Кавуновий торт
За такою загадковою назвою криється самий звичайний кавун, покритий кремом і декорований свіжими ягодами, горіхами та фруктами.
Якщо ви хочете приготувати тропічний кавуновий торт, то замість звичайного вершкового крему використовуйте крем на основі кокосових вершків.
Інгредієнти:
кавун – 1 шт.;
кокосові вершки – 740 мл;
мигдальні пелюстки – 1/4 ст.;
полуниця, мед – для декору.
Приготування
Перед тим, як зробити кавуновий торт, зчистите з кавуна всі кірки, зріжте верхню і нижню частину, а боки підрівняйте, надаючи м'якоті бажану форму.
Збийте кокосові вершки до стійких піків і покрийте ними поверхню підготовленого кавунового торта. Бока десерту обсипте мигдалевими пелюстками, а верхівку прикрасьте ягодами і полийте медом.
Кавун для торта краще всього вибирати без кісточок, а надавши м'якоті бажану форму, поділити його на коржі. Таким чином, десерт зручніше буде подавати і є.
Обрізавши очищену кавунову м'якоть у формі циліндра, розділіть його на коржі. Кожен з коржів промажте збитими вершками. Верхівку і боки кавуна також покрийте вершками і декорують на свій смак. У хід можуть йти фрукти, ягоди, насіння, горіхи, шоколад або глазур.
Для тих, кого спека не здатна захиститися від порції улюбленого десерту, пропонуємо приготувати повноцінний торт у формі кавунової часточки.
Технологія приготування цього десерту неймовірно проста: достатньо змішати готове пісочне печиво з заварним кремом (можна купити брикет готового і розвести молоком), залишити охолонути і сформовать.
Інгредієнти:
пісочне печиво – 540 г;
шоколадний крем заварний – 320 г;
згущене молоко – 70 мл;
вершкове масло – 180 г;
зелений виноград, смородина (червона, чорна) – для декору.
Приготування
Розламайте печиво і змішайте його з заварним кремом щоб отримати пластичну масу. Остудіть суміш протягом всієї ночі, а вранці сформуйте з нього саму кавунову часточку. М'яке масло збийте, поступово додаючи до нього згущене молоко. Розподіліть готовий крем на основі торта. Прикрасьте «Кавунову часточку» ягодами: кірку зробіть з половинок винограду, а м'якоть і кісточки – з червоної і чорної смородини.
Кавуновий торт – рецепт
Якщо ви хочете приготувати тропічний кавуновий торт, то замість звичайного вершкового крему використовуйте крем на основі кокосових вершків.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити кавуновий торт, зчистите з кавуна всі кірки, зріжте верхню і нижню частину, а боки підрівняйте, надаючи м'якоті бажану форму.
Збийте кокосові вершки до стійких піків і покрийте ними поверхню підготовленого кавунового торта. Бока десерту обсипте мигдалевими пелюстками, а верхівку прикрасьте ягодами і полийте медом.
Кавуновий торт з вершками
Кавун для торта краще всього вибирати без кісточок, а надавши м'якоті бажану форму, поділити його на коржі. Таким чином, десерт зручніше буде подавати і є.
Обрізавши очищену кавунову м'якоть у формі циліндра, розділіть його на коржі. Кожен з коржів промажте збитими вершками. Верхівку і боки кавуна також покрийте вершками і декорують на свій смак. У хід можуть йти фрукти, ягоди, насіння, горіхи, шоколад або глазур.
Торт «Кавунова часточка»
Для тих, кого спека не здатна захиститися від порції улюбленого десерту, пропонуємо приготувати повноцінний торт у формі кавунової часточки.
Технологія приготування цього десерту неймовірно проста: достатньо змішати готове пісочне печиво з заварним кремом (можна купити брикет готового і розвести молоком), залишити охолонути і сформовать.
Інгредієнти:
Приготування
Розламайте печиво і змішайте його з заварним кремом щоб отримати пластичну масу. Остудіть суміш протягом всієї ночі, а вранці сформуйте з нього саму кавунову часточку. М'яке масло збийте, поступово додаючи до нього згущене молоко. Розподіліть готовий крем на основі торта. Прикрасьте «Кавунову часточку» ягодами: кірку зробіть з половинок винограду, а м'якоть і кісточки – з червоної і чорної смородини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити кавуновий фреш?
Коли сезон кавунів в розпалі, з'являється гостре бажання і можливість використовувати його в рецептах по максимуму. Далі запропонуємо цікаві варіанти
Торт «Наполеон» – простий рецепт
Самим улюбленим і популярним у багатьох будинках десертом є Торт «Наполеон». Однак часом зовсім немає бажання морочитися з його приготуванням, тому
Як красиво прикрасити торт?
Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
Торт «Естерхазі» - класичний рецепт
Неймовірний смак цього десерту виробляє найприємніше враження і спонукає готувати і куштувати його знову і знову. В невимовному захваті від
Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
Вафельний торт з готових коржів
Напевно немає простіше рецепти домашнього десерту, ніж торт з покупних вафельних коржів. Це ласощі готується з неймовірною легкістю, тому так