Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бісквіт на жовтках

Бісквіт на жовтках

18-11-2016, 18:50
1 626
Бісквіт на жовтках
Щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час на пошук того самого рецепту ідеальних коржів для торта пропонуємо спекти чудовий бісквіт, приготований на свіжих яєчних жовтках.

Рецепт бісквіта на жовтках і сметані в мультиварці


Інгредієнти:

  • рідка сметана (15%) – 60 мл;

  • яєчні жовтки – 6 шт;

  • картопляний крохмаль – 15 ст. ложки;

  • пшеничне борошно – 150 г;

  • цукровий пісок – 90 г;

  • розпушувач – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Ретельно і акуратно відокремлені жовтки з'єднайте з цукровим піском. За допомогою звичайного міксера збиваємо це все до липковато-тягучої маси, яка повинна придбати більш білястий колір. В окремій мисці перемішуємо борошно пшеничне з картопляним крохмалем і розпушувачем, а потім просіваємо сипку суміш прямо в ємність з жовтками. Сюди ж додаємо сметану і, знизивши швидкість міксера до мінімальної, перемішуємо їм всі інгредієнти і отримуємо трохи рідкувате тісто. Перекладаємо його в промаслений будь-яким жиром чашу мультиварки, активуємо режим «Випічка» і готуємо в ній наш незрівнянний бісквіт протягом 45 хвилин.
    Вийшов у нас високий бісквітний корж можна розділити на 2 або 3 частини і промазати улюбленим кремом або варенням.

    Шоколадний бісквіт на жовтках з безе


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • високоякісна борошно – 270 г;

  • вершкове масло – 130 г;

  • домашнє молоко – 140 мл;

  • жовтки – 5 шт;

  • дрібний цукор – 4 ст. ложки;

  • розпушувач – 1 ст. ложка.


  • Для безе:

  • білки – 5 шт;

  • дрібний цукор – 220 р.


  • Приготування
    Розтоплюємо в мікрохвильовій печі масло і додаємо цукор. Сюди ж відразу вводимо жовтки і ретельно, розтираємо це все віночком. Після цього вливаємо в миску трохи підігріте молоко і, змішавши борошно з розпушувачем, всипаємо її в рідку суміш. Гарненько перемішуємо вміст миски так, щоб у тісті не залишилося жодної грудочки, а потім переливаємо його в заздалегідь підготовлену форму. Відправляємо її в духову шафу, в якому температура вже досягла 185 градусів і лише півгодини випікаємо бісквіт.
    Щоб правильно застосувати білки, що залишилися, рекомендуємо зробити з них чудовий, ніжний крем, безе і наповнити їм готові бісквітні коржі.
    Білки охолоджуємо, а після всипаємо в них дрібний, білий цукор і за допомогою міксера збиваємо все до отримання цього повітряного безе. Остиглий шоколадний бісквіт ділимо на два рівних коржа і викладаємо між ними ніжну білкову масу (безе). Поверхню отриманого пирога можна покрити улюбленим ягідним варенням.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бісквіт зі згущеним молоком
    Бісквіт зі згущеним молоком
    Чудовою основою для майбутнього торта стане бісквіт, якщо в основу тесту додати згущене молоко. Корж вийде таким же пишним, як традиційний, але трохи
    Лимонний бісквіт
    Лимонний бісквіт
    Для любителів оригінальною, але не складної домашньої випічки пропонуємо кілька простих у виконанні рецептів ароматного лимонного бісквіта.
    Торт «Посмішка негра» – рецепт
    Торт «Посмішка негра» – рецепт
    Торт з унікальною назвою «Посмішка негра» - це всього лише шоколадні бісквіти з прошарком повітряного безе посередині. Але тим не менш, такий простий
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
    Шоколадний бісквіт - рецепт
    Шоколадний бісквіт - рецепт
    Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.