Вернуться назад Распечатать

Бісквіт зі згущеним молоком

Бісквіт зі згущеним молоком
Бісквіт зі згущеним молоком підкорить вас своєю простотою і приємно здивує приголомшливим смаком, ароматом і пишністю.

Рецепт бісквіта зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • борошно – 145 г;

  • згущене молоко – 395 мл;

  • яйце велике – 95 г;

  • ванілін – на смак;

  • сода – щіпка.


  • Приготування
    Яйця кімнатної температури розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером на високій швидкості. Не зупиняючись, вливаємо згущене молоко і доводимо масу до пишної кремової консистенції. Далі додаємо борошно, додаємо ванілін, гашену соду і перемішуємо. Викладаємо тісто ложкою в промаслений форму і випікаємо бісквіт в духовці до рум'яності, близько півгодини. Подаємо готовий десерт з морозивом, медом або, прикрасивши свіжими ягодами.

    Бісквіт зі згущеним молоком і сметаною


    Інгредієнти:

  • цукор – 205 г;

  • сметана нежирна – 195 мл;

  • розпушувач тіста – 15 г;

  • яйце – 140 г;

  • борошно – 385 г;

  • молоко згущене – 185 мл


  • Приготування
    Бісквіт зі згущеним молоком може також послужити основою для торта. Отже, яйця збиваємо міксером з цукром, вводимо поступово сметану і згущене молоко. Далі додаємо борошно з розпушувачем і все акуратно перемішуємо. Дно форми вистилаємо пергаментним папером, викладаємо тісто і випікаємо пиріг в розігрітій духовці 50 хвилин. Потім бісквіт повністю остуджуємо, розрізаємо на коржі і промазуємо будь-яким кремом, джемом або медом.

    Бісквіт зі згущеним молоком в мультиварці


    Інгредієнти:

  • молоко згущене – 195 мл;

  • какао – 25 г;

  • борошно – 235 г;

  • сода – 1 ч. ложка;

  • оцет столовий – 10 мл;

  • масло рослинне – 10 мл


  • Приготування
    Яйця збиваємо, додаємо згущене молоко, додаємо борошно, гашену соду і какао-порошок. Замішуємо густувате тісто і викладаємо його ложкою в промаслений чашу мультиварки. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо кришку приладу і активуємо програму «Випічка» на 55 хвилин. Після звукового сигналу виймаємо шоколадний бісквіт зі згущеним молоком за допомогою кошика-пароварки і остуджуємо.

    Бісквіт зі згущеним молоком і горіхами


    Інгредієнти:

  • яйце – 235 г;

  • борошно – 135 г;

  • цукор – 195 г;

  • згущене молоко – 285 мл;
  • Бісквіт зі згущеним молоком

  • горіх волоський – 255 р.


  • Приготування
    Білки і жовтки роз'єднуємо з різних мисках і збиваємо перші міксером на максимальній швидкості. Поступово всипаємо половину порції цукру і збиваємо до пишного стану. Жовтки розтираємо з рештою цукровим піском і з'єднуємо обидві маси. Вводимо просіяне борошно і виливаємо тісто в промаслений форму. Випікаємо бісквіт в духовці 35 хвилин, а потім розрізаємо на коржі, промазуємо згущеним молоком і посипаємо подрібненими горіхами. Формуємо торт і прибираємо його на 1 годину в холодильник.