті шоколадною масою і при цьому залишилися цілими. Потім поступово висипаємо інші палички і проробляємо ті ж маніпуляції.
А тепер формуємо торт. Можна просто викласти масу гіркою, а зверху посипати кондитерської присипкою, тертим шоколадом або кокосовою стружкою. А можна солодку масу викласти на фольгу і згорнути у вигляді ковбаски. Вибирайте варіант, який вам більше до душі. У будь-якому випадку, прибираємо торт хоча б на годину в холодильник, а вже потім приступаємо до чаювання!
Торт «Мурашник» з кукурудзяних паличок
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяні палички розрізаємо навпіл, дрібно рубаємо горіхи. Варену згущенку збиваємо з вершковим маслом. З'єднуємо палички зі згущеним молоком і горіхами. Отриману масу щільно укладаємо в форму, утрамбовується і прибираємо в холодильник години на 3. А після цього перевертаємо наш тортик на плоске блюдо і прикрашаємо. Для прикраси можна використовувати цукрову пудру і какао, краще типу «Несквік», так як воно не гірчить і має приємний смак. Ну, ось і все торт «Мурашник» можна подавати до столу.
Кукурудзяний торт
Інгредієнти:
Крем №1:
Крем № 2:
Приготування
Готуємо білковий крем: рубані горіхи змішати з ванільним цукром і медом. Додаємо білки, збиті в піну з цукровою пудрою. Для другого крему розтираємо дочиста жовтки, по черзі додаємо вино і рідкий мед. Збиваємо масу до збільшення в об'ємі на водяній бані. На плоске блюдо наносимо шар білкового крему і зверху викладаємо шар паличок. Потім знову крем і палички. Таким чином формуємо торт, поки не закінчаться інгредієнти. Заливаємо торт гарячим кремом №2 а потім прибираємо в холодильник просочуватися.
Як приготувати торт з кукурудзяних паличок?
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяні палички за допомогою блендера перетворюємо в крихту. Варене згущене молоко збиваємо з розм'якшеним вершковим

Гарненько перемішуємо і формуємо кульки розміром приблизно з волоський горіх. Обвалюємо їх в кокосовій стружці. Викладаємо половину отриманих кульок щільно один до одного і зверху викладаємо крем. Зверху знову викладаємо залишилися кульки. А тепер руками формуємо одну конструкцію, притискаючи кульки щільно один до іншого. Прибираємо торт в холодильник, а можна навіть в морозилку на 1-2 години, а потім подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Солодка ковбаса - рецепт
Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих

Вафельний торт зі згущеним молоком
Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити

Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо

Торт з сиром маскарпоне
Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І

Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з