Бісквіт зі згущеним молоком
Бісквіт зі згущеним молоком підкорить вас своєю простотою і приємно здивує приголомшливим смаком, ароматом і пишністю.
Інгредієнти:
борошно – 145 г;
згущене молоко – 395 мл;
яйце велике – 95 г;
ванілін – на смак;
сода – щіпка.
Приготування
Яйця кімнатної температури розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером на високій швидкості. Не зупиняючись, вливаємо згущене молоко і доводимо масу до пишної кремової консистенції. Далі додаємо борошно, додаємо ванілін, гашену соду і перемішуємо. Викладаємо тісто ложкою в промаслений форму і випікаємо бісквіт в духовці до рум'яності, близько півгодини. Подаємо готовий десерт з морозивом, медом або, прикрасивши свіжими ягодами.
Інгредієнти:
цукор – 205 г;
сметана нежирна – 195 мл;
розпушувач тіста – 15 г;
яйце – 140 г;
борошно – 385 г;
молоко згущене – 185 мл
Приготування
Бісквіт зі згущеним молоком може також послужити основою для торта. Отже, яйця збиваємо міксером з цукром, вводимо поступово сметану і згущене молоко. Далі додаємо борошно з розпушувачем і все акуратно перемішуємо. Дно форми вистилаємо пергаментним папером, викладаємо тісто і випікаємо пиріг в розігрітій духовці 50 хвилин. Потім бісквіт повністю остуджуємо, розрізаємо на коржі і промазуємо будь-яким кремом, джемом або медом.
Інгредієнти:
молоко згущене – 195 мл;
какао – 25 г;
борошно – 235 г;
сода – 1 ч. ложка;
оцет столовий – 10 мл;
масло рослинне – 10 мл
Приготування
Яйця збиваємо, додаємо згущене молоко, додаємо борошно, гашену соду і какао-порошок. Замішуємо густувате тісто і викладаємо його ложкою в промаслений чашу мультиварки. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо кришку приладу і активуємо програму «Випічка» на 55 хвилин. Після звукового сигналу виймаємо шоколадний бісквіт зі згущеним молоком за допомогою кошика-пароварки і остуджуємо.
Інгредієнти:
яйце – 235 г;
борошно – 135 г;
цукор – 195 г;
згущене молоко – 285 мл;
горіх волоський – 255 р.
Приготування
Білки і жовтки роз'єднуємо з різних мисках і збиваємо перші міксером на максимальній швидкості. Поступово всипаємо половину порції цукру і збиваємо до пишного стану. Жовтки розтираємо з рештою цукровим піском і з'єднуємо обидві маси. Вводимо просіяне борошно і виливаємо тісто в промаслений форму. Випікаємо бісквіт в духовці 35 хвилин, а потім розрізаємо на коржі, промазуємо згущеним молоком і посипаємо подрібненими горіхами. Формуємо торт і прибираємо його на 1 годину в холодильник.
Рецепт бісквіта зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Яйця кімнатної температури розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером на високій швидкості. Не зупиняючись, вливаємо згущене молоко і доводимо масу до пишної кремової консистенції. Далі додаємо борошно, додаємо ванілін, гашену соду і перемішуємо. Викладаємо тісто ложкою в промаслений форму і випікаємо бісквіт в духовці до рум'яності, близько півгодини. Подаємо готовий десерт з морозивом, медом або, прикрасивши свіжими ягодами.
Бісквіт зі згущеним молоком і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Бісквіт зі згущеним молоком може також послужити основою для торта. Отже, яйця збиваємо міксером з цукром, вводимо поступово сметану і згущене молоко. Далі додаємо борошно з розпушувачем і все акуратно перемішуємо. Дно форми вистилаємо пергаментним папером, викладаємо тісто і випікаємо пиріг в розігрітій духовці 50 хвилин. Потім бісквіт повністю остуджуємо, розрізаємо на коржі і промазуємо будь-яким кремом, джемом або медом.
Бісквіт зі згущеним молоком в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо, додаємо згущене молоко, додаємо борошно, гашену соду і какао-порошок. Замішуємо густувате тісто і викладаємо його ложкою в промаслений чашу мультиварки. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо кришку приладу і активуємо програму «Випічка» на 55 хвилин. Після звукового сигналу виймаємо шоколадний бісквіт зі згущеним молоком за допомогою кошика-пароварки і остуджуємо.
Бісквіт зі згущеним молоком і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Білки і жовтки роз'єднуємо з різних мисках і збиваємо перші міксером на максимальній швидкості. Поступово всипаємо половину порції цукру і збиваємо до пишного стану. Жовтки розтираємо з рештою цукровим піском і з'єднуємо обидві маси. Вводимо просіяне борошно і виливаємо тісто в промаслений форму. Випікаємо бісквіт в духовці 35 хвилин, а потім розрізаємо на коржі, промазуємо згущеним молоком і посипаємо подрібненими горіхами. Формуємо торт і прибираємо його на 1 годину в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий бісквітний торт
Багато хто помилково вважають, що випічка бісквітів - це доля лише досвідчених майстрів. Насправді все неймовірно просто, якщо вивчити докладні
Торт зі згущеним молоком на швидку руку
У цій статті зібрані найбільш швидкі і неймовірно прості рецепти домашніх десертів. Тепер порадувати малюків смачним тортом можна, не докладаючи
Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
Кекс зі згущеним молоком
Кекс - це дивовижна випічка до чашки чаю або кави в сімейному колі. І головне приготувати його досить просто. І сьогодні ми поговоримо про те, як