Рецепт рулету з варенням в домашніх умовах
Рецепт рулету з варенням в домашніх умовах обов'язково сподобається всім зайнятим господиням. Таким ласощами можна сміливо пригощати своїх домочадців і гостей. Варення підійде практично будь-яке, але не занадто густу чи рідку.
Інгредієнти:
яйця – 125 г;
сметана – 205 мл;
цукор – 110 г;
розпушувач – 5 г;
борошно – 205 г;
варення – 115 мл;
масло вершкове;
цукрова пудра – 30 р.
Приготування
Яйця вспушиваем міксером з цукром до утворення густої піни. Слідом додаємо борошно, кидаємо пакетик розпушувача і ретельно перемішуємо. Виливаємо тісто в прямокутну промаслений форму і випікаємо корж 20 хвилин при температурі 195 градусів. Готовий бісквіт накриваємо папером для випічки, обережно від'єднуємо краю і скачуємо в рулет. Накриваємо його рушником і залишаємо на 10 хвилин. Далі розгортаємо бісквітний рулет, промазуємо сметаною і варенням, а потім знову скачуємо. Поміщаємо ласощі в холодильник на 1 годину. Перед подачею страви, присипаємо його дрібною цукровою пудрою.
Інгредієнти:
яйце – 45 г;
молоко пастеризоване – 245 мл;
масло вершкове – 25 г;
борошно – 10 ст. ложок;
цукор – 35 г;
сухі дріжджі – 05 упаковки;
масло рослинне – 10 мл;
грушеве варення – 305 р.
Приготування
В тепленькому молоці розчиняємо цукор і сухі дріжджі. Додаємо збиті яйця, вливаємо розтоплене вершкове масло і всипаємо просіяне борошно. Вимішуємо м'яке тісто, ліпимо з нього кульку і залишаємо в теплому місці на 2 години, накривши рушником. Далі гарненько обминаємо його, розгортаємо в прямокутний пласт і зверху рівномірно розподіляємо варення. Формуємо щільний рулет, перекладаємо його на промаслений лист і ставимо на півгодини в гарячу духовку.
Інгредієнти:
тісто листкове – 505 г;
цукрова пудра – за смаком;
крохмаль – 15 г;
варення – 205 г;
яєчний жовток – 1 шт.
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як швидко приготувати рулет з варенням. Листкове тісто розкачуємо на столі, припорошенном борошном. Потім присипаємо поверхню крохмалем і викладаємо тонким шаром варення. Акуратно згортаємо заготовку в щільний рулет, викладаємо його на пергамент і промазуємо з усіх боків збитим яєчним жовтком. Відправляємо ласощі в розігріту духовку і засікаємо на 20-25 хвилин. Після цього акуратно дістаємо рулет, остуджуємо і прикрашаємо цукровою пудрою.
Простий рецепт рулету з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Яйця вспушиваем міксером з цукром до утворення густої піни. Слідом додаємо борошно, кидаємо пакетик розпушувача і ретельно перемішуємо. Виливаємо тісто в прямокутну промаслений форму і випікаємо корж 20 хвилин при температурі 195 градусів. Готовий бісквіт накриваємо папером для випічки, обережно від'єднуємо краю і скачуємо в рулет. Накриваємо його рушником і залишаємо на 10 хвилин. Далі розгортаємо бісквітний рулет, промазуємо сметаною і варенням, а потім знову скачуємо. Поміщаємо ласощі в холодильник на 1 годину. Перед подачею страви, присипаємо його дрібною цукровою пудрою.
Рулет з дріжджового тіста з варенням
Інгредієнти:
Приготування
В тепленькому молоці розчиняємо цукор і сухі дріжджі. Додаємо збиті яйця, вливаємо розтоплене вершкове масло і всипаємо просіяне борошно. Вимішуємо м'яке тісто, ліпимо з нього кульку і залишаємо в теплому місці на 2 години, накривши рушником. Далі гарненько обминаємо його, розгортаємо в прямокутний пласт і зверху рівномірно розподіляємо варення. Формуємо щільний рулет, перекладаємо його на промаслений лист і ставимо на півгодини в гарячу духовку.
Рулет з листкового тіста з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як швидко приготувати рулет з варенням. Листкове тісто розкачуємо на столі, припорошенном борошном. Потім присипаємо поверхню крохмалем і викладаємо тонким шаром варення. Акуратно згортаємо заготовку в щільний рулет, викладаємо його на пергамент і промазуємо з усіх боків збитим яєчним жовтком. Відправляємо ласощі в розігріту духовку і засікаємо на 20-25 хвилин. Після цього акуратно дістаємо рулет, остуджуємо і прикрашаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Дуже смачний і простий бісквітний рулет – рецепт
Будь бісквітний рулет мало того, що готується до смішного просто, так ще і включає до складу мінімум інгредієнтів. Навіть для наповнення такого
Тісто для рулету з маком
Рулет з маком - завжди смачний і дуже ефектний варіант домашньої випічки. У статті розповімо, як підібрати ідеальну основу для такого роду ласощі.
Бісквітний рулет з варенням
Пропонуємо вам два відмінних один від одного рецепту бісквітного рулету з начинками з полуничного або малинового варення і з заварним кремом. Ви
Простий і швидкий бісквітний рулет
Нерідко ми відмовляємося від приготування домашньої випічки через брак часу. А даремно! Для таких випадків є прості і швидкі рецепти, які гарантовано
Бісквітний рулет рецепт
Домашній бісквітний рулет не зрівняється ні з якою покупної випічкою! Ароматний, м'який, що тане в роті - чудове частування до чаю! Приготувати такий
Рулет з варенням
Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,