Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лимонний бісквіт

Лимонний бісквіт

25-12-2015, 13:27
1 336
Лимонний бісквіт
Зараз ми порадуємо любителів домашньої випічки і розповімо, як приготувати бісквіт з лимонною цедрою.

Лимонний бісквіт – рецепт


Інгредієнти:

  • просеянная пшеничне борошно – 15 склянки;

  • цукор – 1 склянка;

  • яйця – 8 шт.;

  • лимон – 2 шт.;

  • вершкове масло 73% жирності – 200 г;

  • цукрова пудра – 15 р.


  • Приготування
    Розм'якшене (але не розтоплене) вершкове масло змішуємо з подрібненої на дрібній тертці цедрою лимонів і цукром. Потім безперервно помішуючи, вводимо всі жовтки. Коли маса буде ретельно розтерту, вводимо просіяне борошно і знову добре розмішуємо. Тепер збиваємо білки до пишної білої маси і акуратно вмішуємо їх у тісто. Поміщаємо його в змащену форму і випікаємо при 220 градусах 20 хвилин. Готовий лимонний бісквіт притрушиваем цукровою пудрою.

    Лимонний бісквіт в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно – 200 г;

  • цукор – 200 г;

  • ванілін – за смаком;

  • цедра 1 лимона;

  • сік лимона – 20 мл;

  • масло вершкове - 10 р.


  • Приготування
    Розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером, потім всипаємо потихеньку цукор і збиваємо все разом до збільшення в об'ємі приблизно в 2 рази. Тепер додаємо просіяне борошно, ванілін, лимонний сік і терту цедру. Акуратно перемішуємо. Мультиварочную ємність промазуємо вершковим маслом, викладаємо тісто і в режимі «Випічка» готуємо ванільно-лимонний бісквіт 50 хвилин.

    Лимонний шифоновий бісквіт


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 180 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • яєчний білок – 2 шт.;

  • вода – 100 мл;

  • цукор – 180 г;

  • лимон – 1 шт.;

  • рослинне масло – 85 мл;

  • цукор ванільний – 10 г;

  • розпушувач для тіста – 10 р.


  • Для крему:

  • сир філадельфія – 500 г;

  • цукрова пудра – 100 г;

  • сметана 20% жирності – 200 р.


  • Для декору:

  • інжир 4 шт.;

  • ягоди;

  • гілочки розмарину.


  • Приготування
    Борошно просіваємо через сито разом з розпушувачем. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. З лимона акуратно зчищаємо цедру. Жовтки з'єднайте з рослинним маслом, потім вливаємо воду і перемішуємо до однорідності. Додаємо подрібнену лимонну цедру. Білки збиваємо міксером до стану пишної маси, потім частинами
    Лимонний бісквіт
    підсипаємо цукор, ванільний цукор і продовжуємо збивати ще хвилин 5. Акуратно змішуємо білкову масу з жовтковою, невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і перемішуємо лопаткою акуратними рухами знизу вгору. Кладемо тісто в змащену форму і ставимо в духовку з температурою близько 180 градусів на 35 хвилин. Готовий бісквіт охолодити і тільки потім витягаємо з форми. Для крему збиваємо сир Філадельфія зі сметаною, додаємо цукрову пудру і знову збиваємо. Бісквіт розрізаємо на 3-4 коржа і промазуємо кожен з них отриманим кремом. На верхній шар також наносимо легкий шар крему і прикрашаємо ягодами, інжиром і гілочками розмарину. Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ванільний бісквіт на окропі
    Ванільний бісквіт на окропі
    Досвідчені кулінари знають, що секрет ідеального бісквітного коржа в правильно збитих білках, однак є цілком зрозумілі рецепти, з якими здатний
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
    Бісквіт з полуницею
    Бісквіт з полуницею
    Бісквіт з полуницею - це воістину легке і ніжне ласощі. Такий простий десерт сподобатися ласунам і не тільки. Оригінальні рецепти його створення
    Бісквіт з вишнею
    Бісквіт з вишнею
    Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як
    Лимонний торт
    Лимонний торт
    Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить
    Бісквіт в аерогрилі
    Бісквіт в аерогрилі
    Найпростіший бісквіт, прикрашений сметанним кремом або звичайними ягодами, може стати відмінним пригощанням для нежданих гостей. Готувати його дуже