» » Пиріг з сиру – простий рецепт

Пиріг з сиру – простий рецепт

Пиріг з сиру – простий рецепт
Цінителі сирною випічки будуть в невимовному захваті від пирога, приготованого по будь-якому із запропонованих рецептів. Для вас прості варіації виробів з яблуками, бананами і грушами.

Пиріг з сиром і яблуками в духовці – простий рецепт


Інгредієнти:

  • борошно просеянная – 125 г;

  • вершкове селянське масло – 55 г;

  • сир середньої жирності – 210 г;

  • відбірні яйця – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 185 г;

  • цукор ванільний – 20 г;

  • розпушувач – 15 г;

  • сметана – 55 г;

  • яблука – 220 р.


  • Приготування
    Для приготування пирога з даного рецептом, розтираємо сир ретельно в мисці з половиною цукрового піску і сметаною. Окремо трохи збиваємо з цукром яйця і змішати з сирною масою. Просіюємо в миску борошно, додаємо розпушувач і ванільний цукор і гарненько вимішуємо.
    В промаслений форму для випічки викладаємо половину приготованого тесту. Яблучка споліскуємо, витираємо насухо, позбавляє від серцевини, розрізаємо на тонкі часточки і розкладаємо їх поверх тіста. Поверх яблучних скибочок розподіляємо тісто і відправляємо форму з пирогом в прогріту до 195 градусів духовку. Хвилин через сорок виріб підрум'яниться і пропечеться. Залишилося тільки дочекатися остигання ласощі, і можна буде пробувати його, розрізавши на порції.

    Пиріг з сиром і бананом – простий і швидкий рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная – 165 г;

  • вершкове селянське масло – 95 г;

  • сир середньої жирності – 495 г;

  • відбірні яйця – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 95 г;

  • цукор ванільний – 20 г;

  • розпушувач – 15 г;

  • банани середнього розміру – 3 шт.


  • Приготування
    За деякий час до передбачуваного приготування дістанемо вершкове селянське масло з холодильника і залишимо його на столі при кімнатних умовах, щоб воно стало м'яким. Змішуємо після цього його з цукровим піском, гарненько розтираємо, додаємо одне яйце і знову перемішуємо. Всипаємо до масляної суміші просіяне борошно і розпушувач, швидко замішуємо м'яке тісто і розподіляємо його в промасленим формі діаметром 22 сантиметри, формуючи невеликі бортики.
    Для начинки змішуємо в мисці сир, два яйця і ванільний цукор і пробиваємо блендером до легкості і однорідності. Банани очищаємо, нарізаємо кружальцями і акуратно вмішуємо в сирну масу. Якщо банани несолодкі в начинку можна додати трохи цукрового піску.
    Викладаємо начинку у форму на тісто, розрівнюємо і відправляємо запікатися, попередньо розігрів духової шафи до температури 205 градусів. Через тридцять хвилин смачний і ароматний банановий пиріг буде готовий, але пробувати його рекомендується тільки після повного остигання.

    Пісочний пиріг з грушами і сиром – простий рецепт


    Інгредієнти:
    Для пісочного тіста:

  • просеянная борошно – 490 г;

  • цукровий пісок – 140 г;

  • відбірні яйця – 2 шт.;

  • селянське вершкове масло – 295 г;


  • Для начинки:

  • м'який сир – 680 г;

  • відбірні яйця – 4 шт.;

  • цукрова пудра – 100 г;

  • зернистий сухий сир – 520 г;

  • крохмаль – 115 г;

  • кориця мелена – 2 ч. ложки;

  • сік лимона – 60 мл;

  • груші стиглі – 450 р.


  • Приготування
    Для пісочного тіста охолоджене масло перетираємо на тертці до просіяного борошна, додаємо цукровий пісок і гарненько перемішуємо. Вбиваємо до отриманої крихті яйця, спішно виробляємо заміс тіста, зібравши всі компоненти в кулю, і поміщаємо його в холодильник приблизно на годину.
    Для начинки м'який сир розтираємо спочатку з жовтками і цукровою пудрою, а потім вмішуємо крохмаль, корицю і збиті до піків білки і ще раз збиваємо. Груші позбавляємо від плодоніжок і насіння, нарізаємо шматочками, кладемо в миску і скроплюємо лимонним соком.
    Оформляючи пиріг, розподіляємо в промасленим формі пісочне тісто, формуючи бортики, зверху викладаємо сирну масу, а потім розкладаємо грушеві часточки шкіркою догори. Випікати такий пиріг рекомендується при температурі 185 градусів протягом сорока хвилин.
    Додав: admin | 18-11-2016, 19:14
    Переглядів: 136