Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з чорною смородиною

Пиріг з чорною смородиною

21-09-2016, 14:43
1 052
Пиріг з чорною смородиною
Ароматний пиріг зі смородиною - це прекрасне доповнення до чашки чаю або молока. Причому приготувати такий по кожному з рецептів можна як з свіжих, так і з заморожених ягід.

Пиріг з замороженої чорної смородини - рецепт


Інгредієнти:

  • заморожена смородина – 420 г;

  • просеянная борошно – 235 г;

  • яйця курячі середнього розміру – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 155 г;

  • розпушувач – 20 г;

  • селянське вершкове масло – 90 г;

  • молоко – 70 мл;

  • ванілін – 1 щіпка;

  • сіль – 1 щіпка;

  • пудра цукрова – 80 р.


  • Приготування
    В окремій ємності з'єднуємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін і сіль. В іншу посудину вбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок і обробляємо масу за допомогою міксера на найвищих обертах протягом трьох хвилин. Тепер вливаємо в яєчну масу розтоплене вершкове масло, вливаємо молоко, додаємо ванілін і ретельно розмішуємо. Тепер підсипаємо невеликими порціями борошняну суміш і гарненько вимішуємо до максимально можливої однорідності.
    Отримане тісто викладаємо в промазану маслом форму для випічки, зверху розподіляємо попередньо розморожену чорну смородину, присипаємо виріб зверху цукровою пудрою і відправляємо для запікання в розігріту до 185 градусів духовку на сорок хвилин.
    По готовності даємо випічці охолонути і можемо пробувати, розрізавши на порції.

    Пісочний пиріг з сиром і чорною смородиною


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • просеянная борошно – 205 г;

  • цукровий пісок – 105 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • вершкове масло – 160 г;

  • сметана – 55 г;


  • Для начинки:

  • сир з високим відсотком жирності – 390 г;

  • смородина свіжа або заморожена – 280 м;

  • сметана – 85 м;

  • ванільний цукор – 10 г;

  • цукровий пісок – 205 г;

  • крохмаль – 55 г;

  • пудра цукрова – 60 р.


  • Приготування
    До просіяної муки, змішаної з розпушувачем, додаємо охолоджене перетерте на тертці масло і розтираємо масу долонями до отримання дрібної крихти. Тепер закладаємо сметану, додаємо цукровий пісок і виробляємо заміс м'якого тіста. Маємо борошняний ком, обгорнутий плівкою, на полиці холодильника хвилин на сорок.
    Для начинки пробиваємо сир разом з половиною цукру за допомогою блендера, після чого додаємо сметану, крохмаль, додаємо ванільний цукор і перемішуємо.
    Промиту свіжу або розморожену смородину покласти в друшляк на деякий час, щоб позбутися від зайвої вологи.
    Форму для випічки діаметром 25 сантиметрів промасливаем трохи і розподіляємо по її дну і стінкам охолоджене тісто, формуючи бортики висотою приблизно чотири сантиметри. Зверху викладаємо сирну масу, поверх розподіляємо підготовлену смородину і притрушиваем ягоди цукровим піском. При бажанні кількість останнього можна збільшити.
    Залишилося тільки спекти пиріг в розігрітій до 185 градусів духовці. Для такого виробу достатньо для цього тридцяти хвилин. Розрізаємо пиріг на порції тільки після повного його охолодження, приправивши виріб зверху цукровою пудрою.

    Швабський відкритий пиріг з чорною смородиною


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно просеянная – 245 г;

  • жовтки яєчні – 3 шт.;

  • цукор – 130 г;

  • розпушувач – 15 г;

  • селянське вершкове масло – 135 г;


  • Для начинки:

  • смородина – 340 г;

  • білки яєчні – 3 шт.;

  • пудра цукрова – 185 г;

  • борошно – 45 г;

  • ванілін – 1 щіпка;

  • розпушувач – 15 г;

  • крохмаль – 10 р.


  • Приготування
    Пиріг з чорною смородиною

    Розтираємо для тіста жовтки з цукром, вливаємо після цього розтоплене масло, всипаємо просіяне борошно разом з розпушувачем, і виробляємо заміс м'якого липкого тіста. Поміщаємо основу пирога в пакет або обертаємо плівкою і поміщаємо на деякий час на полицю холодильника.
    Для начинки збиваємо до піків білки яєчні, потроху підсипаючи в процесі обробки цукрову пудру. В окремій ємності з'єднуємо борошно, крохмаль, розпушувач і ванілін і акуратно вмішуємо суху суміш до білків. На завершення додаємо в наповнення смородину і знову акуратно перемішуємо.
    Тепер розподіляємо трохи охолоджене тісто по дну форми для випічки, оформляючи при цьому бортики, і викладаємо зверху білковий наповнювач зі смородиною.
    Через сорок хвилин перебування виробу в прогрітій до 185 градусів духовці воно підрум'яниться і буде готове. Залишилося тільки дочекатися повного охолодження пирога і можна пробувати.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісочний пиріг з полуницею
    Пісочний пиріг з полуницею
    У пору дозрівання ягід потрібно неодмінно випробувати кілька рецептів випічки з соковитим наповненням. Прекрасним варіантом побалувати домашніх
    Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
    Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
    Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
    Пиріг з замороженої чорної смородини
    Пиріг з замороженої чорної смородини
    Ягоди смородини відомі нам не тільки неповторним смаком, але також і вітамінними властивостями. Пропонуємо вам кілька різних рецептів пирогів з
    Пиріг з замороженої смородини
    Пиріг з замороженої смородини
    Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
    Пиріг зі смородиною
    Пиріг зі смородиною
    Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
    Пиріг з червоною смородиною
    Пиріг з червоною смородиною
    Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен