Лимонний бісквіт
Зараз ми порадуємо любителів домашньої випічки і розповімо, як приготувати бісквіт з лимонною цедрою.
Інгредієнти:
просеянная пшеничне борошно – 15 склянки;
цукор – 1 склянка;
яйця – 8 шт.;
лимон – 2 шт.;
вершкове масло 73% жирності – 200 г;
цукрова пудра – 15 р.
Приготування
Розм'якшене (але не розтоплене) вершкове масло змішуємо з подрібненої на дрібній тертці цедрою лимонів і цукром. Потім безперервно помішуючи, вводимо всі жовтки. Коли маса буде ретельно розтерту, вводимо просіяне борошно і знову добре розмішуємо. Тепер збиваємо білки до пишної білої маси і акуратно вмішуємо їх у тісто. Поміщаємо його в змащену форму і випікаємо при 220 градусах 20 хвилин. Готовий лимонний бісквіт притрушиваем цукровою пудрою.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
борошно – 200 г;
цукор – 200 г;
ванілін – за смаком;
цедра 1 лимона;
сік лимона – 20 мл;
масло вершкове - 10 р.
Приготування
Розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером, потім всипаємо потихеньку цукор і збиваємо все разом до збільшення в об'ємі приблизно в 2 рази. Тепер додаємо просіяне борошно, ванілін, лимонний сік і терту цедру. Акуратно перемішуємо. Мультиварочную ємність промазуємо вершковим маслом, викладаємо тісто і в режимі «Випічка» готуємо ванільно-лимонний бісквіт 50 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 180 г;
яйця – 4 шт.;
яєчний білок – 2 шт.;
вода – 100 мл;
цукор – 180 г;
лимон – 1 шт.;
рослинне масло – 85 мл;
цукор ванільний – 10 г;
розпушувач для тіста – 10 р.
Для крему:
сир філадельфія – 500 г;
цукрова пудра – 100 г;
сметана 20% жирності – 200 р.
Для декору:
інжир 4 шт.;
ягоди;
гілочки розмарину.
Приготування
Борошно просіваємо через сито разом з розпушувачем. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. З лимона акуратно зчищаємо цедру. Жовтки з'єднайте з рослинним маслом, потім вливаємо воду і перемішуємо до однорідності. Додаємо подрібнену лимонну цедру. Білки збиваємо міксером до стану пишної маси, потім частинами підсипаємо цукор, ванільний цукор і продовжуємо збивати ще хвилин 5. Акуратно змішуємо білкову масу з жовтковою, невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і перемішуємо лопаткою акуратними рухами знизу вгору. Кладемо тісто в змащену форму і ставимо в духовку з температурою близько 180 градусів на 35 хвилин. Готовий бісквіт охолодити і тільки потім витягаємо з форми. Для крему збиваємо сир Філадельфія зі сметаною, додаємо цукрову пудру і знову збиваємо. Бісквіт розрізаємо на 3-4 коржа і промазуємо кожен з них отриманим кремом. На верхній шар також наносимо легкий шар крему і прикрашаємо ягодами, інжиром і гілочками розмарину. Приємного чаювання!
Лимонний бісквіт – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене (але не розтоплене) вершкове масло змішуємо з подрібненої на дрібній тертці цедрою лимонів і цукром. Потім безперервно помішуючи, вводимо всі жовтки. Коли маса буде ретельно розтерту, вводимо просіяне борошно і знову добре розмішуємо. Тепер збиваємо білки до пишної білої маси і акуратно вмішуємо їх у тісто. Поміщаємо його в змащену форму і випікаємо при 220 градусах 20 хвилин. Готовий лимонний бісквіт притрушиваем цукровою пудрою.
Лимонний бісквіт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером, потім всипаємо потихеньку цукор і збиваємо все разом до збільшення в об'ємі приблизно в 2 рази. Тепер додаємо просіяне борошно, ванілін, лимонний сік і терту цедру. Акуратно перемішуємо. Мультиварочную ємність промазуємо вершковим маслом, викладаємо тісто і в режимі «Випічка» готуємо ванільно-лимонний бісквіт 50 хвилин.
Лимонний шифоновий бісквіт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для декору:
Приготування
Борошно просіваємо через сито разом з розпушувачем. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. З лимона акуратно зчищаємо цедру. Жовтки з'єднайте з рослинним маслом, потім вливаємо воду і перемішуємо до однорідності. Додаємо подрібнену лимонну цедру. Білки збиваємо міксером до стану пишної маси, потім частинами підсипаємо цукор, ванільний цукор і продовжуємо збивати ще хвилин 5. Акуратно змішуємо білкову масу з жовтковою, невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і перемішуємо лопаткою акуратними рухами знизу вгору. Кладемо тісто в змащену форму і ставимо в духовку з температурою близько 180 градусів на 35 хвилин. Готовий бісквіт охолодити і тільки потім витягаємо з форми. Для крему збиваємо сир Філадельфія зі сметаною, додаємо цукрову пудру і знову збиваємо. Бісквіт розрізаємо на 3-4 коржа і промазуємо кожен з них отриманим кремом. На верхній шар також наносимо легкий шар крему і прикрашаємо ягодами, інжиром і гілочками розмарину. Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Ванільний бісквіт на окропі
Досвідчені кулінари знають, що секрет ідеального бісквітного коржа в правильно збитих білках, однак є цілком зрозумілі рецепти, з якими здатний
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
Бісквіт з полуницею
Бісквіт з полуницею - це воістину легке і ніжне ласощі. Такий простий десерт сподобатися ласунам і не тільки. Оригінальні рецепти його створення
Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як
Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить
Бісквіт в аерогрилі
Найпростіший бісквіт, прикрашений сметанним кремом або звичайними ягодами, може стати відмінним пригощанням для нежданих гостей. Готувати його дуже