Бісквітний рулет рецепт
Пропонуємо вам кілька рецептів бісквітних рулетів. Приготувати їх під силу навіть недосвідченій господині. Таке ласощі стане відмінним доповненням до ароматної свіжозвареної кави або чаю. А можна навіть відправитися зі своєю домашньою випічкою у гості.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукор – 1 ст.;
борошно – 1 ст.;
яйце – 4 шт.
Для просочення:
варена згущене молоко – 5 ст. ложок;
волоські горіхи – 4 ст. ложки;
цукрова пудра.
Приготування
Як приготувати бісквітний рулет? Беремо яйця і акуратно відокремлюємо білки від желточков. Потім жовтки гарненько збиваємо з цукром, а білки окремо в пишну піну. Після цього акуратно з'єднуємо обидві суміші і поступово всипаємо цівкою борошно. Виливаємо На деко тоненьким шаром тісто, рівномірно розподіляємо його по всьому листу і випікаємо до золотистої скоринки. Потім корж повністю остуджуємо, знімаємо папір і просочуємо його сиропом. Після цього змащуємо поверхню вареним згущеним молоком, посипаємо горіхами і загортаємо в рулетик. Зверху прикрашаємо цукровою пудрою і залишаємо просочуватися на 7-8 годин.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце – 4 шт.;
жовток – 1 шт.;
гаряча вода – 3 ст. ложки;
цукор ванільний – за смаком;
цукор – 125 г;
борошно – 100 г;
крохмаль – 25 г;
сода – щіпка.
Для крему:
желатин – 10 г;
вершки – 400 мл;
лимонний сік – 100 мл;
пудра цукрова – 100 г;
лимонна цедра;
ванілін.
Приготування
Цей бісквітний рулет, який завжди виходить неймовірно ніжним, завжди виручить вас до приходу нежданих гостей. Першим ділом, вмикаємо духовку розігріваємо її. Для приготування тіста яйця і жовток збиваємо міксером і поступово вливаємо гарячу воду. Потім невеликими порціями всипаємо цукор і кидаємо ванілін. Збиваємо масу ще 3 хвилини, а потім вводимо просіяне борошно, соду і крохмаль. Готове тісто викладаємо у форму, рівномірно розподіляємо і відправляємо в духовку. Випікаємо 15 хвилин при 200°С. Цим часом робимо начинку для бісквітного рулету: желатин замочуємо в холодній воді, а лимонний сік підігріваємо і розчиняємо в ньому желатин. Вершки вспушиваем з цукровою пудрою і лимонною цедрою, а потім виливаємо сік лимона і знову збиваємо. На столі розстилаємо вологий рушник, посипаємо його цукром і викладаємо гарячий бісквіт. Акуратно згортаємо його рулетом і залишаємо остуджуватися. Остиглий бісквіт розгортаємо, промазуємо приготованим кремом і знову загортаємо. Готовий рулет з бісквітного тіста перекладаємо на блюдо і прикрашаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце – 5 шт.;
цукор – 5 ст. ложок;
сіль – щіпка;
борошно – 1 ст.;
розпушувач – 1 ст. ложка;
масло вершкове – 10 р.
Для начинки:
варення – за смаком.
Приготування
Відокремлюємо білки від желточков і збиваємо перші з цукровим піском до отримання міцної піни. Окремо розтираємо жовтки з сіллю і з'єднуємо з білками. Додаємо просіяне борошно, змішану з розпушувачем і обережно перемішуємо все виделкою. Прямокутний деко застеляємо папером і промазуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто, розподіляємо його рівним шаром і випікаємо 15 – 20 хвилин в гарячій духовці. Гарячий бісквіт відразу ж знімаємо з дека і швиденько звертаємо в рулет. Даємо йому полежати хвилин 15 щоб корж трохи охолов. Потім розгортаємо його, рівномірно промазуємо варенням і знову загортаємо. Готовий десерт прибираємо на 1 годину в холодильник, щоб крем добре вбрався. Потім дістаємо бісквітний рулетик з варенням, присипаємо пудрою і розрізаємо на шматочки.
Бісквітний рулет з вареним згущеним молоком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для просочення:
Приготування
Як приготувати бісквітний рулет? Беремо яйця і акуратно відокремлюємо білки від желточков. Потім жовтки гарненько збиваємо з цукром, а білки окремо в пишну піну. Після цього акуратно з'єднуємо обидві суміші і поступово всипаємо цівкою борошно. Виливаємо На деко тоненьким шаром тісто, рівномірно розподіляємо його по всьому листу і випікаємо до золотистої скоринки. Потім корж повністю остуджуємо, знімаємо папір і просочуємо його сиропом. Після цього змащуємо поверхню вареним згущеним молоком, посипаємо горіхами і загортаємо в рулетик. Зверху прикрашаємо цукровою пудрою і залишаємо просочуватися на 7-8 годин.
Бісквітний рулет з лимонним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Цей бісквітний рулет, який завжди виходить неймовірно ніжним, завжди виручить вас до приходу нежданих гостей. Першим ділом, вмикаємо духовку розігріваємо її. Для приготування тіста яйця і жовток збиваємо міксером і поступово вливаємо гарячу воду. Потім невеликими порціями всипаємо цукор і кидаємо ванілін. Збиваємо масу ще 3 хвилини, а потім вводимо просіяне борошно, соду і крохмаль. Готове тісто викладаємо у форму, рівномірно розподіляємо і відправляємо в духовку. Випікаємо 15 хвилин при 200°С. Цим часом робимо начинку для бісквітного рулету: желатин замочуємо в холодній воді, а лимонний сік підігріваємо і розчиняємо в ньому желатин. Вершки вспушиваем з цукровою пудрою і лимонною цедрою, а потім виливаємо сік лимона і знову збиваємо. На столі розстилаємо вологий рушник, посипаємо його цукром і викладаємо гарячий бісквіт. Акуратно згортаємо його рулетом і залишаємо остуджуватися. Остиглий бісквіт розгортаємо, промазуємо приготованим кремом і знову загортаємо. Готовий рулет з бісквітного тіста перекладаємо на блюдо і прикрашаємо цукровою пудрою.
Бісквітний рулет з повидлом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Відокремлюємо білки від желточков і збиваємо перші з цукровим піском до отримання міцної піни. Окремо розтираємо жовтки з сіллю і з'єднуємо з білками. Додаємо просіяне борошно, змішану з розпушувачем і обережно перемішуємо все виделкою. Прямокутний деко застеляємо папером і промазуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто, розподіляємо його рівним шаром і випікаємо 15 – 20 хвилин в гарячій духовці. Гарячий бісквіт відразу ж знімаємо з дека і швиденько звертаємо в рулет. Даємо йому полежати хвилин 15 щоб корж трохи охолов. Потім розгортаємо його, рівномірно промазуємо варенням і знову загортаємо. Готовий десерт прибираємо на 1 годину в холодильник, щоб крем добре вбрався. Потім дістаємо бісквітний рулетик з варенням, присипаємо пудрою і розрізаємо на шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий і швидкий бісквітний рулет
Нерідко ми відмовляємося від приготування домашньої випічки через брак часу. А даремно! Для таких випадків є прості і швидкі рецепти, які гарантовано
Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
Як приготувати бісквітний рулет?
Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
Рулет з варенням
Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,
Солодкі рулети
Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший
Шоколадно-банановий рулет
Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити