» » Дуже смачний і простий бісквітний рулет – рецепт

Дуже смачний і простий бісквітний рулет – рецепт

Дуже смачний і простий бісквітний рулет – рецепт
Наскільки складним не здавалося б багатьом приготування випічки, насправді все залежить від правильного рецепту і його дотримання самим домашнім кулінаром. Так, наприклад, ці рецепти дуже смачного і простого бісквітного рулету напевно вийде втілити в життя навіть тим, хто не дружить з тестом.

Простий рецепт бісквітного рулету з варенням


Інгредієнти:

  • яйця - 6 шт.;

  • цукрова пудра - 115 г;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка;

  • борошно - 145 г;

  • абрикосове варення - 265 р.


  • Приготування
    У досить глибоку миску вбийте шість яєць і просійте до них цукрову пудру. Збивайте все міксером на максимальній швидкості протягом 15 хвилин. Коли суміш стане кремоподібної, посвітлішає і помітно збільшиться в об'ємі, до неї можна поступово додати пропущену через сито борошно, перемішуючи її не віночком, а лопаткою.
    Готове тісто розкладіть на деку і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
    Посипте пергамент цукровою пудрою і відразу ж переверніть на нього готовий бісквітний корж. Розподіліть по його поверхні абрикосове варення і поверніть все в рулет. Залиште найпростіший бісквітний рулет до повного охолодження перед нарізкою.

    Простий рецепт бісквітного рулету в домашніх умовах


    У рамках цього методу приготування бісквітного рулету швидко і просто наповнювачем служить не звичайний джем, а повітряний крем з вершків, прекрасно контрастує з насиченою шоколадної основою.
    Інгредієнти:
    Для бісквіта:

  • яйця - 4 шт.;

  • цукор - 35 г;

  • розпушувач - 5 г;

  • борошно - 75 г;

  • какао - 15 р.


  • Для крему:

  • вершки для збивання - 245 мл;

  • цукрова пудра - 35 г;

  • цедра 1/2 лимона.


  • Приготування
    Відокремлені від жовтків яєчні білки перетворіть в густу піну, збивши їх на максимальній
    Дуже смачний і простий бісквітний рулет – рецепт
    швидкості разом з невеликою кількістю цукру. Окремо змішайте просіяне борошно і какао. Збийте жовтки. За допомогою лопатки обережно змішайте жовтки з білкової сумішшю, а потім і додайте просіяне з какао пудру.
    Розподіліть пласт тіста в покритому пергаментом деко і залиште запікатися на 15 хвилин при 180 градусах. Швидко поверніть бісквіт рулетом і залиште до охолодження.
    Збийте разом всі складові для крему. Обережно розгорніть бісквіт і розподіліть кремову начинку всередині. Поверніть назад.
    Додав: admin | 22-09-2016, 19:56
    Переглядів: 71