Пісочний пиріг з полуницею

Відкритий пиріг з полуницею та сметаною з пісочного тіста - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заливки:
Приготування
Пісочне тісто для такого виробу можна підготувати заздалегідь, замісивши, наприклад, з вечора або навіть за добу до передбачуваного випікання пирога. Для цього з'єднуємо просіяне борошно з розпушувачем, сіллю і цукровим піском, після чого закладаємо до сухої основі холодне вершкове масло і починаємо рубати його ножем. Після отримання дрібних його частинок перетираємо їх з борошном до більш дрібної крихти. Тепер разбалтываем в плошці куряче яйце до однорідності, виливаємо його в посудину з борошном і маслом і ретельно і спішно вимішуємо до отримання пластичного борошняного кома, який обертаємо плівкою і розташовуємо на полиці холодильника до потреби.
Приступаючи до оформлення пирога, промиваємо, очищаємо і ріжемо (якщо велика) полуницю, а також готуємо сметанную заливку. Для цього змішуємо сметану з курячими яйцями, цукровим піском і ванільним цукром, додаємо пшеничне борошно і крохмаль і ретельно обробляємо суміш міксером до однорідності і пишності.
Тепер розподіляємо тісто по дну і стінкам підходящої форми для випічки викладаємо зверху полуничні ягоди і заливаємо їх сметанною сумішшю. Тепер залишилося тільки довести пиріг до готовності в гарячій духовій шафі при температурі 200 градусів протягом сорока хвилин.
Пісочний пиріг з полуницею та безе - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заливки:
Приготування
Для пісочного тіста натираємо заморожений вершковий маргарин або масло на тертці і викладаємо до просіяного заздалегідь пшеничного борошна. Розтираємо масу ретельно долонями до отримання невеликої крихти, після чого додаємо сметану, цукровий пісок, розпушувач і яєчні жовтки і все ретельно вимішуємо до отримання однорідного не липкого, але м'якого тіста. Викладаємо отриманий ком в промаслений ємність для запікання і розподіляємо по дну і бічних стінок. Тепер часто наколюємо за допомогою вилки основу пирога і відправляємо

Перекладаємо полуничні ягідки в крохмалі в рум'яну пісочну форму, зверху розподіляємо білкову масу і ставимо на десять хвилин запектися при тій же температурі, що і корж.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кекс з полуницею
В пору масового дозрівання всіляких ягід потрібно встигнути поласувати і десертами з їх участю. Пропонуємо спекти смачний кекс, наповнений яскравою,

Пиріг з чорною смородиною
Шалено смачну завжди виходить домашня випічка, наповнена ягодами. Такі вироби радують і зовнішнім виглядом, і чудовим смаком. Спробуйте спекти

Пиріг з чорницею і сметанною заливкою
Любителі домашньої випічки напевно оцінять не складні рецепти, які описані далі. Пропонуємо спекти чудовий, неймовірно смачний відкритий пиріг з

Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів

Найсмачніший лимонний пиріг
У цій статті описано два чудових рецепта неймовірно ароматного пирога, які втілити в життя досить просто, а в підсумку випічка виходить просто

Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо