Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бісквітний рулет рецепт

Бісквітний рулет рецепт

5-07-2015, 22:13
1 219
Бісквітний рулет рецепт
Пропонуємо вам кілька рецептів бісквітних рулетів. Приготувати їх під силу навіть недосвідченій господині. Таке ласощі стане відмінним доповненням до ароматної свіжозвареної кави або чаю. А можна навіть відправитися зі своєю домашньою випічкою у гості.

Бісквітний рулет з вареним згущеним молоком


Інгредієнти:
Для тіста:

  • цукор – 1 ст.;

  • борошно – 1 ст.;

  • яйце – 4 шт.


  • Для просочення:

  • варена згущене молоко – 5 ст. ложок;

  • волоські горіхи – 4 ст. ложки;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    Як приготувати бісквітний рулет? Беремо яйця і акуратно відокремлюємо білки від желточков. Потім жовтки гарненько збиваємо з цукром, а білки окремо в пишну піну. Після цього акуратно з'єднуємо обидві суміші і поступово всипаємо цівкою борошно. Виливаємо На деко тоненьким шаром тісто, рівномірно розподіляємо його по всьому листу і випікаємо до золотистої скоринки. Потім корж повністю остуджуємо, знімаємо папір і просочуємо його сиропом. Після цього змащуємо поверхню вареним згущеним молоком, посипаємо горіхами і загортаємо в рулетик. Зверху прикрашаємо цукровою пудрою і залишаємо просочуватися на 7-8 годин.

    Бісквітний рулет з лимонним кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце – 4 шт.;

  • жовток – 1 шт.;

  • гаряча вода – 3 ст. ложки;

  • цукор ванільний – за смаком;

  • цукор – 125 г;

  • борошно – 100 г;

  • крохмаль – 25 г;

  • сода – щіпка.


  • Для крему:

  • желатин – 10 г;

  • вершки – 400 мл;

  • лимонний сік – 100 мл;

  • пудра цукрова – 100 г;

  • лимонна цедра;

  • ванілін.


  • Приготування
    Цей бісквітний рулет, який завжди виходить неймовірно ніжним, завжди виручить вас до приходу нежданих гостей. Першим ділом, вмикаємо духовку розігріваємо її. Для приготування тіста яйця і жовток збиваємо міксером і поступово вливаємо гарячу воду. Потім невеликими порціями всипаємо цукор і кидаємо ванілін. Збиваємо масу ще 3 хвилини, а потім вводимо просіяне борошно, соду і крохмаль. Готове тісто викладаємо у форму, рівномірно розподіляємо і відправляємо в духовку. Випікаємо 15 хвилин при 200°С. Цим часом робимо начинку для бісквітного рулету: желатин замочуємо в холодній воді, а лимонний сік підігріваємо і розчиняємо в ньому желатин. Вершки вспушиваем з цукровою пудрою і лимонною цедрою, а потім виливаємо сік лимона і знову збиваємо. На столі розстилаємо вологий рушник, посипаємо його цукром і викладаємо гарячий бісквіт. Акуратно згортаємо його рулетом і залишаємо остуджуватися. Остиглий бісквіт розгортаємо, промазуємо приготованим кремом і знову загортаємо. Готовий рулет з бісквітного тіста перекладаємо на блюдо і прикрашаємо цукровою пудрою.

    Бісквітний рулет з повидлом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце – 5 шт.;

  • цукор – 5 ст. ложок;

  • сіль – щіпка;

  • борошно – 1 ст.;

  • розпушувач – 1 ст. ложка;

  • масло вершкове – 10 р.


  • Для начинки:

  • варення – за смаком.


  • Приготування
    Бісквітний рулет рецепт

    Відокремлюємо білки від желточков і збиваємо перші з цукровим піском до отримання міцної піни. Окремо розтираємо жовтки з сіллю і з'єднуємо з білками. Додаємо просіяне борошно, змішану з розпушувачем і обережно перемішуємо все виделкою. Прямокутний деко застеляємо папером і промазуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто, розподіляємо його рівним шаром і випікаємо 15 – 20 хвилин в гарячій духовці. Гарячий бісквіт відразу ж знімаємо з дека і швиденько звертаємо в рулет. Даємо йому полежати хвилин 15 щоб корж трохи охолов. Потім розгортаємо його, рівномірно промазуємо варенням і знову загортаємо. Готовий десерт прибираємо на 1 годину в холодильник, щоб крем добре вбрався. Потім дістаємо бісквітний рулетик з варенням, присипаємо пудрою і розрізаємо на шматочки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Нерідко ми відмовляємося від приготування домашньої випічки через брак часу. А даремно! Для таких випадків є прості і швидкі рецепти, які гарантовано
    Рулет з бананом
    Рулет з бананом
    Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
    Як приготувати бісквітний рулет?
    Як приготувати бісквітний рулет?
    Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
    Рулет з варенням
    Рулет з варенням
    Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,
    Солодкі рулети
    Солодкі рулети
    Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший
    Шоколадно-банановий рулет
    Шоколадно-банановий рулет
    Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити