Простий і швидкий бісквітний рулет
Ми розвіємо переконання тих, хто вважає, що домашня випічка – це довго і складно. Як самостійно зробити бісквітний рулет швидкого приготування, читайте нижче.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
сметана – 200 мл;
цукор – 15 склянки;
борошно – 2 склянки;
розпушувач – 1 пакетик;
варення або повидло.
Приготування
Яйця збиваємо до пишної білої піни, підсипаючи цукор поступово. Викладаємо сметану і перемішуємо. Потім просіяне з розпушувачем борошно. Тепер деко вистилаємо промасленим пергаментом, зверху рівномірно розподіляємо тісто і відправляємо майбутній рулетик в духовку. Випікаємо 15 хвилин при 200°С. Потім корж відразу ж промазуємо варенням, повидлом або джемом. Обережно згортаємо рулет і залишаємо його остигати. Зверху прикрашаємо на свій розсуд, наприклад, можна притрусити його цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для тіста:
курячі яйця – 5 шт.;
гаряча вода – 50 мл;
борошно – 215 г;
розпушувач – 1 пакетик.
Для крему:
вершки 30%-ної жирності – 750 мл;
цукор – 40 г;
закріплювач вершків – 4 пакетики.
Приготування
Яйця розбиваємо, всипаємо цукор, вливаємо 50 мл окропу і швидко збиваємо все це міксером. Приблизно 170 г борошна просіваємо в яєчну суміш, а решту борошно змішати з розпушувачем і також відправляємо до решти продуктів і перемішуємо. Деко застеляємо папером для випікання. Виливаємо зверху тісто і при 200°С випікаємо корж близько 10 хвилин. Для крему вершки збиваємо з цукром, додаємо закріплювач і перемішуємо. Остиглий корж змащуємо кремом і відразу ж звертаємо рулетом. Боки і верх теж промазуємо кремом.
Інгредієнти:
борошно – 70 г;
цукор – 80 г;
крохмаль картопляний – 15 ст. ложки;
яйця – 5 шт.;
вершки 35%-ної жирності – 200 мл;
пудра цукрова – 40 г;
полуниця свіжа – 100 р.
Приготування
У каструлі кип'ятимо воду, а зверху поміщаємо посуд, де будемо готувати тісто. Нам потрібно, щоб вона була теплою. Потім ємність знімаємо і приступаємо до тіста: яйця збиваємо, додаємо потроху цукор. Процес збивання займе не менше 7 хвилин. Яєчна маса повинна бути досить добре збита. За трохи додаємо борошно, крохмаль і дуже акуратно перемішуємо. Деко вистилаємо папером, виливаємо тісто рівним шаром. Випікаємо 10 хвилин при 180°С. Перекладаємо гарячий корж на рушник і швидко знімаємо папір. Тепер разом з рушником загортаємо корж рулетом. Для крему вершки збиваємо, поступово підсипаючи цукрову пудру. Вимиту і обсушену полуницю нарізаємо і додаємо в вершки, акуратно перемішуємо. Тепер остиглий рулет розгортаємо, розподіляємо рівномірно крем, відступаючи від країв по 2-3 см. І знову звертаємо рулет. Посипаємо його цукровою пудрою і ставимо в холодильник години на 2.
Інгредієнти:
борошно – 05 склянки;
цукор – 05 склянки;
яйця курячі середньої величини – 2 шт.;
джем.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і добре збиваємо. Поступово підсипаємо борошно. Тісто виходить рідкуватим. Виливаємо його на деко. Краще, щоб він був застелений папером для випічки. При 200°С випікаємо 7-8 хвилин. Після цього дістаємо і швиденько корж змащуємо джемом. Це потрібно зробити, поки корж ще не встиг охолонути. Згортаємо рулет. Коли він повністю охолоне, простий бісквітний рулет можна нарізати скибочками і подавати до чаю.
Інгредієнти:
борошно – 1 склянка;
цукор – 3/4 склянки;
яйця – 3 шт.;
сода – 1/2 ч. ложки;
варене згущене молоко – 300 г;
арахіс або волоські горіхи – 100 г;
вершкове масло.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до отримання пишної маси. Всипаємо борошно, соду, гашену оцтом, і перемішуємо. Деко вистилаємо пергаментним папером, змащуємо її маслом і виливаємо тісто. У духовці, нагрітій до 200°С, випікаємо хвилин 7-8. А самі в цей час подрібнюємо горіхи. Готовий корж промазуємо вареним згущеним молоком, посипаємо горіхами іл арахісом і швиденько згортаємо рулет. Верх також можна промазати згущеним молоком і посипати горіхами.
Ось так швидко бісквітний рулет можна приготувати в домашніх умовах. В якості начинки можна використовувати будь-яке варення, повидло, джем або ж свій улюблений крем.
Рецепт приготування бісквітного рулету
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо до пишної білої піни, підсипаючи цукор поступово. Викладаємо сметану і перемішуємо. Потім просіяне з розпушувачем борошно. Тепер деко вистилаємо промасленим пергаментом, зверху рівномірно розподіляємо тісто і відправляємо майбутній рулетик в духовку. Випікаємо 15 хвилин при 200°С. Потім корж відразу ж промазуємо варенням, повидлом або джемом. Обережно згортаємо рулет і залишаємо його остигати. Зверху прикрашаємо на свій розсуд, наприклад, можна притрусити його цукровою пудрою.
Випічка бісквітного рулету
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Яйця розбиваємо, всипаємо цукор, вливаємо 50 мл окропу і швидко збиваємо все це міксером. Приблизно 170 г борошна просіваємо в яєчну суміш, а решту борошно змішати з розпушувачем і також відправляємо до решти продуктів і перемішуємо. Деко застеляємо папером для випікання. Виливаємо зверху тісто і при 200°С випікаємо корж близько 10 хвилин. Для крему вершки збиваємо з цукром, додаємо закріплювач і перемішуємо. Остиглий корж змащуємо кремом і відразу ж звертаємо рулетом. Боки і верх теж промазуємо кремом.
Рецепт приготування бісквітного рулету
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі кип'ятимо воду, а зверху поміщаємо посуд, де будемо готувати тісто. Нам потрібно, щоб вона була теплою. Потім ємність знімаємо і приступаємо до тіста: яйця збиваємо, додаємо потроху цукор. Процес збивання займе не менше 7 хвилин. Яєчна маса повинна бути досить добре збита. За трохи додаємо борошно, крохмаль і дуже акуратно перемішуємо. Деко вистилаємо папером, виливаємо тісто рівним шаром. Випікаємо 10 хвилин при 180°С. Перекладаємо гарячий корж на рушник і швидко знімаємо папір. Тепер разом з рушником загортаємо корж рулетом. Для крему вершки збиваємо, поступово підсипаючи цукрову пудру. Вимиту і обсушену полуницю нарізаємо і додаємо в вершки, акуратно перемішуємо. Тепер остиглий рулет розгортаємо, розподіляємо рівномірно крем, відступаючи від країв по 2-3 см. І знову звертаємо рулет. Посипаємо його цукровою пудрою і ставимо в холодильник години на 2.
Бісквітний рулет за 5 хвилин
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і добре збиваємо. Поступово підсипаємо борошно. Тісто виходить рідкуватим. Виливаємо його на деко. Краще, щоб він був застелений папером для випічки. При 200°С випікаємо 7-8 хвилин. Після цього дістаємо і швиденько корж змащуємо джемом. Це потрібно зробити, поки корж ще не встиг охолонути. Згортаємо рулет. Коли він повністю охолоне, простий бісквітний рулет можна нарізати скибочками і подавати до чаю.
Найпростіший рецепт бісквітного рулету
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до отримання пишної маси. Всипаємо борошно, соду, гашену оцтом, і перемішуємо. Деко вистилаємо пергаментним папером, змащуємо її маслом і виливаємо тісто. У духовці, нагрітій до 200°С, випікаємо хвилин 7-8. А самі в цей час подрібнюємо горіхи. Готовий корж промазуємо вареним згущеним молоком, посипаємо горіхами іл арахісом і швиденько згортаємо рулет. Верх також можна промазати згущеним молоком і посипати горіхами.
Ось так швидко бісквітний рулет можна приготувати в домашніх умовах. В якості начинки можна використовувати будь-яке варення, повидло, джем або ж свій улюблений крем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквітний рулет рецепт
Домашній бісквітний рулет не зрівняється ні з якою покупної випічкою! Ароматний, м'який, що тане в роті - чудове частування до чаю! Приготувати такий
Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
Торт з вишнею
Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
Як приготувати бісквітний рулет?
Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
Рулет з варенням
Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,
Солодкі рулети
Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший