Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кавуновий торт

Кавуновий торт

18-11-2016, 19:34
579
За такою загадковою назвою криється самий звичайний кавун, покритий кремом і декорований свіжими ягодами, горіхами та фруктами.

Кавуновий торт – рецепт

Кавуновий торт

Якщо ви хочете приготувати тропічний кавуновий торт, то замість звичайного вершкового крему використовуйте крем на основі кокосових вершків.
Інгредієнти:

  • кавун – 1 шт.;

  • кокосові вершки – 740 мл;

  • мигдальні пелюстки – 1/4 ст.;

  • полуниця, мед – для декору.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити кавуновий торт, зчистите з кавуна всі кірки, зріжте верхню і нижню частину, а боки підрівняйте, надаючи м'якоті бажану форму.
    Збийте кокосові вершки до стійких піків і покрийте ними поверхню підготовленого кавунового торта. Бока десерту обсипте мигдалевими пелюстками, а верхівку прикрасьте ягодами і полийте медом.

    Кавуновий торт з вершками

    Кавуновий торт

    Кавун для торта краще всього вибирати без кісточок, а надавши м'якоті бажану форму, поділити його на коржі. Таким чином, десерт зручніше буде подавати і є.
    Обрізавши очищену кавунову м'якоть у формі циліндра, розділіть його на коржі. Кожен з коржів промажте збитими вершками. Верхівку і боки кавуна також покрийте вершками і декорують на свій смак. У хід можуть йти фрукти, ягоди, насіння, горіхи, шоколад або глазур.

    Торт «Кавунова часточка»

    Кавуновий торт

    Для тих, кого спека не здатна захиститися від порції улюбленого десерту, пропонуємо приготувати повноцінний торт у формі кавунової часточки.
    Технологія приготування цього десерту неймовірно проста: достатньо змішати готове пісочне печиво з заварним кремом (можна купити брикет готового і розвести молоком), залишити охолонути і сформовать.
    Інгредієнти:

  • пісочне печиво – 540 г;

  • шоколадний крем заварний – 320 г;

  • згущене молоко – 70 мл;

  • вершкове масло – 180 г;

  • зелений виноград, смородина (червона, чорна) – для декору.


  • Приготування
    Розламайте печиво і змішайте його з заварним кремом щоб отримати пластичну масу. Остудіть суміш протягом всієї ночі, а вранці сформуйте з нього саму кавунову часточку. М'яке масло збийте, поступово додаючи до нього згущене молоко. Розподіліть готовий крем на основі торта. Прикрасьте «Кавунову часточку» ягодами: кірку зробіть з половинок винограду, а м'якоть і кісточки – з червоної і чорної смородини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити кавуновий фреш?
    Як зробити кавуновий фреш?
    Коли сезон кавунів в розпалі, з'являється гостре бажання і можливість використовувати його в рецептах по максимуму. Далі запропонуємо цікаві варіанти
    Торт «Наполеон» – простий рецепт
    Торт «Наполеон» – простий рецепт
    Самим улюбленим і популярним у багатьох будинках десертом є Торт «Наполеон». Однак часом зовсім немає бажання морочитися з його приготуванням, тому
    Як красиво прикрасити торт?
    Як красиво прикрасити торт?
    Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
    Торт «Естерхазі» - класичний рецепт
    Торт «Естерхазі» - класичний рецепт
    Неймовірний смак цього десерту виробляє найприємніше враження і спонукає готувати і куштувати його знову і знову. В невимовному захваті від
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
    Вафельний торт з готових коржів
    Вафельний торт з готових коржів
    Напевно немає простіше рецепти домашнього десерту, ніж торт з покупних вафельних коржів. Це ласощі готується з неймовірною легкістю, тому так