Рулет з полуницею
Поки сезон однієї з найпопулярніших ягід не підійшов до кінця, рекомендуємо випробувати кілька простих рецептів полуничних рулетів. Не дивлячись на швидкість і легкість приготування, такі ласощі дуже ефектно виглядає в розрізі, роблячи його головних героєм на будь-якому святковому столі.
Простіше приготування рулету з готового листкового тіста може стати хіба що купівля вже готового рулету. Всього півгодини і чарівні рум'яні рулетики до чаю будуть красуватися на вашому столі.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто - 480 м;
полуниця - 1 ст.;
борошно - 5 р;
цукровий пісок - 35 г;
цукрова пудра - 55 г;
молоко - 25 мл
Приготування
Спершу встановіть температуру підігріву духовки на позначці 200 градусів і покрийте обрану форму пергаментом. Розкачайте розморожене тісто і посипте його цукром-піском як можна більш рівномірно. Ягоди пюрируйте, пюре змішайте з борошном, щоб не було занадто водянистим, і нанесіть рівним шаром поверх листкового пласта. Скрутіть тісто в рулет і наріжте на 8 п'ятаков. Порції рулету розмістіть на деку і відправте в духовку на 25 хвилин. Охолоджені рулети полийте глазур'ю на основі суміші молока і цукрової пудри.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
яйця - 4 шт.;
цукровий пісок - 90 г;
яєчні білки - 4 шт.;
борошно - 65 г;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Для крему:
сир - 160 г;
цукровий пісок - 35 г;
жирні вершки - 240 мл;
полуниця - 1 ст.
Приготування
Половину цукрового піску збийте з цілими яйцями, а другу половину лише з білками, поки не вийде густа і стійка піна. До цілих яєць додайте борошно з розпушувачем, а отримане тісто з'єднайте з повітряної білковою масою. Розподіліть тісто по покритому пергаментом деку і випікайте 18 хвилин при 165 градусах. Ще гарячий бісквіт звільніть від пергаменту і скрутіть в рулет з допомогою вологого рушника.
Сир протріть і збийте з цукровим піском. Отриманий крем з'єднайте зі збитими вершками і додайте шматочки ягід.
Обережно розгорніть бісквіт , змастіть кремом і поверніть назад. Дайте творожному рулету з полуницею постояти в холодильнику з півгодини перед нарізкою.
Інгредієнти:
будь-яке квадратне печиво - 15-18 шт.;
пломбір - 440 г;
полуниця - 10-12 ягід;
шоколад - 220 р.
Приготування
Печиво розділіть на 3 частини і викладіть їх на дно і з обох стінок вузької форми. Розподіліть третину м'якого морозива в основі, викладіть ягоди, покрийте їх залишилися пломбіром і зімкніть краї двох бічних рядів печива так, щоб утворився трикутник. Поставте всі застигнути, а потім полийте рулет з полуницею розтопленим шоколадом і заморозьте повторно перед сервіруванням.
Рулет з листкового тіста з полуницею
Простіше приготування рулету з готового листкового тіста може стати хіба що купівля вже готового рулету. Всього півгодини і чарівні рум'яні рулетики до чаю будуть красуватися на вашому столі.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу встановіть температуру підігріву духовки на позначці 200 градусів і покрийте обрану форму пергаментом. Розкачайте розморожене тісто і посипте його цукром-піском як можна більш рівномірно. Ягоди пюрируйте, пюре змішайте з борошном, щоб не було занадто водянистим, і нанесіть рівним шаром поверх листкового пласта. Скрутіть тісто в рулет і наріжте на 8 п'ятаков. Порції рулету розмістіть на деку і відправте в духовку на 25 хвилин. Охолоджені рулети полийте глазур'ю на основі суміші молока і цукрової пудри.
Бісквітний рулет з полуницею
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Половину цукрового піску збийте з цілими яйцями, а другу половину лише з білками, поки не вийде густа і стійка піна. До цілих яєць додайте борошно з розпушувачем, а отримане тісто з'єднайте з повітряної білковою масою. Розподіліть тісто по покритому пергаментом деку і випікайте 18 хвилин при 165 градусах. Ще гарячий бісквіт звільніть від пергаменту і скрутіть в рулет з допомогою вологого рушника.
Сир протріть і збийте з цукровим піском. Отриманий крем з'єднайте зі збитими вершками і додайте шматочки ягід.
Обережно розгорніть бісквіт , змастіть кремом і поверніть назад. Дайте творожному рулету з полуницею постояти в холодильнику з півгодини перед нарізкою.
Рулет з полуницею без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Печиво розділіть на 3 частини і викладіть їх на дно і з обох стінок вузької форми. Розподіліть третину м'якого морозива в основі, викладіть ягоди, покрийте їх залишилися пломбіром і зімкніть краї двох бічних рядів печива так, щоб утворився трикутник. Поставте всі застигнути, а потім полийте рулет з полуницею розтопленим шоколадом і заморозьте повторно перед сервіруванням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквітний рулет з варенням
Пропонуємо вам два відмінних один від одного рецепту бісквітного рулету з начинками з полуничного або малинового варення і з заварним кремом. Ви
Рулет з маком з листкового тіста
Сьогодні зовсім не складно приготувати оригінальне блюдо, не витративши на це багато часу і грошей. Більшість продуктів доступні в будь-якому
Рулет за 5 хвилин
Є маса десертів, на приготування яких можна витратити всього кілька хвилин. Переконатися можна в цьому, тільки скориставшись запропонованими далі
Пиріг з замороженої чорної смородини
Ягоди смородини відомі нам не тільки неповторним смаком, але також і вітамінними властивостями. Пропонуємо вам кілька різних рецептів пирогів з
Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
Шоколадно-банановий рулет
Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити