Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солодкі рулети швидкого приготування

Солодкі рулети швидкого приготування

22-09-2016, 19:54
1 115
Солодкі рулети швидкого приготування
Бувають ситуації, коли потрібно швидко і з мінімальними зусиллями приготувати щось смачне, рулет ідеально підходить для такого випадку. Для тих, у кого мало часу на готування розповідаємо, як зробити солодкий рулет в домашніх умовах.

Як приготувати простий солодкий рулет з лаваша?


Інгредієнти:

  • сир – 700 г;

  • сметана – 500 г;

  • лаваш – 2 шт.;

  • яйце – 4 шт.;

  • цукор – 300 г;

  • яблуко – 2 шт.;

  • ваніль.


  • Приготування
    Яблуко очистимо і натремо на тертці, отожмем зайву вологу. Лаваш розкладаємо на столі, викладаємо рівномірно на нього сир, зверху яблука. Яйця збиваємо з цукром, додаємо туди сметану і ваніль, добре перемішуємо і за допомогою столової ложки трохи поливаємо зверху начинку. Потім скручуємо в рулет і кладемо у форму. Дуже важливо, щоб форма була високою. Якщо у вас кругла форма, то скатуємо лаваш в довжину, а потім закрутіть равликом. Якщо квадратна, скрутіть короткий рол і розріжте на 2 частини. Важливо щоб він щільно лежав у формі, т. до. ми заливаємо зверху сметанним соусом. Залишаємо так на 30 хвилин. За цей час лаваш вбере соус і стане як ніби тільки що приготовану тонке тісто. Ставимо в холодну духовку і включаємо її на 200 градусів, залишаємо на 30 хвилин, може і трохи довше, залежить від духовки. Як тільки підрум'янився верх – рулет готовий.

    Солодкий бісквітний рулет з варенням - простий рецепт швидкого приготування


    Інгредієнти:

  • молоко згущене – 380 г;

  • цукрова пудра – 50 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • варення – 200 г;

  • борошно 160 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • ваніль.


  • Приготування
    У глибоку миску розбиваємо яйця і добре збиваємо. Виливаємо згущене молоко, перемішуємо і просіваємо туди борошно з розпушувачем, додаємо ваніль. З допомогою віночка вимішуємо тісто до однорідності, щоб не було грудочок. Тісто виходить досить рідке.
    На прямокутний деко кладемо лист пергаменту, добре загинаємо краю, щоб куточки були чіткі. Можна
    Солодкі рулети швидкого приготування
    трохи змастити м'яким вершковим маслом, щоб краще відокремлювався бісквіт, але можна цього і не робити. Виливаємо тісто, розрівнюємо його, щоб товщина скрізь була однакова і ставимо в духовку. Випікається такий бісквіт дуже швидко, вистачає десяти хвилин на 200 градусах без конвекції, але краще стежити за її станом, щоб раптом не пригорів. Дістаємо готовий бісквіт і поки він гарячий добре промазуємо варенням, акуратно скручуємо, поступово знімаючи пергамент. Дуже важливо не дати йому охолонути, інакше при скручуванні він просто порветься. Готовий рулет посипаємо цукровою пудрою і залишаємо трохи охолонути. Хоча і теплим його вже можна їсти.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт рулету з варенням в домашніх умовах
    Рецепт рулету з варенням в домашніх умовах
    Найбільш швидким способом порадувати рідних чудовим ласощами - спекти незрівнянний рулет і наповнити звичайним варенням. Далі розповімо, як спорудити
    Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин
    Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин
    Іноді так хочеться порадувати малечу домашньою випічкою. Але сьогодні в божевільному ритмі життя сучасні мами просто не знаходять часу на подібні
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Нерідко ми відмовляємося від приготування домашньої випічки через брак часу. А даремно! Для таких випадків є прості і швидкі рецепти, які гарантовано
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
    Як приготувати бісквітний рулет?
    Як приготувати бісквітний рулет?
    Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
    Солодкі рулети
    Солодкі рулети
    Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший