Ми розвіємо переконання тих, хто вважає, що домашня випічка – це довго і складно. Як самостійно зробити бісквітний рулет швидкого приготування, читайте нижче.
Рецепт приготування бісквітного рулету
Інгредієнти: яйця – 4 шт.; сметана – 200 мл; цукор – 15 склянки; борошно – 2 склянки; розпушувач – 1 пакетик; варення або повидло. Приготування Яйця збиваємо до пишної білої піни, підсипаючи цукор поступово. Викладаємо сметану і перемішуємо. Потім просіяне з розпушувачем борошно. Тепер деко вистилаємо промасленим пергаментом, зверху рівномірно розподіляємо тісто і відправляємо майбутній рулетик в духовку. Випікаємо 15 хвилин при 200°С. Потім корж відразу ж промазуємо варенням, повидлом або джемом. Обережно згортаємо рулет і залишаємо його остигати. Зверху прикрашаємо на свій розсуд, наприклад, можна притрусити його цукровою пудрою.
Випічка бісквітного рулету
Інгредієнти: Для тіста:
курячі яйця – 5 шт.; гаряча вода – 50 мл; борошно – 215 г; розпушувач – 1 пакетик. Для крему:
вершки 30%-ної жирності – 750 мл; цукор – 40 г; закріплювач вершків – 4 пакетики. Приготування Яйця розбиваємо, всипаємо цукор, вливаємо 50 мл окропу і швидко збиваємо все це міксером. Приблизно 170 г борошна просіваємо в яєчну суміш, а решту борошно змішати з розпушувачем і також відправляємо до решти продуктів і перемішуємо. Деко застеляємо папером для випікання. Виливаємо зверху тісто і при 200°С випікаємо корж близько 10 хвилин. Для крему вершки збиваємо з цукром, додаємо закріплювач і перемішуємо. Остиглий корж змащуємо кремом і відразу ж звертаємо рулетом. Боки і верх теж промазуємо кремом.
Рецепт приготування бісквітного рулету
Інгредієнти: борошно – 70 г; цукор – 80 г; крохмаль картопляний – 15 ст. ложки; яйця – 5 шт.; вершки 35%-ної жирності – 200 мл; пудра цукрова – 40 г; полуниця свіжа – 100 р. Приготування У каструлі кип'ятимо воду, а зверху поміщаємо посуд, де будемо готувати тісто. Нам потрібно, щоб вона була теплою. Потім ємність знімаємо і приступаємо до тіста: яйця збиваємо, додаємо потроху цукор. Процес збивання займе не менше 7 хвилин. Яєчна маса повинна бути досить добре збита. За трохи додаємо борошно, крохмаль і дуже акуратно перемішуємо. Деко вистилаємо папером, виливаємо тісто рівним шаром. Випікаємо 10 хвилин при 180°С. Перекладаємо гарячий корж на рушник і швидко знімаємо папір. Тепер разом з рушником загортаємо корж рулетом. Для крему вершки збиваємо, поступово підсипаючи цукрову пудру. Вимиту і обсушену полуницю нарізаємо і додаємо в вершки, акуратно перемішуємо. Тепер остиглий рулет розгортаємо, розподіляємо рівномірно крем, відступаючи від країв по 2-3 см. І знову звертаємо рулет. Посипаємо його цукровою пудрою і ставимо в холодильник години на 2.
Бісквітний рулет за 5 хвилин
Інгредієнти: борошно – 05 склянки; цукор – 05 склянки; яйця курячі середньої величини – 2 шт.; джем. Приготування Яйця збиваємо з цукром і добре збиваємо. Поступово підсипаємо борошно. Тісто виходить рідкуватим. Виливаємо його на деко. Краще, щоб він був застелений папером для випічки. При 200°С випікаємо 7-8 хвилин. Після цього дістаємо і швиденько корж змащуємо джемом. Це потрібно зробити, поки корж ще не встиг охолонути. Згортаємо рулет. Коли він повністю охолоне, простий бісквітний рулет можна нарізати скибочками і подавати до чаю.
Найпростіший рецепт бісквітного рулету
Інгредієнти: борошно – 1 склянка; цукор – 3/4 склянки; яйця – 3 шт.; сода – 1/2 ч. ложки; варене згущене молоко – 300 г; арахіс або волоські горіхи – 100 г; вершкове масло. Приготування Яйця збиваємо з цукром до отримання пишної маси. Всипаємо борошно, соду, гашену оцтом, і перемішуємо. Деко вистилаємо пергаментним папером, змащуємо її маслом і виливаємо тісто. У духовці, нагрітій до 200°С, випікаємо хвилин 7-8. А самі в цей час подрібнюємо горіхи. Готовий корж промазуємо вареним згущеним молоком, посипаємо горіхами іл арахісом і швиденько згортаємо рулет. Верх також можна промазати згущеним молоком і посипати горіхами.
Ось так швидко бісквітний рулет можна приготувати в домашніх умовах. В якості начинки можна використовувати будь-яке варення, повидло, джем або ж свій улюблений крем.