Цінителі сирною випічки будуть в невимовному захваті від пирога, приготованого по будь-якому із запропонованих рецептів. Для вас прості варіації виробів з яблуками, бананами і грушами.
Пиріг з сиром і яблуками в духовці – простий рецепт
Інгредієнти: борошно просеянная – 125 г; вершкове селянське масло – 55 г; сир середньої жирності – 210 г; відбірні яйця – 3 шт.; цукровий пісок – 185 г; цукор ванільний – 20 г; розпушувач – 15 г; сметана – 55 г; яблука – 220 р. Приготування Для приготування пирога з даного рецептом, розтираємо сир ретельно в мисці з половиною цукрового піску і сметаною. Окремо трохи збиваємо з цукром яйця і змішати з сирною масою. Просіюємо в миску борошно, додаємо розпушувач і ванільний цукор і гарненько вимішуємо.
В промаслений форму для випічки викладаємо половину приготованого тесту. Яблучка споліскуємо, витираємо насухо, позбавляє від серцевини, розрізаємо на тонкі часточки і розкладаємо їх поверх тіста. Поверх яблучних скибочок розподіляємо тісто і відправляємо форму з пирогом в прогріту до 195 градусів духовку. Хвилин через сорок виріб підрум'яниться і пропечеться. Залишилося тільки дочекатися остигання ласощі, і можна буде пробувати його, розрізавши на порції.
Пиріг з сиром і бананом – простий і швидкий рецепт
Інгредієнти: борошно просеянная – 165 г; вершкове селянське масло – 95 г; сир середньої жирності – 495 г; відбірні яйця – 3 шт.; цукровий пісок – 95 г; цукор ванільний – 20 г; розпушувач – 15 г; банани середнього розміру – 3 шт. Приготування За деякий час до передбачуваного приготування дістанемо вершкове селянське масло з холодильника і залишимо його на столі при кімнатних умовах, щоб воно стало м'яким. Змішуємо після цього його з цукровим піском, гарненько розтираємо, додаємо одне яйце і знову перемішуємо. Всипаємо до масляної суміші просіяне борошно і розпушувач, швидко замішуємо м'яке тісто і розподіляємо його в промасленим формі діаметром 22 сантиметри, формуючи невеликі бортики.
Для начинки змішуємо в мисці сир, два яйця і ванільний цукор і пробиваємо блендером до легкості і однорідності. Банани очищаємо, нарізаємо кружальцями і акуратно вмішуємо в сирну масу. Якщо банани несолодкі в начинку можна додати трохи цукрового піску.
Викладаємо начинку у форму на тісто, розрівнюємо і відправляємо запікатися, попередньо розігрів духової шафи до температури 205 градусів. Через тридцять хвилин смачний і ароматний банановий пиріг буде готовий, але пробувати його рекомендується тільки після повного остигання.
Пісочний пиріг з грушами і сиром – простий рецепт
Інгредієнти: Для пісочного тіста:
просеянная борошно – 490 г; цукровий пісок – 140 г; відбірні яйця – 2 шт.; селянське вершкове масло – 295 г; Для начинки:
м'який сир – 680 г; відбірні яйця – 4 шт.; цукрова пудра – 100 г; зернистий сухий сир – 520 г; крохмаль – 115 г; кориця мелена – 2 ч. ложки; сік лимона – 60 мл; груші стиглі – 450 р. Приготування Для пісочного тіста охолоджене масло перетираємо на тертці до просіяного борошна, додаємо цукровий пісок і гарненько перемішуємо. Вбиваємо до отриманої крихті яйця, спішно виробляємо заміс тіста, зібравши всі компоненти в кулю, і поміщаємо його в холодильник приблизно на годину.
Для начинки м'який сир розтираємо спочатку з жовтками і цукровою пудрою, а потім вмішуємо крохмаль, корицю і збиті до піків білки і ще раз збиваємо. Груші позбавляємо від плодоніжок і насіння, нарізаємо шматочками, кладемо в миску і скроплюємо лимонним соком.
Оформляючи пиріг, розподіляємо в промасленим формі пісочне тісто, формуючи бортики, зверху викладаємо сирну масу, а потім розкладаємо грушеві часточки шкіркою догори. Випікати такий пиріг рекомендується при температурі 185 градусів протягом сорока хвилин.