Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин

Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин

23-07-2015, 21:07
817
Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин
В ритмі мирської суєти завжди хочеться мати в запасі кілька рецептів, що дозволяють за лічені хвилини приготувати смачну страву, або десерт, яким можна буде одночасно здивувати гостей або ж побалувати себе чудовим смаком, і заощадити час.
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати швидкий бісквітний рулет за п'ять хвилин. Саме стільки вам знадобитися для випікання бісквіта. Додайте ще час на розігрів духовки, за яке ви напевно встигнете замісити тісто за запропонованими рецептами, на оформлення десерту і його остигання. Результатом буде рекордно невелику, порівняно з іншими выпечками, час, витрачений на приготування такого бісквітного рулету.
Начинкою для нього може послужити будь-яке варення, повидло або джем, а також звичайне або варене згущене молоко, до яких за бажанням можна додавати горіхи, родзинки, сухофрукти або свіжі фрукти і ягоди. Оформити десерт можна на свій розсуд, присипавши цукровою пудрою або покривши будь топінгом.

Простий рецепт швидкого бісквітного рулету з варенням


Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 1 склянка;

  • свіжі курячі яйця – 4 шт.;

  • цукрова пудра – 1 склянка;

  • сіль – щіпка;

  • ванілін – за смаком;

  • сода, погашена оцтом – 1/2 ч. ложки;

  • будь варення .


  • Приготування
    Включаємо духовку, виставляємо температурний режим на 220 градусів і поміщаємо в неї форму для випікання відповідного розміру, попередньо застеливши її пергаментним папером і промазав вершковим або рослинним маслом. Поки духовка гріється, гарненько збиваємо яйця, додаємо дрібку солі, цукрову пудру, ванілін, всипаємо просіяне пшеничне борошно, соду, погашену оцтом, і перемішуємо до однорідного стану. Виливаємо отриману масу в розігріту форму, розрівнюємо і випікаємо п'ять хвилин. Готовий бісквіт промазуємо варенням і звертаємо рулетом, допомагаючи собі пергаментним папером. Даємо трохи охолонути, притрушиваем цукровою пудрою і подаємо до столу.
    При бажанні можна додати в тісто дві-три ложки какао або перемазати бісквіт замість варення вареної або звичайною згущеним молоком. Отримаємо інший, але не менш цікавий і привабливий смак готового швидкого бісквітного рулету.

    Швидкий бісквітний рулет зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 1 склянка;

  • свіжі курячі яйця – 2 шт.;

  • згущене молоко – 1 банка;

  • вершковий маргарин або масло – 100 г;

  • розпушувач – 10-12 м;

  • варення, джем або варена згущене молоко на вибір – за смаком;

  • цукрова пудра – за смаком.


  • Приготування
    Приготувавши всі необхідні продукти для швидкого бісквітного рулету, включаємо духовку, виставляємо температуру на 220 градусів і ставимо в неї для нагрівання деко, вистелений пергаментним папером і промазанный зверху маслом.
    Згущене молоко переливаємо в глибоку мисочку, розбиваємо туди ж яйця, виливаємо попередньо розтоплений і охолоджений маргарин або вершкове масло і збиваємо міксером або віночком до пишноти протягом двох-трьох хвилин.
    Швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин
    Тепер додаємо розпушувач, просіяне борошно і перемішуємо до однорідного стану. Має вийти тісто густиною приблизно, як на оладки. Виливаємо отриману масу в нагріте деко, розрівнюємо і випікаємо п'ять-сім хвилин. Бісквіт повинен пропектися, але перетримувати в духовці його не можна, так як в такому випадку він буде ламатися при згортанні.
    Дістаємо готовий бісквіт з духовки, намазуємо варенням, джемом або вареним згущеним молоком і тут же акуратно згортаємо рулетом, укладають на блюдо швом вниз і даємо охолонути.
    Притрушиваем остиглий рулет зверху цукровою пудрою, розрізаємо на шматки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Простий і швидкий бісквітний рулет
    Нерідко ми відмовляємося від приготування домашньої випічки через брак часу. А даремно! Для таких випадків є прості і швидкі рецепти, які гарантовано
    Бісквітний рулет рецепт
    Бісквітний рулет рецепт
    Домашній бісквітний рулет не зрівняється ні з якою покупної випічкою! Ароматний, м'який, що тане в роті - чудове частування до чаю! Приготувати такий
    Рулет з бананом
    Рулет з бананом
    Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
    Як приготувати бісквітний рулет?
    Як приготувати бісквітний рулет?
    Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
    Рулет з варенням
    Рулет з варенням
    Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,
    Солодкі рулети
    Солодкі рулети
    Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший